Ζώα και άνθρωπος

Mπάνιο την έχεις κάνει εδώ;;

Nαι το περασμένο καλοκαίρι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν χρειαστεί να κάνετε μπάνιο τη γατούλα σας να χρησιμοποιείτε Μόνο σαμπουάν για γάτες. Το ανθρώπινο είναι πολύ τοξικό για αυτές, τους κάνει κακό!

Nαι το περασμένο καλοκαίρι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν χρειαστεί να κάνετε μπάνιο τη γατούλα σας να χρησιμοποιείτε Μόνο σαμπουάν για γάτες. Το ανθρώπινο είναι πολύ τοξικό για αυτές, τους κάνει κακό!

άντε να πιάσεις και να πείσεις κάποιο απο τα δικά μου ότι πρέπει να κάνουν μπάνιο που και που... :flipout:

φυσικά αστειεύομαι για την κουκλίτσα σου... ζηλεύουμε του σκοτωμού!!! :flipout:

Ωχ μη τη δει η κόρη μου, να σου γράψω βίντεο να δεις εκεί αντιδράσεις, πολύ φατσούλα είναι ειλικρινά, φτου φτου να τη χαίρεσαι.

Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα μου.

Ναμου φιλήσεις την κορούλα σου!

άντε να πιάσεις και να πείσεις κάποιο απο τα δικά μου ότι πρέπει να κάνουν μπάνιο που και που... :flipout:

φυσικά αστειεύομαι για την κουκλίτσα σου... ζηλεύουμε του σκοτωμού!!! :flipout:

Δεν χρειάζονται ποτέ μπάνιο!

Μόνο σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις. Την Λενιώ δεν την έκανα μπάνιο ποτέ σε 16+ χρόνια.

Και ετούτο δεν νομίζω να χρειαστεί ποτέ να το ξανακάνω...

Ήταν σε τραγική κατάσταση.

ΚΟΥΚΛΟΣ ο τυπάς!

Πραγματικά Πανέμορφος!

και αυτός ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. θα'λεγα τραγική, αλλά τότε δεν θα υπήρχε λέξη να περιγράψει την κατάσταση του άλλου.
όπως και να'χει, κάνανε τα μπανάκια τους στην αρχή της νέας ζωής τους και τώρα όντως δεν χρειάζονται.
όχι ότι δεν θα τα έκανα αν καθόντουσαν... αλλά τα χέρια μου τα θέλω.... :flipout:

παιδιά, δεν ξέρω τι κάνετε για να καθαρίσετε τα χαλιά απο το τρίχωμα των αγαπημένων μας κατοικίδιων, αλλά μόλις βρήκα τρόπο που μου έλυσε τα χέρια!
είχα πάρει απο το σούπερ μάρκετ βούρτσα 2πλης όψης για το τρίχωμά τους, απο αυτές που τρίβουμε τα ίδια τα ζωάκια.
η μία πλευρά κάνει φοβερή δουλειά στα χαλιά!

δείτε!!
IMG_20200411_175745[1].jpgIMG_20200411_175753[1].jpgIMG_20200411_175814[1].jpgIMG_20200411_175847[1].jpgIMG_20200411_175918[1].jpg

με χαρακτηριστική ευκολία μαζεύει το τρίχωμα απο το χαλί η πλευρά με τις μαύρες σκληρές τρίχες και ακόμα πιο εύκολα τα τραβάει η σκούπα απο την βούρτσα.
πιστεύω ότι με ένα πλύσιμο μετά, θα μπορώ να την χρησιμοποιήσω και στους γατούληδες.
τι λέτε; υπάρχει κάποιο πιο εύκολο κόλπο;
αν υπάρχει πέστε το! όχι μυστικά μεταξύ μας.... :laugh:

Η δικιά μου την λάτρευε.
Να δαγκώνει όμως την πλευρά με τις καρφίτσες.
Όχι να την βουρτσίζω.

Γιατι οι ηλ. σκουπες δεν τις ρουφανε απο τα χαλιά. ? (κανονικα χαλιά, οχι φλοκάτες μισου μετρου παχους)

παιδιά, δεν ξέρω τι κάνετε για να καθαρίσετε τα χαλιά απο το τρίχωμα των αγαπημένων μας κατοικίδιων, αλλά μόλις βρήκα τρόπο που μου έλυσε τα χέρια!
είχα πάρει απο το σούπερ μάρκετ βούρτσα 2πλης όψης για το τρίχωμά τους, απο αυτές που τρίβουμε τα ίδια τα ζωάκια.
η μία πλευρά κάνει φοβερή δουλειά στα χαλιά!

δείτε!!

με χαρακτηριστική ευκολία μαζεύει το τρίχωμα απο το χαλί η πλευρά με τις μαύρες σκληρές τρίχες και ακόμα πιο εύκολα τα τραβάει η σκούπα απο την βούρτσα.
πιστεύω ότι με ένα πλύσιμο μετά, θα μπορώ να την χρησιμοποιήσω και στους γατούληδες.
τι λέτε; υπάρχει κάποιο πιο εύκολο κόλπο;
αν υπάρχει πέστε το! όχι μυστικά μεταξύ μας.... :laugh:

Από έπιπλα και υφάσματα ο καλύτερος τρόπος είναι να βάλεις ένα γάντι μιας χρήσης και να χαϊδέψεις το ύφασμα.

Δουλεύει εκπληκτικά και είναι πανεύκολο.

Εγώ έπαιρνα ένα ρολάκι με χαρτί που είχε κόλλα.
Καλή δουλειά για υφάσματα και έπιπλα αλλά όχι τόσο για χαλιά

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Γιατι οι ηλ. σκουπες δεν τις ρουφανε απο τα χαλιά. ? (κανονικα χαλιά, οχι φλοκάτες μισου μετρου παχους)

τίποτα δεν μπορούν να κάνουν. πριν μήνες αυτή η Rowenta (των 200ευρώ σκούπα) έβγαλε καπνούς απο το μοτέρ γιατί την ξεκ....σα.
αλλάχθηκε το μοτέρ και δεν είμαι για τα ίδια.
βρήκα αυτόν τον τρόπο και η δουλειά είναι καταπληκτική! να δούμε για πόσο καιρό βέβαια, γιατί τώρα "ξεφορτώνονται" το χειμερινό τρίχωμα και γίνεται της τρελής!! :laugh:

παρατήρησα και κάτι.. αν ψεκάσεις το χαλί με ένα καθαριστικό πριν, οι τρίχες μαζεύονται πιο εύκολα στο βουρτσάκι. σαφώς αφήνουμε το υγρό να στεγνώσει λίγο πριν.

Από έπιπλα και υφάσματα ο καλύτερος τρόπος είναι να βάλεις ένα γάντι μιας χρήσης και να χαϊδέψεις το ύφασμα.

Δουλεύει εκπληκτικά και είναι πανεύκολο.

στα χαλιά ήταν το μεγάλο πρόβλημα Χρήστο.
θέλει κάποιο κόπο φυσικά αυτό που είπα. μην περιμένει κανείς οι τρίχες να φεύγουν μόνες τους αν δουν την βούρτσα...

Xαλια και ζωα δυσκολα πραγματα....χιλιες φορες πατωμα να μπορω να το καθαρισω επαρκως.

Και στο κρεβατι που ανεβαινουν στρωνω κατι για να καθονται και να μην ειναι στα κλινοσκεπασματα ( γιατι οι δικες μας γατες ειναι και του κηπου)

Xαλια και ζωα δυσκολα πραγματα....χιλιες φορες πατωμα να μπορω να το καθαρισω επαρκως.

Και στο κρεβατι που ανεβαινουν στρωνω κατι για να καθονται και να μην ειναι στα κλινοσκεπασματα ( γιατι οι δικες μας γατες ειναι και του κηπου)

το καλοκαίρι έτσι θα είναι. χωρίς χαλιά. αλλά ο ηχος χωρίς χαλί μπροστά απο τα ηχεία , γμ το κέρατό μου μέσα.....

Kαθημερινά βγάζω τροφή και νερό για τα αδέσποτάκια (γατούλες).

Είναι 2 που έρχονται και τρώνε καιρό τώρα.

Ο ένας είναι σίγουρας αδερφός της Μιμίκας (έχουν ακριβώς το ίδιο σχέδιο στην ουρά). Είναι γάταρος ήρεμος μεν αλλά που δεν με έχει αφήσει να τον πλησιάσω πιο κοντά από το 1 μέτρο.

Πριν 10 μέρες εμφανίστηκε μια 3η, καινούρια γάτα (πρέπει να είναι 2-3 χρόνων) που έρχεται και τρώει. Την έχω δει συχνά να κοιμάται στην αυλή κάτω από το μπαλκόνι μου.
Κάθε φορά που με βλέπει μου νιαουρίζει δυνατά.

Σήμερα έκανε το ίδιο. Έβγαλα μια κονσέρβα για να φάει και τσουπ ήρθε δίπλα μου και άρχισε να τρώει.
Με άφησε και την χάιδεψα την ώρα που έτρωγε.
Πρέπει να ήταν η πρώτη φορά στη ζωή της που τη χαϊδέψανε. Tι υπέροχο προνόμιο για εμένα.

Φυσικά από την ώρα που έφαγε και μετά κρατάει τις αποστάσεις της στα 2-3 μέτρα. :D
Μόλις

Εμείς έχουμε κονομήσει γάτα που πάει μαζί με τα κοινόχρηστα. Άρχισε να την ταΐζει κάποιος και έμεινε μόνιμη. Όποτε ανοίγει η εξώπορτα νομίζει ότι θα την ταΐσουν και αρχίζει την πάρλα.

Δεν βάζει γλώσσα μέσα εκτός και αν πριν έχει φάει μέχρι σκασμού. Και εγώ που δεν της έδωσα φαγητό κάθισε να την ακουμπήσω (με το ζόρι) αλλά και να φωτογραφηθεί (όταν κάποτε της τέλειωσε το σάλιο από την ζητιανιά :flipout:)

P3760704bs.jpg