18 Ιουνίου 2010 η Digea στην Αθήνα

Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Δέν νομίζω να κάνουνε σήμερα εκπομπή,παρ όλα αυτά,δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο θα είναι το επόμενο κέντρο εκπομπής της digea,''λένε'' για πάτρα-λάρισα,πάντως σε κάποια μεγάλη πόλη θα είναι το επόμενο σημείο εκπομπής.

Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

που βρε...εγω στα σεπόλια με λήψη υμηττο δε πιάνω τίποτε...σε πια συχνοτητα?
από αίγινα πιάνεις?

ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΕΧΩ 71% ΣΗΜΑ ΣΤΗ 47 ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΩ ΣΤΗ 46 ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ 11 ΜΕΧΡΙ 14% ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΛΗΨΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΓΜΗΣ

εγω πάλι ούτε δείγμα δε πιάνω...τι στο καλό..τον υμηττό τον έχω πιάτο!τι δοκιμή είναι αυτή?
Ανοίξτε και τον υμηττό βρεεεεε

Last edited:

ΟΧΙ ΑΠΟ ΥΜΗΤΤΟ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΙΓΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΩ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

Καποιος αλλος δεν εχει ληψη?

στη 47 τωρα εχω σημα 91με 94% ενω στη 46 παραμενει πολυ κακη και φτανει μεχρι 20%

είναι εκπομπή από Αίγινα...Αν δε σου κάνει κόπο να μας πεις όταν πέσουν και εντυπώσεις...σε ευχαριστώ πολύ

μαλλον απο Αιγινα ειναι γιατι την προηγουμενη φορα που ηταν απο Υμηττο ειχα πολυ καλο σημα στη 46...

Η εικονα ειναι παρα πολυ καλη,το ιδιο και ο ηχος σε μια φθηνη crt 14 ιντσων....μεσα στην ημερα θα ανεβασω βιντεακια στο youtube και θα τα δημοσιευσω κι εδω να παρετε μια ιδεα.

Βλεποντας προσεκτικοτερα τωρα παρατηρω οτι ο ηχος ειναι εντελως ασυγχρονιστος...πρωτα ανοιγοκλεινουν το στομα και μετα ακουγεται η ομιλια και αυτο σε ολα τα καναλια της 47

οι εκπομπές συνεχίζονται?βλέπεις κάποια βελτίωση?με τι μηχάνημα κάνεις λήψη?εδω συνεχίζει η ησυχία!:nounder:

Nαι ειναι on ακομα,αλλα εχω ληψη μονο στη 47,δεν υπαρχει καποια αλλαγη ως προς την εικονα,παραμενει πολυ καλη χωρις καθολου πιξελιασματα,το epg δεν λειτουργει...Ο δεκτης ειναι xoro hrt 7600 hd.
Να προσθεσω οτι η εναλλαγη των καναλιων γινεται γυρω στα 2 δευτερολεπτα

Last edited:

Η πoιοτητα του σηματος στη 47 εχει πεσει παρα πολυ και απο 94% που εφθασε καποια στιγμη τωρα μετα απο 1 ωρα και 15 λεπτα εχει πεσει στο 65% και εχουν αρχισει τα πιξελιασματα....Ακομα ειναι on.
Στις 4.52 σταματησαν τις δοκιμες.

Last edited:

εγω παντως δεν βρηκα τιποτα τωρα που σκαναρα
παλι ατυχος

Είναι γιατί οι δοκιμές είναι μικρής ισχύος κατευθυνόμενες με συνήθως ανοικτές τις αναλογικές εκπομπές (εκείνη την στιγμή με μειωμένο σήμα),με αποτέλεσμα τις δοκιμές τις λαμβάνουν ορισμένες περιοχές.....αλλά και αυτοί που λαμβάνουν δεν ειναι σίγουροι από που λαμβάνουν (Αιγινα και Υμηττό) οπότε αντε να βγάλεις άκρη.

Αν δεν κλείσουν οριστικά τα αναλογικά (και οι παρεμβολές τους από γειτονικά σημεία) τα ίδια θα γίνουν και στις κανονικές εκπομπές από 18/6.

Τα ξημερώματα που έγιναν οι δοκιμές, τα αναλογικά δεν εξέπεμπαν καθόλου, ούτε καν με μειωμένο σήμα...

Επειδή σύμφωνα με το Fullhd.gr η Digea πρόκειται να δείξει δοκιμαστικα´την εκπομπή των ψηφιακών καναλιών στην Έκθεση «Τηλεόραση 2010: 3D & Web ΤV σας παραπέμπω στο αντίστοιχο νήμα που έχει ανοιχτεί για την έκθεση στο
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=61376

Καλημέρα σε όλους παιδιά. επειδή είμαι νέος στο forum χρειάζομαι τα φώτα σας σε κάποια θέματα:
1) μένω Ελληνικό και λαμβάνω σήμα από Αίγινα (εξακριβωμένο γιατί πχ. MEGA πιάνω καθαρά μόνο από 47UHF ενώ από αλλού η λήψη είναι χάλια) και από 18 Ιουνίου το αναλογικό σήμα καταργείται. Με τα κανάλια που δεν είναι ακόμα ψηφιακά τι θα γίνει δεδομένου ότι από Υμηττό και Πάρνηθα δεν είναι καθόλου καλή η λήψη. Είδα στη σελίδα 35 του forum ότι αναφέρεται για την ΕΡΤ ότι θα συνεχίσει από Αίγινα αναλογικά, αλλά αναρωτιέμαι αν ισχύει, αφού η Αίγινα δεν θα εκπέμπει καθόλου αναλογικά.
2) έχω έναν XORO7500 (δυσεύρετοι οι 7600), και αυτή τη στιγμή λαμβάνω μόνο τα κλασσικά 4 ψηφιακά κανάλια (CINE+,RIK κλπ.). Τα υπόλοιπα δεν έχουν πια δοκιμαστικές εκπομπές (πάλι από ότι ενημερώθηκα από το forum είναι πολύ μικρής διάρκειας για να τα πετύχω) ή εγώ δεν έχω ρυθμίσει σωστά τον δέκτη?
3) Όταν ο δέκτης είναι τελείως off, πάντα το σήμα θα έχει χιόνια ή πάλι κάνω κάτι λάθος? δεν με χαλάει να το έχω Standby αλλά αναρωτιέμαι εάν θα αντέξει βασικά.
Σας ευχαριστώ παιδιά