Ζώα και άνθρωπος

Φανταστικη φωτογραφια αυτη Kosh, δικη σου ειναι ; Τελικα ειστε πολλοι οι ταλαντουχοι φωτογραφοι εδω μεσα.
Ο γατος ειναι σαν Πουμα !

Ναι βρε. Η δουλεια μου ειναι :D (κυριως motion photogapher δηλαδη operateur για να στο πω στην δευτερη σου γλωσσα)

Aυτες τις βγαζω στο ποδι με σχεδον ανυπαρκτη επεξεργασια

Δες και αυτες απο τα ζουζουνια μου

Λειπει ο τριτος μου γατος που ειναι αδιανοητος αλητης πλεον δεν κοιμαται σπιτι παρα μονο οταν βρεχει και κανει κρυο ολη μερα ειναι εξω αλητεια κι ετσι.

Οταν ξαναγεμισει το τριχωμα του θα τον βαλω και αυτον (ειναι πολυτριχωτος αυτος αλλα το καλοκαιρι δεν βλεπεται σχεδον)

Ναι βρε. Η δουλεια μου ειναι :D (κυριως motion photogapher δηλαδη operateur για να στο πω στην δευτερη σου γλωσσα)

Aυτες τις βγαζω στο ποδι με σχεδον ανυπαρκτη επεξεργασια

Δες και αυτες απο τα ζουζουνια μου

....

Καταπληκτικες ! Εσυ και ο Χρηστος εδω μεσα εισαστε αρτιστες.

ο "μικρούλης" Σπότυ είναι χειρουργείο για να αποχωριστεί τα π@π@ρ@κια του..
είναι αυτός που τον βρήκα το καλοκαίρι που μας πέρασε σε άσχημη κατάσταση και το πήγα στο ιατρείο για ευθανασία.
αλλά... νίκησε σε όλα (πέρα απο αυτό που του κάνουν)

IMG_20200605_144838[1].jpg
ούτε τρώει, ούτε πίνει, μόνο κάπου κάπου ξάπλα στο δίπλα μπαλκόνι.
ο μεγάλος 2 μέρες ήταν έτσι και από την 3η άρχισε να θυμίζει αυτό που ήταν

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

View attachment 171882
4 ημερες τωρα ειχε χαθει ο μικροτερος μας γατουλης που μας εχει γινει της προσκολλησεως εδω και καιρο...και εχει μπει σπιτι , εγινε φιλος με τον "Λατρεια" μας και περιμεναμε τα χειροτερα επειδη εχει την ταση να περναει δρομο με μεγαλες ταχυτητες και λεωφορεια......ο γνωστος τρομος ( 3 γατια εχω χασει απο ροδες ηλιθιων τα τελευταια χρονια, ενας θα την πληρωσει για ολους)
Εβρεχε και εκανε κρυο τις 2 απο τις 4 ημερες λεμε παει.....(μιλαμε για γατο που δεν ξεκολλαγε απο το σπιτι με την καμια, δεν ειναι σαν τον αλητη νουμερο ενα που εχω που επιστρεφει για κανα πιατι φαι καθε 3 μερες)
Και σημερα νατονα τσουπππππππ
Ολη μερα αγκαλια τον εχουμε τον βλακα....
Έκανα το μέγιστο λάθος να βάλω αυτή τη photo wallpaper στη μεγάλη οθόνη του PC. Η σύζυγος ρωτάει με τι μηχανή και φακό την τράβηξες (δεν με βλέπω καλά). Λοιπόν Ναθ, με τι εξοπλισμό βγήκε αυτό το αριστούργημα ?
(Θα με καταστρέψετε. Κάτι ήξερα εγώ που γυρνάω μόνο στα επι-παντός. Στα άλλα μπλέκεις)

ούτε τρώει, ούτε πίνει, μόνο κάπου κάπου ξάπλα στο δίπλα μπαλκόνι.

Πενθεί τον χαμένο του ανδρισμό...
Και σκέφτεται "Γιατί να μου το κάνει αυτό ο άνθρωπός μου; Τι του έκανα; Μήπως που του γρατζούνισα το κάλυμμα του πικάπ; Δεν είμαι καλό παιδί, δεν με αγαπάει πια;"

Σε έκανα να νιώσεις τύψεις ή όχι; :flipout:

Πενθεί τον χαμένο του ανδρισμό...
Και σκέφτεται "Γιατί να μου το κάνει αυτό ο άνθρωπός μου; Τι του έκανα; Μήπως που του γρατζούνισα το κάλυμμα του πικάπ; Δεν είμαι καλό παιδί, δεν με αγαπάει πια;"

Σε έκανα να νιώσεις τύψεις ή όχι; :flipout:

όχι γιατί ο άλλος κερατάς γρατζούνισε το καπάκι του πικάπ :flipout:
ετούτος μια φορά μόνο έκοψε την γείωση απο το project της Σίας. άλειψα όλα τα καλώδια με νεροπίπερο και δεν το ξανάκανε:flipout:

τώρα φαίνεται σχεδόν μια χαρά! γρήγορα θα το ξεχάσει έτσι όπως πάει.

Re: Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Έκανα το μέγιστο λάθος να βάλω αυτή τη photo wallpaper στη μεγάλη οθόνη του PC. Η σύζυγος ρωτάει με τι μηχανή και φακό την τράβηξες (δεν με βλέπω καλά). Λοιπόν Ναθ, με τι εξοπλισμό βγήκε αυτό το αριστούργημα ?
(Θα με καταστρέψετε. Κάτι ήξερα εγώ που γυρνάω μόνο στα επι-παντός. Στα άλλα μπλέκεις)

Πεστης μια FF Canon Eos R και εναν φακο ή sigma 70mm macro ή canon 70-200mm f4 IS.

Οτι θελει να μαθει με παιρνετε και με ρωτατε.

Εναλλακτικα σας χαριζω και τον γατουλη :flipout:(αν μπορουσαν να τον αποχωριστουν τα μικρα μου )

υγ

Ο συγκεκριμενος εχει μια περιεργη ομορφια. Επειδη εχει "βαμμενα" ματια για μηνες ολοκληρους οταν ηταν μικρουλης νομιζαμε οτι ηταν κοριτσι (μοιαζει και με γαιδαρο λογω χρωματος και βαμμενω ματιων)

Δεν εμοιαζε με τιποτα με αρσενικο. Οταν με τους μηνες μας αφησε να τον πιασουμε ......ξερετε τι πιασαμε και καταλαβαμε .....:BDGBGDB55:

Περασε εναν ολοκληρο χειμωνα εξω απο το παραθυρο μας οπου του χαμε βαλει μια κουτα για αυτο και τον βαφτισαμε "Finestro" (παραθυρος)

103374245_1673250979509452_7791550977952384148_n.jpg

He was only a cat

but he was human

enough to be a great

comfort in hours of

loneliness and pain

Κατάφερα και έβγαλα μια φωτογραφία του τραύματος (μέσα από το τζάμι μες κινητό).

Δεν ήθελα να τον ενοχλήσω καθόλου (εκτός από το betadine που του έβαζα) και για αυτό μου πήρε καιρό.

Το καλό είναι πως από ότι φαίνεται θρέφει μια χαρά και δεν έχει μολυνθεί καθόλου.

Το παράξενο είναι το πόσο μεγάλο είναι. τι στην ευχή προκάλεσε τόσο μεγάλη απώλεια δέρματος/τριχώματος?

103074664_786933228506630_1852419208260847023_n.jpg

Χρηστο καποτε ειχα γατες που ειχαν αυτο το πραγμα.

Το ειχαν για χρονια και δεν περνουσε ποτε.

Ρωτα εναν κτηνιατρο ομως αλλα μαλλον θελει αντιβιωση σιγουρα.

Τον έχω στον νου μου Ναθ.

Πάντως σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα έχει βελτίωση.

Αν χρειαστεί αντιβίωση θα του δώσω.

Ακόμη είναι εκτός σπιτιού (συνηθίζονται με την Μιμίκα ακόμη) αλλά κοιμάται στο σπιτάκι στο μπαλκόνι.

Δεν θέλω να τον ζορίσω μην και φύγει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Πεστης μια FF Canon Eos R και εναν φακο ή sigma 70mm macro ή canon 70-200mm f4 IS.
Οτι θελει να μαθει με παιρνετε και με ρωτατε.
Δεν θα της πω τίποτα. Ελπίζω να το ξεχάσει. :lol:
Δεν είμαστε για τέτοια έξοδα.

Τον έχω στον νου μου Ναθ.

Πάντως σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα έχει βελτίωση.

Αν χρειαστεί αντιβίωση θα του δώσω.

Ακόμη είναι εκτός σπιτιού (συνηθίζονται με την Μιμίκα ακόμη) αλλά κοιμάται στο σπιτάκι στο μπαλκόνι.

Δεν θέλω να τον ζορίσω μην και φύγει.

μάλλον απο μάχη με άλλον γάτο έγινε.
ξέρεις ότι όταν πλακώνονται έχουν σκοπό να σακατέψουν ή και να σκοτώσουν τον αντίπαλο

Δεν προκειται μονο για μαχη.

Εκτος αν μιλαμε για μαχη , μολυνση και επεκταση .

Το οτι εχει φυγει τοση τριχα εμενα αλλο πραγμα μου θυμιζει.

Τι σου θυμίζει Ναθ?

Εμένα μου πάει ο νους είτε σε γυαλί και έκοψε το ποδαράκι του είτε κάπου το παγίδεψε και τραβόντας το, το τραυμάτισε...