Ζώα και άνθρωπος

Καθαριζεις τις ακαθαρσιες των ...μοντελων τι αλλο ?
Αν δεν τα θες βαλε κανα cd κρεμασμενο σε σχοινι.

Ναι, κάτι τέτοιο έψαχνα, μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να τα απωθεί χωρίς να τα βλάπτει. Γενικά δεν ξανάγινε μετά από κεινη τη μέρα, αλλά φαίνεται ότι αν κάποιου του καπνίσει, μετά τα υπόλοιπα ακολουθούν. Οπότε θα ξαναγίνει.

Αυτό με τα cd ποτέ δεν το κατάλαβα, επ ευκαιρία για εξήγησέ μου τι ακριβώς παίζει;

η όραση των περισσότερων πουλιών είναι πέρα από το δικό μας χρωματικό φάσμα.
και το χρώμα για αυτά σημαίνει πολλά και διάφορα που βαριέμαι να γράψω...
αυτό που βλέπουν στο αλουμίνιο του cd είναι διαφορετικό από αυτό που βλέπουμε εμείς και δεν τους αρέσει καθόλου γιατί εγκυμονεί κίνδυνο

Ναθαναήλ το παρατήρησα σε τρεις φωλιές με απόσταση χιλιομέτρων μεταξύ τους..

Eγω το εχω παρατηρησει πριν απο πλυμμηρες η καταιγιδες που φερνουν διαφορα.
Αλλα τετοια εποχη στην Κρητη μαλλον ακυρο.

Αυτό με τα cd ποτέ δεν το κατάλαβα, επ ευκαιρία για εξήγησέ μου τι ακριβώς παίζει;

Αν βάλεις τα νησιώτικα του Πάριου φοβούνται τους γλάρους.

Στην πεθερά μου πάντως τα περιστέρια κουτσουλάνε και τα CD ακόμη.
Δεν έχω βρει ακόμη τι να τους βάλω για να μην έρχονται.
Καρρά;

Στο δικό μου το σπίτι είχα βάλει ένα να κρέμεται και το άρπαξε ένα κιρκινέζι και έφυγε.
Δεν ξέρω τι το ήθελε, μουσική δεν άκουσα μετά από κάπου...

Είναι λίγο περίεργα εδώ, έχω ένα μεγάλο πάρκο απέναντι από το σπίτι και γενικά είναι αραιοκατοικημένα.
Κατσαρίδες π.χ. δεν βλέπουμε συχνά, στο σπίτι μπαίνει μία στα δύο χρόνια, φέτος όμως γίνεται πανικός.
Αν μπει βέβαια κάνει αισθητή την παρουσία της, δεν τη χτυπάς με παντόφλα για να μη σου τη πάρει από το χέρι και σε χτυπάει μετά αυτή.

Μπήκε εχθές μία και νομίζαμε ότι μπήκε στο σπίτι νυχτερίδα.

Είναι λίγο περίεργα εδώ, έχω ένα μεγάλο πάρκο απέναντι από το σπίτι και γενικά είναι αραιοκατοικημένα.
Κατσαρίδες π.χ. δεν βλέπουμε συχνά, στο σπίτι μπαίνει μία στα δύο χρόνια, φέτος όμως γίνεται πανικός.
Αν μπει βέβαια κάνει αισθητή την παρουσία της, δεν τη χτυπάς με παντόφλα για να μη σου τη πάρει από το χέρι και σε χτυπάει μετά αυτή.

ο Ρικος τι εκανε;
χεστηκε πανω του;;;;

Καρρά;

Στο δικό μου το σπίτι είχα βάλει ένα να κρέμεται και το άρπαξε ένα κιρκινέζι και έφυγε.
Δεν ξέρω τι το ήθελε, μουσική δεν άκουσα μετά από κάπου...

:grinning-smiley-043

Πως τα κουτσουλανε τα cd ενω ειναι καθετα και κρεμονται ?

Ο Τσακ Νορις πεταει ? :flipout:

Κρέμονται πάνω τους ρε φίλε... Πρέπει να το δεις! :flipout:

Την επόμενη κατσαρίδα (που ελπίζω να μην υπάρχει) θα σας τη βγάλω φωτογραφία βρε!
Βέβαια παίζει να είναι και σε 1-2 χρόνια με τον ρυθμό που μπαίνουν.

Ο Ρίκο είναι parrotlet...
Το οποίο σημαίνει ότι πιστεύει πως είναι πολύ πιο μεγάλο και δυνατό από ότι πραγματικά είναι.
Για να χεστεί πάνω του δεν παίζει. Εδώ αγρίεψε σε μία γάτα όταν τον πήγαινα το Πάσχα στην πεθερά μου.

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Kι εγώ 10 χρόνια που μένω στο Λαγονήσι,δεν είχα δει κατσαρίδα.
Φέτος μόλις πέσει το φως του ήλιου αρχίζουν τις βόλτες στον κήπο.

Re: Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Kι εγώ 10 χρόνια που μένω στο Λαγονήσι,δεν είχα δει κατσαρίδα.
Φέτος μόλις πέσει το φως του ήλιου αρχίζουν τις βόλτες στον κήπο.
Χμμ

Μαλλον δεν λες για κατσαριδες αλλα για σκαθαρια.Εχω μεγαλωσει με τετοια στον κηπο και ειναι φωτοφοβικα μεχρι αηδιας. Σε σημειο που μια δεσμη φωτος ειναι σαν λειζερ για αυτα. Εντελως ακακα ,πιο αργα και σε μεγαλους αριθμους

Sent from my ZTE A2017G using Tapatalk

Στο Ξυλόκαστρο έχουμε ιπτάμενες κατσαρίδες !

Τρόμος κανονικός!

Ψεκάζουμε κάθε δύο ημέρες αλλά αναγκαστήκαμε να βάλουμε σήτα στην μπαλκονόπορτα γιατί σκάγανε πάνω στην τηλεόραση και στον τοίχο.Ούρλιαζε και η αδερφή μου,ωραίες διακοπές.

Πλέον δεν είναι ασφαλές το να κάθεσαι στο μπαλκονάκι σου,να μυρίζεις τον κήπο σου και να δροσίζεσαι.

Και είναι φυσικό αφού οι Ξυλοκαστρίτες ξεκάναν όλες τις γάτες που υπήρχαν.