Zoom στο σκότος

suria said:
Πολύ στο πνεύμα το έχουμε ρίξει και στις ψυχικές αρετές. Αν και πνευματικό ον (ίσως εδώ δεν πρέπει να γενικεύουμε), οι αφεντιές μας δεν παύουν να είναι θηλαστικά. Ο άντρας κυνηγά και η γυναίκα γεννά. Για να γεννήσει το θυληκό πρέπει να προσελκύσει το αρσενικό και το αρσενικό για να διαιωνίσει τη ράτσα του πρέπει να πείσει το θυληκό να του "κάτσει"! Κοινώς, χωρίς κ:blush:λους, μούσκλια, θεληματικά πηγούνια, τακούνια και κάμπριο δε θα είχαμε και πολύ μέλλον μπροστά μας ως είδος. Πού διαφοροποιείται το ανθρώπινο ζευγάρωμα σε σχέση με τα (άλλα) ζώα; Όχι τόσο στο πνεύμα (αλλιώς θα φαντασιωνόμασταν την Αρβελέρ), αλλά στον Ερωτισμό. Εκ των ων ουκ άνευ σημείο έναρξης μιας υγειούς σχέσης, ο έντονος και ανώμαλος (με την καλή έννοια) ερωτισμός μεταξύ των δύο συμβαλλομένων! Τα έχει πει ο μέγας φιλόσοφος Μπατάιγ αλλά και ο Τζιμάκος, σύμφωνα με τον οποίο μια σχέση χαλάει όταν αρχίζει ο ένας να κλάνει (μετά συγχωρήσεως) μπροστά στον άλλο, εκτός βέβαια αν αυτό προάγει τον ερωτισμό (θα έλεγε ο Μπατάιγ), μόλις εξατμιστεί ο Ερωτισμός δηλαδή. Τότε αρχίζουμε τις αναλύσεις και τις κατανοήσεις και τις παραχωρήσεις.
Ως εκ τούτου:
Βασίλη, εύγε για τα στιχάκια!
Δημοσθένη, δε μου τα λες καλά.

Έχω δει εγώ θεληματικά πηγούνια και φαρδιές πλάτες......τι να σου πω...καταρχήν οι περισσότεροι θέλουν γυναίκα με διαστάσεις μοντέλου, ταλέντο στη μαγειρική και στο πλύσιμο, να φέρνει και λεφτά στο σπίτι και μόλις γυρίζει από τη δουλειά, αφού πλύνει καθαρίσει και μαγειρέψει να μετατρέπεται και σε γατούλα του σεξ. Συνήθως οι απαιτήσεις αυτές δεν συμβαδίζουν με αντίστοιχα...προσόντα.

Εσύ επίσης αναφέρεσαι στο κατά πόσον η υπερβολική οικειότητα χαλάει μία ερωτική σχέση (γνωστό) το οποίο είναι άσχετο με το πνεύμα και τις ψυχικές αρετές. Όποιος δεν νοιάζεται για αυτά άντε στο russianbrides.com και ψωνίστε μία και παρατήστε τις υπόλοιπες ήσυχες. Α μα πια.........

Και ο Ερωτισμός είναι μία κατεξοχήν πνευματική διαδικασία.....

konnos said:
Sorry Tatiana αλλα ειναι γεγονος. Δεν μπορω να σιδερωσω τα πουκαμισα μου τοσο καλα οσο μια γυναικα. Και δεν μπορω να δεσω την γραβατα μου (τις λιγοστες - ευτυχως - φορες που χρειαστηκε). Εχετε το κατι ιδιαιτερο σε αυτο το παραδεχομαι

Μην ανησυχείς δεν ξέρεις τι μεγάλος δάσκαλος είναι η ανάγκη...στο μαθαίνουν οι πολεμικές τέχνες αυτό....Θέλω Μπορώ Προσπαθώ....

Αν βέβαια παραδέχεστε την κατωτερότητά σας η οποία και δε σας επιτρέπει να φτάσετε στο ανώτερο πνευματικό επίπεδο που χρειάζεται για το σιδέρωμα.....πάσο :P

Μέγα προσόν η ταπεινοφροσύνη :PPPPPP

Πέραν της πλάκας κάποιες εργασίες πχ σιδέρωμα , όντως πρέπει να γίνονται απο της γυναίκες όπως και κάποιες άλλες πχ κουβάλημα κάποιου βαριού αντικειμένου απο τους άντρες .
Άς σηκώσει η γυναίκα έναν μπουφέ η ας πλησιάσει στην άκρη της σκεπής για να ρυθμίσει την κεραία και τότε σιδερώνω και εγω. Η ισότητα ισότητα αλλά και κάποιες εργασίες θέλουν τον μάστορά τους.

Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

kosmous said:
Πέραν της πλάκας κάποιες εργασίες πχ σιδέρωμα , όντως πρέπει να γίνονται απο της γυναίκες όπως και κάποιες άλλες πχ κουβάλημα κάποιου βαριού αντικειμένου απο τους άντρες .
Άς σηκώσει η γυναίκα έναν μπουφέ η ας πλησιάσει στην άκρη της σκεπής για να ρυθμίσει την κεραία και τότε σιδερώνω και εγω. Η ισότητα ισότητα αλλά και κάποιες εργασίες θέλουν τον μάστορά τους.

Έχω ρυθμίσει κεραία, έχω κουβαλήσει κομμάτια από cluster και έχω περάσει καλωδίωση σε NMC. Και είμαι μηχανικός.

ΙΣΟΤΗΤΑ τελεία και παύλα....

Και εδώ δεν μιλάμε για αδυναμία να πράξεις όπως πχ όταν κάτι είναι πολύ βαρύ γιατί αναλογικά υπάρχουν πολλοί βαριά και για τους άντρες...οπότε αν κάποιος άλλος μπορεί να το κουβαλήσει τότε κι εσείς πρέπει να κάνετε κάτι αντίστοιχο.......

Εκανα κι εγω πολεμικες τεχνες αλλα δε μου εμαθαν ποτε να σιδερωνω πουκαμισα. Shotokan ειπες πως κανεις; Μηπως ειναι μετα το 1ο DAN το σιδερωμα :P

Η αναγκη ειναι σιγουρα μεγαλος δασκαλος αλλα δε χρειαζεται να φοραω κοστουμια οποτε... Παντως πως οι κοπελες ειναι τοσο καλες στα πουκαμισα ενω οι αντρες σκραπες. Λες να ειναι εκπαιδευση απο το σπιτι; χμμμ

Οι πολεμικές τέχνες σου μαθαίνουν πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ανάγκη (και τον κίνδυνο) προς δικό σου όφελος....

Ναι μετά το πρώτο DAN 'σιδερώνουμε' τα 'σημεία επαφής' του αντιπάλου καταλήλως......

Πόσες κοπέλες έχεις δοκιμάσει στο σιδέρωμα για να βγάζεις αυτό το συμπερασμα? Το αποδίδω στη χωροαντιληπτική ευφυία...αν είναι τόσο καλές όσο λες τότε χωροαντιληπτικά σας ρίχνουμε στα ίσα lol

Μα είμαι απο τους άλλους που μπορούν να κουβαλήσουν το πολύ βαρύ .:award:

kosmous said:
Μα είμαι απο τους άλλους που μπορούν να κουβαλήσουν το πολύ βαρύ .:award:

Από την άλλη υπάρχουν και οι έξυπνοι (βλέπε καταρχήν αρχαίοι Αιγύπτιοι) που χρησιμοποιούν συστήματα ανύψωσης με υδραυλική υποστήριξη......κοινώς.....τα μούσκουλα είναι για τους αδύναμους το πνεύματι (last year!)......οι έξυπνοι ξέρουν κι άλλα μονοπάτια :)

Μα είμαι και έξυπνος :firstprize:

Άντε τώρα παω για φαγητό . Η καλή μου γυναίκα σίγουρα κάτι special θα έχει ετοιμάσει . Α ρε τι θα κάναμε χωρίς εσάς.

Οι γυναίκες θέλουν εναν περιπετειώδη τυπο, μπρουτάλ, γεμάτο ενέργεια και μυστήριο...που απο την άλλη να βάζει κρέμα προσώπου και να μην ιδρώνει!

Thodoris said:
Οι γυναίκες θέλουν εναν περιπετειώδη τυπο, μπρουτάλ, γεμάτο ενέργεια και μυστήριο...που απο την άλλη να βάζει κρέμα προσώπου και να μην ιδρώνει!

Εγώ θέλω το MacGyver..........είναι για μένα το απόλυτο αρσενικό (για μένα λέμε)

tatiana said:
Εσύ επίσης αναφέρεσαι στο κατά πόσον η υπερβολική οικειότητα χαλάει μία ερωτική σχέση (γνωστό) το οποίο είναι άσχετο με το πνεύμα και τις ψυχικές αρετές. .....................

Καθόλου άσχετο. Αρχίζουμε να υποκαθιστούμε τον χαμένο Ερωτισμό της "χαλασμένης" σχέσης με τις ψυχικές αρετές και τα πνευματικά χαρίσματα του συντρόφου και αν αυτά τελικώς δε μας ικανοποιούν (το πιο πιθανό), τότε αυξάνονται οι απαιτήσεις σε λαδερά, κολαρισμένα πουκάμισα και σεξουαλικές χάρες.

tatiana said:
Και ο Ερωτισμός είναι μία κατεξοχήν πνευματική διαδικασία.....

Κατεξοχήν πνευματική διαδικασία είναι το σκάκι, όχι ο Ερωτισμός. Είναι κατεξοχήν αισθητηριακή διαδικασία και το πνεύμα το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να απουσιάζει, αρκεί να έχουμε συνείδηση της απουσίας του.

tatiana said:
Όποιος δεν νοιάζεται για αυτά άντε στο russianbrides.com και ψωνίστε μία

Καμιά διεύθυνση με βραζιλιάνες ξέρεις;

Photis said:
Κι εγώ που νόμιζα ότι ο επόμενος στίχος θα είχε αναφορά στο πόσο χρειαζόμαστε τις γυναίκες στο πλύσιμο των ρούχων και το σιδέρωμα.

Ειδικά στο δεύτερο έχουν πραγματικά το πάνω χέρι...

tatiana said:
Ναι όντως.........μισό λεπτό να κάψω το πουκάμισό σου και το συζητάμε...ο καθένας να σιδερώνει τα ρούχα του έλεος πια γυναίκα θέλετε ή υπερέτρια.....αμισθη κιόλας.....

Τώρα πως ένα σχόλιο που έκανα πάνω στους στίχους του Δημοσθένη (που έχει κάθε λόγο να μου την πει αλλά μόνο αυτός) σε σχέση με το topic δικαιολογεί τέτοια απάντηση δεν μπορώ να το κατάλαβω. Επι την ευκαιρία όμως να δηλώσω και κάποιες ενστάσεις που έχω πάνω στην απάντησή σου Τατιάνα.
Θεωρείς δωρεάν υπηρεσία το να σιδερώσεις ένα πουκάμισο του άντρα με τον οποίο συζείς; Ή μήπως όλα πρέπει να μπαίνουν σε λογική συμψηφισμού; Πόσα πουκάμισα του σιδέρωσα, πόσα ψώνια μου έκανε; Μήπως να αρχίσουμε να κρατάμε και βιβλία; Αυτό είναι ερωτισμός για εσένα; Αυτό είναι έρωτας; Δεν έχω πρόβλημα ούτε να σιδερώσω το πουκάμισο ούτε να πλύνω την τουαλέτα. Ούτε έχω πρόβλημα που μια γυναίκα πιθανόν να τα καταφέρνει πολυ καλύτερα γιατί έτσι την έχουν μάθει από το σπίτι της 9 στις 10 φορές. Πρόβλημα έχω όταν αρχίζω να νιώθω ότι πρέπει να κάνω κάτι για τη σύντροφό μου όχι γιατί μου βγαίνει αυθόρμητα αλλά γιατί μπαίνει σε συμψηφισμό. Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι. Δεν θα κάτσω να μαγειρέψω το φαί μου για να το φάω μόνος μου. Θα μαγειρέψω και για τους δυο μας. Και αν δεν μπορεί να μου σιδερώσει το πουκάμισο ένα βράδυ επειδή είναι πτώμα, δεν θα κοιτάξω να της την πω για τη μακαρονάδα που καρδάμωσε. Και περιμένω και από εκείνη αντίστοιχη κατανόηση. Αυτό ονομάζεται συμβίωση. Αυτό που εσύ έχεις στο νου σου ονομάζεται συγκατοίκηση...

Photis said:
Τώρα πως ένα σχόλιο που έκανα πάνω στους στίχους του Δημοσθένη (που έχει κάθε λόγο να μου την πει αλλά μόνο αυτός) σε σχέση με το topic δικαιολογεί τέτοια απάντηση δεν μπορώ να το κατάλαβω. Επι την ευκαιρία όμως να δηλώσω και κάποιες ενστάσεις που έχω πάνω στην απάντησή σου Τατιάνα.
Θεωρείς δωρεάν υπηρεσία το να σιδερώσεις ένα πουκάμισο του άντρα με τον οποίο συζείς; Ή μήπως όλα πρέπει να μπαίνουν σε λογική συμψηφισμού; Πόσα πουκάμισα του σιδέρωσα, πόσα ψώνια μου έκανε; Μήπως να αρχίσουμε να κρατάμε και βιβλία; Αυτό είναι ερωτισμός για εσένα; Αυτό είναι έρωτας; Δεν έχω πρόβλημα ούτε να σιδερώσω το πουκάμισο ούτε να πλύνω την τουαλέτα. Ούτε έχω πρόβλημα που μια γυναίκα πιθανόν να τα καταφέρνει πολυ καλύτερα γιατί έτσι την έχουν μάθει από το σπίτι της 9 στις 10 φορές. Πρόβλημα έχω όταν αρχίζω να νιώθω ότι πρέπει να κάνω κάτι για τη σύντροφό μου όχι γιατί μου βγαίνει αυθόρμητα αλλά γιατί μπαίνει σε συμψηφισμό. Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι. Δεν θα κάτσω να μαγειρέψω το φαί μου για να το φάω μόνος μου. Θα μαγειρέψω και για τους δυο μας. Και αν δεν μπορεί να μου σιδερώσει το πουκάμισο ένα βράδυ επειδή είναι πτώμα, δεν θα κοιτάξω να της την πω για τη μακαρονάδα που καρδάμωσε. Και περιμένω και από εκείνη αντίστοιχη κατανόηση. Αυτό ονομάζεται συμβίωση. Αυτό που εσύ έχεις στο νου σου ονομάζεται συγκατοίκηση...

Δεν μαγειρευεις μόνο για τη γυναίκα ή τον άντρα σου...μπορεί να μαγειρεύεις για τους γονείς ή τα παιδιά σου......τη φίλη σου που έχει εξεταστική...το φίλο σου που χώρισε......γενικότερα.....η συμβίωση γενικότερα σε αυτή τη ζωή περιλαμβάνει.......service provision.

Ο έρωτας είναι κάτι άλλο, μυστηριώδες και υπέροχο που ουδεμία σχέση έχει με τουαλέτες κουζίνες και σίδερα. Ας μη μειώνουμε το μυστήριό του προσπαθώντας να τον εκλογικέυσουμε γιατί λογική δεν έχει....αν είχε δε θα πονούσαμε τόσο πολύ.........δε θα αγαπούσαμε τους λάθος ανθρώπους.......και δε θα επιμέναμε σε ανέλπιδους έρωτες που μας σπάνε την καρδιά σε χίλια κομμάτια....δε θα δακρύζαμε στο Ρωμαίος και Ιουλιέτα γιατί στο κάτω κάτω ....... δεν θα του σιδέρωνε τα πουκάμισα.

Η συμβίωση όπως και κάθε κοινωνικό συμβόλαιο έχει κάποιους κανόνες που αν θέλουμε να είναι επιτυχής πρέπει να τους ακολουθούμε. Αλλά με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ισότητα.

Θεωρώ ότι πρέπει να 'εξυπηρετούμε' τον εαυτό μας σε μία σχέση όσο περισσότερο μπορούμε από σεβασμό στον άλλο.

Αυτά.

tatiana said:
Ο έρωτας είναι κάτι άλλο, μυστηριώδες και υπέροχο που ουδεμία σχέση έχει με τουαλέτες κουζίνες και σίδερα. Ας μη μειώνουμε το μυστήριό του προσπαθώντας να τον εκλογικέυσουμε γιατί λογική δεν έχει....αν είχε δε θα πονούσαμε τόσο πολύ.........δε θα αγαπούσαμε τους λάθος ανθρώπους.......και δε θα επιμέναμε σε ανέλπιδους έρωτες που μας σπάνε την καρδιά σε χίλια κομμάτια....δε θα δακρύζαμε στο Ρωμαίος και Ιουλιέτα γιατί στο κάτω κάτω ....... δεν θα του σιδέρωνε τα πουκάμισα.

Η Ιουλιέτα μια χαρά θα του τα σιδερωνε και θα του έφτιαχνε και τα κολάρα. Γι αυτό αυτοκτόνησε άλλωστε. Γιατί της στέρησαν την ευκαιρία να τον αγαπήσει. Ο Έρωτας δεν είναι κάτι τόσο άυλο όσο το παρουσιάζεις. Δεν είναι ένα αίσθημα που υπάρχει μόνο σε ειδικες συθήκες πιεσης και θερμοκρασίας. Είναι κάτι για το οποίο παλεύεις καθημερινά. Και εκτός από γλυκόλογα, χαδια και φιλιά έχει και καθάρισμα της τουαλέτας και πλύσιμο των πιάτων και σιδέρωμα των ρούχων. Αλλιώς απλά ονειρεύεσαι τον έρωτα δεν τον ζεις. Και το ότι αγαπούμε κατά καιρούς τους λάθος ανθρώπους έχει να κάνει με το ότι ακριβώς στη ζωή μας κάνουμε λάθη. Δεν κάνουμε λάθη στα όνειρα πόσο μάλλον όταν τα πλάθουμε εμείς στο κεφάλι μας.

Ένα ζεστό πιάτο φαί και ένα χαμόγελο από τη σύντροφό που περιμένει να σχολάσεις για να φάτε μαζί είναι έρωτας. Όπως έρωτας είναι το να ξεπατώνεσαι στη δουλειά για να πάρεις καμιά υπερωρία παραπάνω και να της πάρεις το κολιέ που είχατε δει στη βιτρίνα και σας φάνηκε πολύ ακριβό, την τελευταία φορά που βγήκατε βόλτα. Δεν είναι τόσο η ίδια η πράξη αλλά το κίνητρο που μετράει και κρατά την φλόγα αναμμένη.

Απάντηση: Re: Zoom στο σκότος

konnos said:
Sorry Tatiana αλλα ειναι γεγονος. Δεν μπορω να σιδερωσω τα πουκαμισα μου τοσο καλα οσο μια γυναικα. Και δεν μπορω να δεσω την γραβατα μου (τις λιγοστες - ευτυχως - φορες που χρειαστηκε). Εχετε το κατι ιδιαιτερο σε αυτο το παραδεχομαι

Καλά σου δένει τη γραβάτα η γυναίκα σου :violent-smiley-008: Πες μας ότι σου τις αγοράζει κι όλας :violent-smiley-030:

Μια μεγάλη αμερικανίδα φεμινίστρια,που πρωτοστάτησε στην διακοπή τής διατροφής σε διαζευγμένες γυναικες στίς Η.Π.Α,παρασύροντας το φεμινιστικό κίνημα σε δηλώσεις τού τύπου 'ειμαστε δυνατές και μπορουμε μονες μας´δεκα χρονια μετά δηλωσε μετανοημένη.´Το φεμινιστικό κίνημα ,με τίς καταστροφικές διεκδικήσεις του,εμοιζε σαν οι γαλοπούλες να ζητούσαν να γιορτάζονται τα χριστούγεννα τρείς φορές τον χρόνο´.Απειρες χωρισμενες γυναικες απο τοτε παιρνουν ελάχιστες διατροφές και εχουν τεράστια προβληματα.
Υ.Γ
Αν ,η καλή συμβίωση εξαρτάται απο το πλυσιμο των πιάτων και τών ρούχων,αντε γειά.Τετοιες συζητήσεις γινοντουσαν στα τελη τού 70.Καθε ζευγαρι πιά εχει τους δικους του κανονες συμβιωσης και δεν χρειάζονται εξωτερικού τυπου ρυθμίσεις απο παρωχημένες φεμινιστικές θεωρίες .Αρκετές δυσκολίες εμφανιζει η συμβιωση απο μονη της.Ας μην προσθετουμε και άλλα τεχνητά εμπόδια.Ακομα να πειστούμε οτι ειμαστε διαφορετικά είδη που οφείλουν να συνυπάρξουν???Οποιες δεν μπορούν να πλένουν μονες τους τα πιάτα να παρουν φιλιππινέζες.Με τετοια θέματα μονον καποιες καλοπλυμένες αστές ασχολούνται.Δεν ρωτάτε και τις γυναικες τού μόχθου ,που ειναι εργαζομενες μανάδες και παλευουν μαζί με τους αντρες τους να τα βγαλουν πέρα???Θα καγχάσουν