Ζώα και άνθρωπος

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να το πιάνεις 2-3 φορές την ημέρα και να το βάζεις πάνω στην άμμο.
.

Ακριβως. Μια φορα να το κανει τοτε θα γινει αυτοματισμος.

Απο τις πιο ευκολες υποθεσεις.

υγ

Εγω εχω αλλο φοβερο προβλημα βεβαια.

Ο ενας εκ των γατιων μου που τον βλέπουμε στην χαση και στην φεξη καθε 2-3 ημερες και ειναι συνεχεια αλητεια στην γειτονια οταν μαζεψαμε στο σπιτι μια γατουλα (η οποια δεν ζει πια ειναι απο τα γατια που μου πατησαν εξω απο την πορτα του σπιτιου μου μιας και ειμαι ισογειο με κηπο) με το που εμπαινε σπιτι του εγινε συνηθειο να ψεκαζει σαν σκυλος παντα ενα σημειο. Οχι παντα το ιδιο.....

Για να σας προλαβω μιλαμε για στειρωμενο γατο αρα δεν εχει ορμονες τετοιου τυπου.....και τα ουρα του δεν μυριζουν. Οταν το ειπα στην κτηνιατρο το απεδωσε στο .....στρες του που ειδε στο σπιτι νεα παρουσια και ηθελε να το μαρκαρει αν και δεν εχει ορμονες.

Προσωπικα γατι στειρωμενο ειναι πολυ σπανιο να κανει κατι τετοιο.

Τι φερομονες βαλαμε σπιτι για να αποστρεσαρεται.....τι το ενα τι το αλλο......τιποτα....

Λες και μπαινει σκυλος καθε φορα σπιτι τον εχουμε στην κατουροεπιτηρηση.

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Απλά όταν πάει να τα κάνει πάρτον και βαλτον στην άμμο.

Εννοείται το έκανα 3 μέρες σερί...το μόνο που κατάφερα ήταν να κανει trails από ακαθαρσίες από τον τόπο του εγκλήματος μέχρι το κουτί....και κλαίει ο καημένος όταν το κάνω τόσο πολύ που πρέπει να είναι τραυματικό. Μετά σκεφτομαι όποτε έκανα εγω την ανάγκη μου να ερχόταν ένα χέρι σαν μπουλντόζα και να με κουβαλάει ιπτάμενο και να με πετάει σε ένα κουτί :flipout:

Θοδωρή,όποτε μάζεψα μωρό γατί,πρώτα πρώτα το πήγα στην άμμο και την σκάλιζα με τα ποδαράκια του για να καταλάβει οτι εκεί έτσι γίνεται.

Πάντα έπιανε..

Αυτό δεν το χω κάνει ακόμα! Θα δοκιμάσω το βράδυ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Εννοείται το έκανα 3 μέρες σερί...το μόνο που κατάφερα ήταν να κανει trails από ακαθαρσίες από τον τόπο του εγκλήματος μέχρι το κουτί....και κλαίει ο καημένος όταν το κάνω τόσο πολύ που πρέπει να είναι τραυματικό. Μετά σκεφτομαι όποτε έκανα εγω την ανάγκη μου να ερχόταν ένα χέρι σαν μπουλντόζα και να με κουβαλάει ιπτάμενο και να με πετάει σε ένα κουτί :flipout:
Τι να πω.. το μόνο που απομένει είναι να μιλήσει με τον Roudy και την Ταρα στο τηλέφωνο και να του εξηγήσουν πώς έχει η κατάσταση.

Πέρα από την πλάκα είναι θέμα χρόνου μέχρι να πάει. Λίγη υπομονή θέλει.

Τεντυ αν μιλαμε για ...κακακια μαζεψε τα καπως και βαλτα στην αμμο και θαψτα να μυρισει λιγο τουαλετα να παρει μπρος ο μπομπιρας.

Ακριβως. Μια φορα να το κανει τοτε θα γινει αυτοματισμος.

Απο τις πιο ευκολες υποθεσεις.

υγ

Εγω εχω αλλο φοβερο προβλημα βεβαια.

Ο ενας εκ των γατιων μου που τον βλέπουμε στην χαση και στην φεξη καθε 2-3 ημερες και ειναι συνεχεια αλητεια στην γειτονια οταν μαζεψαμε στο σπιτι μια γατουλα (η οποια δεν ζει πια ειναι απο τα γατια που μου πατησαν εξω απο την πορτα του σπιτιου μου μιας και ειμαι ισογειο με κηπο) με το που εμπαινε σπιτι του εγινε συνηθειο να ψεκαζει σαν σκυλος παντα ενα σημειο. Οχι παντα το ιδιο.....

Για να σας προλαβω μιλαμε για στειρωμενο γατο αρα δεν εχει ορμονες τετοιου τυπου.....και τα ουρα του δεν μυριζουν. Οταν το ειπα στην κτηνιατρο το απεδωσε στο .....στρες του που ειδε στο σπιτι νεα παρουσια και ηθελε να το μαρκαρει αν και δεν εχει ορμονες.

Προσωπικα γατι στειρωμενο ειναι πολυ σπανιο να κανει κατι τετοιο.

Τι φερομονες βαλαμε σπιτι για να αποστρεσαρεται.....τι το ενα τι το αλλο......τιποτα....

Λες και μπαινει σκυλος καθε φορα σπιτι τον εχουμε στην κατουροεπιτηρηση.

Στρες είναι.

Θέλει περισσότερη επαφή, χαδάκια Κλπ.

Είναι το ίδιο με τα παιδιά, όταν γεννιέται ένα αδερφάκι τους.

Σκέψου το λίγο... είναι σαν να σου εμφανιστεί ξαφνικά κάποιος στο σπίτι και να σου πούνε τώρα θα μένει και αυτός μαζί μας.

Στρες είναι.

Θέλει περισσότερη επαφή, χαδάκια Κλπ.

Είναι το ίδιο με τα παιδιά, όταν γεννιέται ένα αδερφάκι τους.

Σκέψου το λίγο... είναι σαν να σου εμφανιστεί ξαφνικά κάποιος στο σπίτι και να σου πούνε τώρα θα μένει και αυτός μαζί μας.

Ρε συ δεν τιθεται τετοιο θεμα .

Ειμαστε σε ενα σπιτι δυο ενηλικες και δυο παιδια και κανουμε διαγωνισμο αγκαλιας. Νομιζω οτι καμια φορα θα μας βρισουν με τοση αγκαλια και αγαπη.

Αλλα τον επιασε η ζηλεια τον κερατα.....και ακομα και οταν "εφυγε" η μικρη συνεχισε.....τον ψεκασμο....

Απο τοτε που μπηκε δε ο νεος μικρος στο σπιτι ( τον οποιο κυνηγουσε οταν ηταν μικρος αλλα τωρα που μεγαλωσε αντιστραφηκαν οι ρολοι γιατι ο μικρος ειναι πολυ θρασυς) τρωει και αν θελει να κοιμηθει τρεχει και παει και ανεβαινει στην κουκετα του ενος παιδιου που ειναι η μονιμη του θεση και απομονωνεται.

Ε τι να κανεις ολα δεν γινονται....δεν μπορεις να τους μιλησεις κι ολας....

Τεντυ αν μιλαμε για ...κακακια μαζεψε τα καπως και βαλτα στην αμμο και θαψτα να μυρισει λιγο τουαλετα να παρει μπρος ο μπομπιρας.

To έκανα χθες αυτό...σήμερα το βράδυ θα σας πω αν έπιασε το κολπο.

Άγγελε αν γινόταν να μάθω να μιλάω γατίσια θα το έκανα ...

Θεέ μου έγινα απ αυτούς.....ενημερώνω πότε χέζει το γατί μου. :flipout:

Θοδωρή,όποτε μάζεψα μωρό γατί,πρώτα πρώτα το πήγα στην άμμο και την σκάλιζα με τα ποδαράκια του για να καταλάβει οτι εκεί έτσι γίνεται.

Πάντα έπιανε..

Ρε συ Δημήτρη...αυτό ήταν τελικά. Σήμερα πήγε και κατούρησε μόνος του εκεί, έχω σκάσει στα γέλια. Τώρα μένει το Number 2 και τελειώσαμε!

Χρωστάω κέρασμα! Χίλια ευχαριστώ.

(και σε σένα Χρήστο που το επιβεβαίωσες)

Ρε συ Δημήτρη...αυτό ήταν τελικά. Σήμερα πήγε και κατούρησε μόνος του εκεί, έχω σκάσει στα γέλια. Τώρα μένει το Number 2 και τελειώσαμε!

Χρωστάω κέρασμα! Χίλια ευχαριστώ.

(και σε σένα Χρήστο που το επιβεβαίωσες)

HINT: μην σε καταλάβει ότι γελάς με αυτόν!

E τωρα μην μου πεις οτι καταλαβαινει το γατι τι ειναι το γελιο? Αφου τα γατια δεν γελανε πως θα καταλάβει?

Kαταλαβαίνουν ότι τα κοροϊδεύεις.

Χωρίς αστεία!

Kαταλαβαίνουν ότι τα κοροϊδεύεις.

Χωρίς αστεία!

Επαυξανω.

Αντιθετα αν του δειξεις ευχαριστηση και αν το συγχαρεις παλι θα το καταλαβει και θα ειναι ευχαριστημενο να κανει αυτο που κανει.

Δεν το κορόιδεψα...αλλά μετά απο όλα αυτά που έκανα όταν είδα οτι ήθελε απλά να του κουνήσω εγώ τα ποδαράκια δεν μπόρεσα με έπιασε νευρικό.

Από επιβράβευση άλλο τίποτα. Μην γίνει και κακομαθημένος φοβάμαι. :flipout:

Μην γίνει και κακομαθημένος φοβάμαι. :flipout:

Αυτο δεν μπορεις να το ελεγξεις.

Ειτε ειναι ειτε δεν ειναι .

Ειχα γατο που απο την πρωτη μερα μπηκε στο σπιτι μας και ανεβηκε για τον πρωτο του υπνο στην καρεκλα του γραφειου μου ( θρασος λεμε...) και μετα ηθελε να κοιμαται στο μαξιλαρι μου και ας ειμουν και εγω εκει....

Εχω και γατο που μονο στα ποδια μου του κρεβατιου μου καθεται το πολυ και ειναι και ευχαριστημενος.

Δεν τους πιανεις....