09-09-2014

Re: Απάντηση: Re: 09-09-2014

κι εγω επισης ....

Το mail της Apple το χρησιμοποιεί κανένας;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Συριε πραγματικα οτι να ναι....

Οταν μιλαμε για ρετινα οθονη , μιλαμε για συγκεκριμενη αποσταση θεασης, συγκεριμενη διασταση οθονης κλπ.
Υπαρχει , οπως και στην εκτυπωση (dpi) ενας minimum αριθμος pixel, που περγραφουν ενα αντικειμενο, χωρις να φανουν πιχελ.
Απο κει και περα , τα περισσοτερα dpi - ppi ειναι αχρηστα.

Πχ στο iphone 5-5s δεν χρειαζεσαι παραπανω αναλυση απο αυτη που εχει, ειναι υπεραρκετη για να ρενταρει χωρις να φαινονται τα πιχελ, σε φυσιολογικη αποσταση θεασης.
Εσυ συγκρινεις ιπηονε 4-5 με οθονη 3.5-4" με κινητο (s4) 5" , αρα τα αντικειμενα "φαινονται" μεγαλυτερα, αρα καθαροτερα.

Οση αναλυση να ειχε το iphone 4-5 , δε προκειται να τα εβλεπες καθαροτερα τα γραμματα , τοσο μικρα που ειναι.
Αυτο το καταλαβαινεις , οταν κανεις zoom στο ihpone 4-5 και μεγαλωνουν στην ιδια διασταση τα γραμματα με το s4( που ειναι πολυ μεγαλυτερη οθονη) ... τι δε καταλαβινεις ?

Για τοθεμα της διαστασης οθονης, δε ξεχναω τιποτα!

Ποσες φορες πρεπει να το πω επιτελους ?

Μεχρι τωρα η Apple (κι εμεις) διναμε μεγαλυτερη σημασια στη χρηση με το ενα χερι .
Αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ πανω απο 4.3" περιπου (για μενα τουλαχιστον) .

ΑΝ παρω το iphone 6 θα ειναι για να εχω το τελευταιο μοντελο , με καλυτερη καμερα και φυσικα θα χασω αυτο το πλεονεκτημα...

ΚΑΝΕΙΣ δεν ειπε οτι θα εχεις μεγαλο τηλεφωνο και ιδια ευχρηστια (με το ενα χερι ) .... γιατι εισαι ξεροκεφαλος ?

μονο εμεις στο Ελλαντα λεμε οτι ειναι κιτς ... και οχι ολοι !
Εγω , σε τετοια θεματα, εμπιστευομαι τις γυναικες, αυτες ξερουν :p

Eπισης , ολοι αναφερουν οτι απο κοντα , ειναι πολυ πιο ομορφο και εχει σαφως τη καλυτερη κατσκαευη απο οποιοδηποτε αλλο smart watch.

Οταν ερθει, θα ηθελα να τα δω απο κοντα.... ειδικα το παραπανω.

To kako ειναι οτι θελει και η γυναικα μου τωρα... και μαλιστα το ακριβο :smash:

apple-watch-bucklebright-redleather-yellowgoldbuckle.png

Ποιοι ολοι ; Πότε προλάβανε να δούν και να συγκρίνουν ολα τα smart watches ;
Γνωρίζουν οι κύριοι και οι κυρίες που αναφέρεις οτι εκστασιαστηκαν με το ρολογάκι οτι θα πρέπει να το φορτίζουν κάθε μέρα ;

Last edited:
οι ανθρωποι που γραφουν σ αυτα τα περιοδικα - sites κλπ , προφανως εχουν δοκιμασει τα νεοτερα smartwatches ...αυτη ειναι η δουλεια τους.

Η φορτιση ειναι το μεγαλο θεμα, για τα περισσοτερα smart watches, το εχουμε πει.Η γυναικα μου δεν εχει προβλημα παντως μ αυτο... οπως φορτιζει iphone-ipad θα φοτιζει κι αυτο!
Μπρος τα καλη τι ειναι ο πονος.... !

Σχετικά με την google που αναφέρθηκε πριν.

Σε καθημερινό φαινόμενο τείνουν να εξελιχθούν οι ειδήσεις που αφορούν κλοπή προσωπικών στοιχείων από λογαριασμούς σε διάφορες online υπηρεσίες. Η τελευταία μας έρχεται από τη Ρωσία όπου δημοσιεύθηκε μια λίστα με 5 εκατ. usernames και passwords από λογαριασμούς Gmail.

Όπως ήταν λογικό, αμέσως άρχισε η κουβέντα για πιθανό “τρύπημα” στο σύστημα ασφαλείας της Google, ωστόσο, η εταιρεία έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται για λίστα με στοιχεία που έχουν κλαπεί μέσα σε διάστημα πολλών ετών με μεθόδους phishing και hacking από τους ίδιους τους χρήστες. Συμπληρώνει, επίσης, ότι οι περισσότεροι από τους λογαριασμούς που διέρρευσαν είναι σε αναστολή ή έχουν πάψει να υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό.

“Από τη λίστα που διέρρευσε βρήκαμε ότι δεν λειτουργεί ούτε το 2% των συνδυασμών username/password. Σε αυτό βοηθά και το αυτόματο σύστημα ελέγχου του Gmail που μπλοκάρει πολλές από αυτές τις προσπάθειες login. Για τους υπόλοιπους λογαριασμούς που μπορεί να έχουν επηρεαστεί, έχουμε ήδη ενημερώσει τους χρήστες για να αλλάξουν τα passwords τους”

χρειαζεται για να βλεπεις πχ ενα βιντεο FHD 100% (χωρις scaling) se προγραμμα επεξεργασιας εικονας (πχ FCPX) και ταυτοχρονα να εχεις αρκετο χωρο gia ta ypoloipa ergaleia.
To idio kai sto photoshop, aperture, lightroom κλπ.

Screen Shot 2014-09-11 at 14.34.33.jpg

το 2% των 5.000.000 ειναι 100.000 χρηστες (κι εγω μεσα σ αυτους) .
NOT BAD ....

Σχετικά με την google που αναφέρθηκε πριν.

Σε καθημερινό φαινόμενο τείνουν να εξελιχθούν οι ειδήσεις που αφορούν κλοπή προσωπικών στοιχείων από λογαριασμούς σε διάφορες online υπηρεσίες. Η τελευταία μας έρχεται από τη Ρωσία όπου δημοσιεύθηκε μια λίστα με 5 εκατ. usernames και passwords από λογαριασμούς Gmail.

Όπως ήταν λογικό, αμέσως άρχισε η κουβέντα για πιθανό “τρύπημα” στο σύστημα ασφαλείας της Google, ωστόσο, η εταιρεία έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται για λίστα με στοιχεία που έχουν κλαπεί μέσα σε διάστημα πολλών ετών με μεθόδους phishing και hacking από τους ίδιους τους χρήστες. Συμπληρώνει, επίσης, ότι οι περισσότεροι από τους λογαριασμούς που διέρρευσαν είναι σε αναστολή ή έχουν πάψει να υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό.

“Από τη λίστα που διέρρευσε βρήκαμε ότι δεν λειτουργεί ούτε το 2% των συνδυασμών username/password. Σε αυτό βοηθά και το αυτόματο σύστημα ελέγχου του Gmail που μπλοκάρει πολλές από αυτές τις προσπάθειες login. Για τους υπόλοιπους λογαριασμούς που μπορεί να έχουν επηρεαστεί, έχουμε ήδη ενημερώσει τους χρήστες για να αλλάξουν τα passwords τους”

το 2% των 5.000.000 ειναι 100.000 χρηστες (κι εγω μεσα σ αυτους) .
NOT BAD ....

Όπως ήταν λογικό, αμέσως άρχισε η κουβέντα για πιθανό “τρύπημα” στο σύστημα ασφαλείας της Google, ωστόσο, η εταιρεία έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται για λίστα με στοιχεία που έχουν κλαπεί μέσα σε διάστημα πολλών ετών με μεθόδους phishing και hacking από τους ίδιους τους χρήστες.

δεν έχω σε καμία υπόληψη τη google η αλήθεια είναι, την μία φορά όμως που μου χακάρανε το mail κάποιος από την αμερική, μου κλείδωσε τον λογαριασμό αμέσως. Σε ανάλογη περίπτωση πριν 2-3 χρόνια με την microsoft, δεν το πήρε καν χαμπάρι και έστελνε spam mail συνεχώς....

Re: Απάντηση: 09-09-2014

Εχμ αφενός το εξήγησε παραπάνω ο Γιάννης και αφετέρου συγκρίνεις 15ιντσες με ούτε καν 5... :p

Εννοω οτι ενώ δεν παραειναι χαμηλή η αναλυση στο μικρο αηφον, γιατι παραείναι υψηλή στο mbp. Anyway

χρειαζεται για να βλεπεις πχ ενα βιντεο FHD 100% (χωρις scaling) se προγραμμα επεξεργασιας εικονας (πχ FCPX) και ταυτοχρονα να εχεις αρκετο χωρο gia ta ypoloipa ergaleia.
To idio kai sto photoshop, aperture, lightroom κλπ.

View attachment 106458

Σε 15αρα οθόνη;;;

Εχω και ξερω. Και συγκρίνω. Και συγκρίνω με 27αρι dell που επισης εχω.
Δεν γίνονται σε 15αρια αυτα...

οπως δεν εφυγε και απο την apple ? :p

Και τι σχεση εχει το gmail και ο λογαριασμος της google , με τα "δικα μου συστηματα" ?
Δε χρησιμοποιω παντου τους ιδιους κωδικους....

Αλλο ειναι το θεμα φυσικα... οτι γι αυτο δε γινεται καμια κουβεντα πουθενα στο φορουμ, ολοι κανετε τις παπιες ....
Ξερε τι θα γινοταν αν καθημερινα ανοιγαμε τετοια post στην αντιστοιχη κατηγορια ? ΧΑΜΟΣ ... αλλα ειμαστε υπερανω ! :p

Το θέμα είναι πως την πάτησες απο τα ασφαλή σου συστήματα?
Γιατι δεν έχει φύγει απο brute force

εγω χρησιμοπιω καθημερινα , στο σιπτι - δουλεια, μονο το MBP , επαγγελματικα.... πως δε γινονται .
Το ιδιο και ολοι μου οι συναδελφοι , μουσικοι, γραφιστες, μοντερ , σκηνοθετες κλπ

Εννοω οτι ενώ δεν παραειναι χαμηλή η αναλυση στο μικρο αηφον, γιατι παραείναι υψηλή στο mbp. Anyway

Σε 15αρα οθόνη;;;

Εχω και ξερω. Και συγκρίνω. Και συγκρίνω με 27αρι dell που επισης εχω.
Δεν γίνονται σε 15αρια αυτα...

Μα δεν υπάρχει λόγος να γίνει ντόρος για αυτό με τους κωδικούς της google καθότι δεν αφορά hack των συστημάτων της....

Mantis δεν είμαι παπια ούτε

Έχω συνηθίσει ειδικά σε θέματα ασφάλειας να προσπαθώ να εξηγώ τις διαφορές

Βεβαία μπορεί να μην καταλαβαίνει καθένας τη διαφορά του brute force
Για αυτό σου είπα το δικό σου δεν έφυγε με brute force
Άρα διερωτώμαι πως μπορεί να έφυγε

Οπότε ας βάλω ένα ανέκδοτο

-Καίσαρα δεν ανοίγει η πύλη
-Πάλι;Φέρτε τον Βρούτο γρήγορα
Έρχεται λοιπόν ο Βρούτος δίνει μια και αμέσως άνοιξε
Έκανε Bruteforce!

[/COLOR]εγω χρησιμοπιω καθημερινα , στο σιπτι - δουλεια, μονο το MBP , επαγγελματικα.... πως δε γινονται .
Το ιδιο και ολοι μου οι συναδελφοι , μουσικοι, γραφιστες, μοντερ , σκηνοθετες κλπ

Και σε 10αρι γίνονται, καλη θέληση να εχει κανεις.

Κατ´ αναλογία λοιπον, απορώ πως ενω υποστηρίζεις την "ανάγκη" υπερυψηλής ανάλυσης στις 15" (συμφωνώ) γιατι στις 4.7 κρίνεται περιττή...

ουτε και της apple εγινε (συμφωνα με δηλωση της) , αλλα εγινε ΤΕΡΑΣΤΙΟ θεμα... μη δουλευομαστε , ολοι ξερουμε γιατι !

Μα δεν υπάρχει λόγος να γίνει ντόρος για αυτό με τους κωδικούς της google καθότι δεν αφορά hack των συστημάτων της....