Zyxel NSA-310 NAS Storage 2TB

Re: ZYXEL NSA-310 NAS STORAGE 2TB

αυτο εκανα.ανοιξα πορτα στην default 9090.
μετα του αλλαξα πορτα και ανοιξα και σε αυτην,αλλα μια απο τα ιδια.
το περιεργο ειναι οτι το utorrent του pc πηγαινει σφαιρα.

εμενα αφου αλλαξα πορτα εστρωσε αφου το εκανα ενα ρεσταρτ. τι ρουτερ εχεις?

το technicolor της forthnet.

**απο το συγκεκριμενο site,τα torrent του δεν τα διαβαζει καθολου το zyxel.
απο αλλου κατεβαζει σφαιρα..
τι ειναι αυτο που το εμποδιζει απο το συγκεκριμενο?
επισης με το που κανω apply στο καινουργιο torrent,μου εχει κρατησει ενα προηγουμενο,το οποιο εγω,εννοηται οτι το εχω σταματησει και εχω κανει delete τα παντα..
που πηγε και το βρηκε και μαλιστα μετα και απο hardreset?
πρωτου ξεκινησει να κατεβαζει,αντι για το ονομα του torrent,βγαζει μια διαδρομη και μετα μπαινει κανονικα με την ονομασια του..

Untitled.jpg

το παλιο torrent που το εχω σβησει πολλες φορες,με το που κανω να κατεβασω καποιο αλλο,εμφανιζεται και αυτο για κατεβασμα.
εχω σβησει τα παντα απο τον φακελο-που εχει καθησει..?

ωραια..κολλησε-ουτε καν στον browser το βλεπω.
του εκανα παλι reset,αλλα δεν..
στο δικτυο μου παντως,φαινεται κανονικα,αλλα δεν μπορω να μπω.

ειλικρινα δεν ξερω πως να βοηθησω...
δοκιμασε επαναφοραστις εργοαστασιακες ρυθμισεις(δεν χανεις αρχεια) αν δεν εχεις κανει(αφου πατησεις το ρεσετ κρατα μεχρι να ακουστει 2 φορεσ το μπιπ θελει περιπου 10 δευτερα)

το utility της zyxel το βλεπει κανονικα,αλλα δεν μπορει να μπει μεσω browser ουτε αυτο.
το ιδιο συμβαινει και απο αλλο pc του σπιτιου που εχει προσβαση στο τοπικο δικτυο.
το βλεπω σαν συσκευη στο δικτυο μου,μπαινω μεσα και μπορω να διαχειριστω τα αρχεια του σκληρου.
υπαρχει ενας wizard στο utility της zyxel,αλλα σβηνει τα παντα απο τον σκληρο δισκο.
τι να κανω...?

το utility της zyxel το βλεπει κανονικα,αλλα δεν μπορει να μπει μεσω browser ουτε αυτο.
το ιδιο συμβαινει και απο αλλο pc του σπιτιου που εχει προσβαση στο τοπικο δικτυο.
το βλεπω σαν συσκευη στο δικτυο μου,μπαινω μεσα και μπορω να διαχειριστω τα αρχεια του σκληρου.
υπαρχει ενας wizard στο utility της zyxel,αλλα σβηνει τα παντα απο τον σκληρο δισκο.
τι να κανω...?

μουχει τυχει 2 φορες να μην μπορω να μπω μεσω browser....απλα το εκλεισα απο το on/off button ,το ανοιξα και ηταν κομπλε..

μονο Transmission δουλευω..

Re: Απάντηση: ZYXEL NSA-310 NAS STORAGE 2TB

παιδια μια ερωτηση,θελω να συνδεσω το zyxel με το Squeezebox.
Το μονο που κανω ειναι να τρεξω την εφαρμογη που εχει για το logitech μεσα το zyxel?
το θεμα ειναι οτι δεν θα τα συνδεσω σε ρουτερ,αλλα θα συνδεσω μονο αυτα τα δυο με καλωδιο δυκτιου,θα δουλεψει?

τα εχω συνδεσει με lan μεσω ενος switch...ετρεξα το LMS στο 310 κ αμεσα το "ειδε" το touch..

για απευθειας συνδεση νομιζω χρειαζεσαι "ειδικο" καλωδιο crossover..

http://www.cat-5-cable-company.com/faq-difference-between-patch-crossover.html

μετα απο πολλες αποπειρες reset ηρθε στα ισα του,αλλα θελω να το καθαρισω γιατι κατι δεν μου παει καλα.
αφου τραβηξα τα αρχεια μου,προσπαθησα να σβησω τον σκληρο μεσα απο τον wizard utility της zyxel,
αλλα και κατευθειαν μεσα απο τον browser,πατωντας το delete volume.
και στις 2 περιπτωσεις απετυχε το format.
με τον wizard utility της zyxel,εβγαλε μηνυμα unexpected problem και με το delete volume οτι δεν μπορει να ολοκληρωσει.
υπαρχει αλλος τροπος?

Απάντηση: Re: Απάντηση: ZYXEL NSA-310 NAS STORAGE 2TB

τα εχω συνδεσει με lan μεσω ενος switch...ετρεξα το LMS στο 310 κ αμεσα το "ειδε" το touch..

για απευθειας συνδεση νομιζω χρειαζεσαι "ειδικο" καλωδιο crossover..

http://www.cat-5-cable-company.com/faq-difference-between-patch-crossover.html

δηλαδη το μονο που χρειαζομαι ειναι ενα switch? θα παω να παρω και θα το δοκιμασω.
τωρα που το ξανασκεφτομαι πρεσσα εχω,θα κανω ενα καλωδιο crossover και θα το δοκιμασω κι'αυτο.
μακαρι να ειναι αυτο μονο,γιατι δεν εχω μουσικη:bawling:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ZYXEL NSA-310 NAS STORAGE 2TB

το modem σου ειναι και router?
αν ειναι και εχεις ελευθερες lan,δεν χρειαζεσαι switch....

YΓ αν τα συνδεσεις με crossover μεταξυ τους,πως θα εχεις προσβαση στο νετ? εκτος αν συνδεεις το touch με wifi...

Απάντηση: ZYXEL NSA-310 NAS STORAGE 2TB

να τα ξεκαθαρισω..το ρουτερ μου δεν ειναι στον χωρο που εχω τα μηχανηματα,ουτε καν wi-fi δεν πιανει το logitech.
δεν με ενδιαφερει να συνδεθω στο ιντερνετ θελω να παιξω την μουσικη μου που εχω στον nas.
δηλαδη θελω να συνδιασω το διδυμο logitech και το zyxel αυτονομα ,,γινετε ?
εαν οχι θα πρεπει να φερω το ρουτερ στον χωρο αυτον κατι που ειναι δυσκολο.

μετα απο πολλες αποπειρες reset ηρθε στα ισα του,αλλα θελω να το καθαρισω γιατι κατι δεν μου παει καλα.
αφου τραβηξα τα αρχεια μου,προσπαθησα να σβησω τον σκληρο μεσα απο τον wizard utility της zyxel,
αλλα και κατευθειαν μεσα απο τον browser,πατωντας το delete volume.
και στις 2 περιπτωσεις απετυχε το format.
με τον wizard utility της zyxel,εβγαλε μηνυμα unexpected problem και με το delete volume οτι δεν μπορει να ολοκληρωσει.
υπαρχει αλλος τροπος?

ωραια.τωρα στο δικτυο μου,η Ip του ειναι 2πλη..!!
θα με τρελανει εντελως το μηχανακι..

Untitled.jpg

να συνοψισω μηπως και μπορει καποιος να βοηθησει και βγαλουμε ακρη.

εβγαλα τον σκληρο,τον εκανα delete στο desktop και τον ξαναεβαλα στο zyxel για τον φορμαρει το μηχανημα.
μου εδωσε μια ip 192.168.1.13.
εαν την αλλαξω σε 192.168.1.5(που το ειχα απο την ωρα που το πηρα)το χανω το μηχανημα.
αντε λεω να σου βαλω 192.168.1.20.οκ-τωρα μπηκε.
ζοριζεται ομως πολυ να μπει στο interface και γενικως στο σεταρισμα.
στο network στις συσκευες μου αλλα και στο interface του μοντεμ το βλεπω 2πλο...!!
στο network εχω 2 εικονιδια.το ενα NSA310(οπως ειναι η default ονομασια)και το δευτερο εικονιδιο ZYXEL(οπως το εχω μετονομασει εγω).
ανοιγει μονο το ZYXEL.το NSA310 βγαζει σφαλμα.
μπορει να βοηθησει καποιος ή να φυγει για service?
(στο οποιο service δεν ξερω εαν θα το δεκτουν απο την στιγμη που το εχω ανοιξει και εχω αλλαξει τον δισκο..).

δηλαδη εγω που το πηρα αδειο και εβαλα σκληρο δεν εχω εγγυηση?
απο την στιγμη που πωλειται και σκετο δεν υπαρχει προβλημα.

βεβαια περιμενε μηπως καποιο παιδι απο εδω μεσα γνωριζει και μπορει να σου δωσει λυση.

(με το δικο μου θεμα γνωριζει κανεις κατι :help:)