Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα
Καλημέρα σε όλους παιδιά. επειδή είμαι νέος στο forum χρειάζομαι τα φώτα σας σε κάποια θέματα:
1) μένω Ελληνικό και λαμβάνω σήμα από Αίγινα (εξακριβωμένο γιατί πχ. MEGA πιάνω καθαρά μόνο από 47UHF ενώ από αλλού η λήψη είναι χάλια) και από 18 Ιουνίου το αναλογικό σήμα καταργείται. Με τα κανάλια που δεν είναι ακόμα ψηφιακά τι θα γίνει δεδομένου ότι από Υμηττό και Πάρνηθα δεν είναι καθόλου καλή η λήψη. Είδα στη σελίδα 35 του forum ότι αναφέρεται για την ΕΡΤ ότι θα συνεχίσει από Αίγινα αναλογικά, αλλά αναρωτιέμαι αν ισχύει, αφού η Αίγινα δεν θα εκπέμπει καθόλου αναλογικά.
2) έχω έναν XORO7500 (δυσεύρετοι οι 7600), και αυτή τη στιγμή λαμβάνω μόνο τα κλασσικά 4 ψηφιακά κανάλια (CINE+,RIK κλπ.). Τα υπόλοιπα δεν έχουν πια δοκιμαστικές εκπομπές (πάλι από ότι ενημερώθηκα από το forum είναι πολύ μικρής διάρκειας για να τα πετύχω) ή εγώ δεν έχω ρυθμίσει σωστά τον δέκτη?
3) Όταν ο δέκτης είναι τελείως off, πάντα το σήμα θα έχει χιόνια ή πάλι κάνω κάτι λάθος? δεν με χαλάει να το έχω Standby αλλά αναρωτιέμαι εάν θα αντέξει βασικά.
Σας ευχαριστώ παιδιά