chrisssb
Μέλος Σωματείου
Mπάνιο την έχεις κάνει εδώ;;
Nαι το περασμένο καλοκαίρι.
ΠΡΟΣΟΧΗ: αν χρειαστεί να κάνετε μπάνιο τη γατούλα σας να χρησιμοποιείτε Μόνο σαμπουάν για γάτες. Το ανθρώπινο είναι πολύ τοξικό για αυτές, τους κάνει κακό!
Mπάνιο την έχεις κάνει εδώ;;
Ωχ μη τη δει η κόρη μου, να σου γράψω βίντεο να δεις εκεί αντιδράσεις, πολύ φατσούλα είναι ειλικρινά, φτου φτου να τη χαίρεσαι.
Nαι το περασμένο καλοκαίρι.
ΠΡΟΣΟΧΗ: αν χρειαστεί να κάνετε μπάνιο τη γατούλα σας να χρησιμοποιείτε Μόνο σαμπουάν για γάτες. Το ανθρώπινο είναι πολύ τοξικό για αυτές, τους κάνει κακό!
Ωχ μη τη δει η κόρη μου, να σου γράψω βίντεο να δεις εκεί αντιδράσεις, πολύ φατσούλα είναι ειλικρινά, φτου φτου να τη χαίρεσαι.
άντε να πιάσεις και να πείσεις κάποιο απο τα δικά μου ότι πρέπει να κάνουν μπάνιο που και που...
φυσικά αστειεύομαι για την κουκλίτσα σου... ζηλεύουμε του σκοτωμού!!!![]()
ΚΟΥΚΛΟΣ ο τυπάς!
Πραγματικά Πανέμορφος!
παιδιά, δεν ξέρω τι κάνετε για να καθαρίσετε τα χαλιά απο το τρίχωμα των αγαπημένων μας κατοικίδιων, αλλά μόλις βρήκα τρόπο που μου έλυσε τα χέρια!
είχα πάρει απο το σούπερ μάρκετ βούρτσα 2πλης όψης για το τρίχωμά τους, απο αυτές που τρίβουμε τα ίδια τα ζωάκια.
η μία πλευρά κάνει φοβερή δουλειά στα χαλιά!
δείτε!!
με χαρακτηριστική ευκολία μαζεύει το τρίχωμα απο το χαλί η πλευρά με τις μαύρες σκληρές τρίχες και ακόμα πιο εύκολα τα τραβάει η σκούπα απο την βούρτσα.
πιστεύω ότι με ένα πλύσιμο μετά, θα μπορώ να την χρησιμοποιήσω και στους γατούληδες.
τι λέτε; υπάρχει κάποιο πιο εύκολο κόλπο;
αν υπάρχει πέστε το! όχι μυστικά μεταξύ μας....![]()
Γιατι οι ηλ. σκουπες δεν τις ρουφανε απο τα χαλιά. ? (κανονικα χαλιά, οχι φλοκάτες μισου μετρου παχους)
Από έπιπλα και υφάσματα ο καλύτερος τρόπος είναι να βάλεις ένα γάντι μιας χρήσης και να χαϊδέψεις το ύφασμα.
Δουλεύει εκπληκτικά και είναι πανεύκολο.
Xαλια και ζωα δυσκολα πραγματα....χιλιες φορες πατωμα να μπορω να το καθαρισω επαρκως.
Και στο κρεβατι που ανεβαινουν στρωνω κατι για να καθονται και να μην ειναι στα κλινοσκεπασματα ( γιατι οι δικες μας γατες ειναι και του κηπου)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.