ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
Re: ZYXEL NSA-310 NAS STORAGE 2TB
και μετα απο reset παλι τα ιδια.
δεν κουναει καθολου ο downloadserver..
και μετα απο reset παλι τα ιδια.
δεν κουναει καθολου ο downloadserver..
το utility της zyxel το βλεπει κανονικα,αλλα δεν μπορει να μπει μεσω browser ουτε αυτο.
το ιδιο συμβαινει και απο αλλο pc του σπιτιου που εχει προσβαση στο τοπικο δικτυο.
το βλεπω σαν συσκευη στο δικτυο μου,μπαινω μεσα και μπορω να διαχειριστω τα αρχεια του σκληρου.
υπαρχει ενας wizard στο utility της zyxel,αλλα σβηνει τα παντα απο τον σκληρο δισκο.
τι να κανω...?
παιδια μια ερωτηση,θελω να συνδεσω το zyxel με το Squeezebox.
Το μονο που κανω ειναι να τρεξω την εφαρμογη που εχει για το logitech μεσα το zyxel?
το θεμα ειναι οτι δεν θα τα συνδεσω σε ρουτερ,αλλα θα συνδεσω μονο αυτα τα δυο με καλωδιο δυκτιου,θα δουλεψει?
τα εχω συνδεσει με lan μεσω ενος switch...ετρεξα το LMS στο 310 κ αμεσα το "ειδε" το touch..
για απευθειας συνδεση νομιζω χρειαζεσαι "ειδικο" καλωδιο crossover..
http://www.cat-5-cable-company.com/faq-difference-between-patch-crossover.html
μετα απο πολλες αποπειρες reset ηρθε στα ισα του,αλλα θελω να το καθαρισω γιατι κατι δεν μου παει καλα.
αφου τραβηξα τα αρχεια μου,προσπαθησα να σβησω τον σκληρο μεσα απο τον wizard utility της zyxel,
αλλα και κατευθειαν μεσα απο τον browser,πατωντας το delete volume.
και στις 2 περιπτωσεις απετυχε το format.
με τον wizard utility της zyxel,εβγαλε μηνυμα unexpected problem και με το delete volume οτι δεν μπορει να ολοκληρωσει.
υπαρχει αλλος τροπος?

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.