tatiana
AVClub Enthusiast
suria said:Πολύ στο πνεύμα το έχουμε ρίξει και στις ψυχικές αρετές. Αν και πνευματικό ον (ίσως εδώ δεν πρέπει να γενικεύουμε), οι αφεντιές μας δεν παύουν να είναι θηλαστικά. Ο άντρας κυνηγά και η γυναίκα γεννά. Για να γεννήσει το θυληκό πρέπει να προσελκύσει το αρσενικό και το αρσενικό για να διαιωνίσει τη ράτσα του πρέπει να πείσει το θυληκό να του "κάτσει"! Κοινώς, χωρίς κ:blush:λους, μούσκλια, θεληματικά πηγούνια, τακούνια και κάμπριο δε θα είχαμε και πολύ μέλλον μπροστά μας ως είδος. Πού διαφοροποιείται το ανθρώπινο ζευγάρωμα σε σχέση με τα (άλλα) ζώα; Όχι τόσο στο πνεύμα (αλλιώς θα φαντασιωνόμασταν την Αρβελέρ), αλλά στον Ερωτισμό. Εκ των ων ουκ άνευ σημείο έναρξης μιας υγειούς σχέσης, ο έντονος και ανώμαλος (με την καλή έννοια) ερωτισμός μεταξύ των δύο συμβαλλομένων! Τα έχει πει ο μέγας φιλόσοφος Μπατάιγ αλλά και ο Τζιμάκος, σύμφωνα με τον οποίο μια σχέση χαλάει όταν αρχίζει ο ένας να κλάνει (μετά συγχωρήσεως) μπροστά στον άλλο, εκτός βέβαια αν αυτό προάγει τον ερωτισμό (θα έλεγε ο Μπατάιγ), μόλις εξατμιστεί ο Ερωτισμός δηλαδή. Τότε αρχίζουμε τις αναλύσεις και τις κατανοήσεις και τις παραχωρήσεις.
Ως εκ τούτου:
Βασίλη, εύγε για τα στιχάκια!
Δημοσθένη, δε μου τα λες καλά.
Έχω δει εγώ θεληματικά πηγούνια και φαρδιές πλάτες......τι να σου πω...καταρχήν οι περισσότεροι θέλουν γυναίκα με διαστάσεις μοντέλου, ταλέντο στη μαγειρική και στο πλύσιμο, να φέρνει και λεφτά στο σπίτι και μόλις γυρίζει από τη δουλειά, αφού πλύνει καθαρίσει και μαγειρέψει να μετατρέπεται και σε γατούλα του σεξ. Συνήθως οι απαιτήσεις αυτές δεν συμβαδίζουν με αντίστοιχα...προσόντα.
Εσύ επίσης αναφέρεσαι στο κατά πόσον η υπερβολική οικειότητα χαλάει μία ερωτική σχέση (γνωστό) το οποίο είναι άσχετο με το πνεύμα και τις ψυχικές αρετές. Όποιος δεν νοιάζεται για αυτά άντε στο russianbrides.com και ψωνίστε μία και παρατήστε τις υπόλοιπες ήσυχες. Α μα πια.........
Και ο Ερωτισμός είναι μία κατεξοχήν πνευματική διαδικασία.....