Ζώα και άνθρωπος

Εγω παντως ... το βραδακι .... βλεπω πολλα αδεσποτα (την ωρα που κατεβαζω τα σκουπιδια).
Κυριως γατες (η μια, η σταχτια, με συμπαθει ... ΑΛΛΑ OXI ... εκεινη την στιγμη που σιτιζεται :rolleyes:)

Ενιοτε .... βλεπω και ψυχουληδες.

Τριγυρνουν, γιατι κατα τις 1 η 2 βγαζουν εξω τα σκουπιδια οι τελευταιοι μαγαζατορες.
Οχι μονο ψητοπωλες. Γενικως .... μαγαζατορες. Οποτε πεφτει ΜΑΣΑ (αν ειναι τυχερα).

Αν τελειωσουν και χορτασουν .... το βλεπεις στο βλεμμα τους οτι ψοφανε για χαδακια
και παιχνιδακια. Ενιοτε .... παρασυρομαι και εγω (ο βραδινος :flute: ο μεταμεσονυκτιος :rolleyes:).

Τακτικός θαμώνας του συσσιτίου μας.

Γάταρος ο γατούλης και καλός χαρακτήρας. Είναι ο αδερφός της Μιμίκας.

Επιτέλους κατάφερα να τον φωτογραφίσω (με το κινητό δυστυχώς).

Κοιτάξτε ύφος ο τυπάς! :flipout::flipout::flipout:

DSC_3373.jpg

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Σας ζηλεύω όσους έχετε κήπους,μπαλκόνια,αυλές κλπ.

Εγώ πού να βρώ αδέσποτα στην Ακαδημίας???

Και στο Ξυλόκαστρο είναι είδος προς εξαφάνιση οι γάτες !!

Μητσο μου.....εξω αυτην την στιγμη γινεται της γατοακολασιας.....σε λιγο καιρο θα εχουμε παντου γεννητουρια.

Αμα θες εχω τα αυτια μου ανοιχτα να σου βρω ενα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Μητσο μου.....εξω αυτην την στιγμη γινεται της γατοακολασιας.....σε λιγο καιρο θα εχουμε παντου γεννητουρια.

Αμα θες εχω τα αυτια μου ανοιχτα να σου βρω ενα.
Σιγή ακούγεται εις το βάθος της αιθούσης...:flipout::flipout::flipout:

Μαύρισε η ψυχή μου Πασχαλιάτικα...
Αυτό το πλάσμα ήταν έξω από το σπίτι μου σημερα που βγήκα να πετάξω τα σκουπίδια.
Ταλαιπωρημένο μάλλον από ρινοτραχειίτιδα,ανασαίνει με δυσκολία,με βράσιμο στην αναπνοή της και το ένα ματάκι της κλειστό.
Βρήκα εφημερεύον φαρμακείο και της πήρα Augmentin και σταγόνες Tobrex για το ματάκι της.
Της έριξα το αντιβιοτικό σε 2 διαφορετικές κονσέρβες,αλλά η ψυχούλα μου δεν έχει δυνάμεις και όσφρηση για να φάει
Βρήκε την μέρα που ο κτηνίατρος είναι κλειστός.
https://sendvid.com/ypfmxpky?secret=0889c457-aabe-4725-926b-7a08fd44cf6a
https://sendvid.com/etrt9bwf?secret=ec6388ec-5845-4df5-b3ea-9a04a3b2d608

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Μαύρισε η ψυχή μου Πασχαλιάτικα...
Αυτό το πλάσμα ήταν έξω από το σπίτι μου σημερα που βγήκα να πετάξω τα σκουπίδια.
Ταλαιπωρημένο μάλλον από ρινοτραχειίτιδα,ανασαίνει με δυσκολία,με βράσιμο στην αναπνοή της και το ένα ματάκι της κλειστό.
Βρήκα εφημερεύον φαρμακείο και της πήρα Augmentin και σταγόνες Tobrex για το ματάκι της.
Της έριξα το αντιβιοτικό σε 2 διαφορετικές κονσέρβες,αλλά η ψυχούλα μου δεν έχει δυνάμεις και όσφρηση για να φάει
Βρήκε την μέρα που ο κτηνίατρος είναι κλειστός.
https://sendvid.com/ypfmxpky?secret=0889c457-aabe-4725-926b-7a08fd44cf6a
https://sendvid.com/etrt9bwf?secret=ec6388ec-5845-4df5-b3ea-9a04a3b2d608

Το Augmentin μπορείς να το δώσεις με ένεση κατευθείαν στο στόμα (εννοείται χωρίς την σύριγγα/ την βγαζεις )

Το θέμα είναι η δοσολογία. Αν έχεις κινητό του κτηνίατρου μπορεί να σου πει από το τηλέφωνο.

Στην Μιμίκα (2,5 kg) δίνω 1 ml

Φίλε βάλε σε μια σύριγγα λίγο μέλι με νερό και δώσε το με το ζόρι στο στόμα (εννοείται πάλι χωρίς την βελόνα). Μετα από καμία ώρα λίγο κονσέρβα στο δάχτυλο και του την βάζεις σιγά σιγά στο στόμα μέσα, όπως θα γλύφεται μετά θα κουτσοτρωει.Δυο τρεις δαχτυλιες και μετα από μια ώρα πάλι το ίδιο, νερό με μέλι και μετά από λίγο κονσέρβα με το δάχτυλο.

.Αν δεν καταφέρει να φάει είναι δύσκολα τα πράγματα,το έχω κάνει αρκετές φορές με γατάκια που ήταν χάλια και έζησαν.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Παιδια το φαρμακο στο φαγητο ειναι ειναι ενα ρισκο.

Πιανουμε την γατουλα απο τον σβερκο οπως η μαμα του το ακινητοποιουμε το σηκωνουμε στα δυο ποδια του ουσιαστικα για να μην αντιδρασει και χωνουμε την συριγγα με την δοσολογια στο λαρυγγι.

αφηστε τις καλοσυνες και τις ευπρεπειες.

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Παιδια το φαρμακο στο φαγητο ειναι ειναι ενα ρισκο.

Πιανουμε την γατουλα απο τον σβερκο οπως η μαμα του το ακινητοποιουμε το σηκωνουμε στα δυο ποδια του ουσιαστικα για να μην αντιδρασει και χωνουμε την συριγγα με την δοσολογια στο λαρυγγι.

αφηστε τις καλοσυνες και τις ευπρεπειες.

Εννοείται ότι αυτό δοκίμασα να κάνω πρώτα βρε συ.Δεν είναι η πρώτη γάτα που της δίνω αντιβίωση.Τούτο εδώ όμως είχε το στοματάκι του κολλημένο και δεν άνοιγε με τίποτα όσο και αν προσπάθησα από το πλάι να του βάλω την σύριγγα με το φάρμακο.

Τι να πω ρε γμτ...Ελπιζω να αντεξει κανα δυο ημερες ακομα μεχρι να ανοιξουν οι κτηνιατροι.

Δελεαζε την με λιγο γαλα ακομα και να το μυριζει. Φρεσκο σε θερμοκρασια δωματιου.

Οχι ρε τρελλε. Το σκιζουν το γαλα. Απλα τις παει τσιρλιπιπι μετα....

Δεν ειναι η πιο επιθυμητη τροφη αλλα αν δεν μπορει να παρει κατι αλλο απο το στομα.....

Οχι απο αμυγδαλα κανονικο.

Αν σημερα δευτερα ειναι η ιδια κατασταση Σωκρατες παρε με τηλεφωνο μετα τις 12.

Ισως ειναι καλο αυτο. Εχει δυναμεις και αλωνιζει ή ψαχνει να βρει τροπο να τραφει.

Συνεχισε να την "καλεις" εσυ και λογικα θα επιστρεψει.

Εδώ κάποια έκανε γιορτή σήμερα! Ονόματα δεν λέμε Μιμίκα τη λένε. :flipout:

Βγάλαμε τα ράμματα και τώρα μπορεί να βγαίνει στην αυλή και στον κήπο.

Αφού έφαγε καλά βγήκε την βόλτα της!