Leonidas33
AVClub Addicted Member
- 30 November 2007
- 1,735
Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα
Επειδή κάποιοι περνάνε τώρα ψηφιακά και κόβουν με το "έτσι θέλω" την αναλογική εκπομπή δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι και η ΕΡΤ θα κάνουν το ίδιο,κατά την μεταβατική περίοδο ή σύντομα (όπως έτσι ορίζει και η ΕΕ).Λογικά όπως έπιανες τα υπόλοιπα κανάλια θα τα πιανεις και μετά της 18/6 μέχρι νεωτέρας.Αν κοπούν και κάποιες παρεμβολές με τις ανακατατάξεις των αναλογικών καναλιών μάλλον θα πιανεις καλύτερα αναλογικά από Υμηττό ή Πάρνηθα. (εκτός αν επωφεληθούν πάλι επιτήδιοι και καταλάβουν συχνότητες, ανεβάσουν ισχύ κλπ)
Η ΕΡΤ έχει γενικά άλλη πολιτική και με τα σημερινά δεδομένα έχει πεί θα εξακολουθήσει και αναλογικές εκπομπές παράλληλα με τις ψηφιακές όταν εκπέμψει, μέχρι το 2012-15.
Μπορείς να ξέρεις τι, αν και πως λάμβαναν άλλες περιοχές τα αναλογικά ;
Καλημέρα σε όλους παιδιά. επειδή είμαι νέος στο forum χρειάζομαι τα φώτα σας σε κάποια θέματα:
1) μένω Ελληνικό και λαμβάνω σήμα από Αίγινα (εξακριβωμένο γιατί πχ. MEGA πιάνω καθαρά μόνο από 47UHF ενώ από αλλού η λήψη είναι χάλια) και από 18 Ιουνίου το αναλογικό σήμα καταργείται. Με τα κανάλια που δεν είναι ακόμα ψηφιακά τι θα γίνει δεδομένου ότι από Υμηττό και Πάρνηθα δεν είναι καθόλου καλή η λήψη. Είδα στη σελίδα 35 του forum ότι αναφέρεται για την ΕΡΤ ότι θα συνεχίσει από Αίγινα αναλογικά, αλλά αναρωτιέμαι αν ισχύει, αφού η Αίγινα δεν θα εκπέμπει καθόλου αναλογικά.
Επειδή κάποιοι περνάνε τώρα ψηφιακά και κόβουν με το "έτσι θέλω" την αναλογική εκπομπή δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι και η ΕΡΤ θα κάνουν το ίδιο,κατά την μεταβατική περίοδο ή σύντομα (όπως έτσι ορίζει και η ΕΕ).Λογικά όπως έπιανες τα υπόλοιπα κανάλια θα τα πιανεις και μετά της 18/6 μέχρι νεωτέρας.Αν κοπούν και κάποιες παρεμβολές με τις ανακατατάξεις των αναλογικών καναλιών μάλλον θα πιανεις καλύτερα αναλογικά από Υμηττό ή Πάρνηθα. (εκτός αν επωφεληθούν πάλι επιτήδιοι και καταλάβουν συχνότητες, ανεβάσουν ισχύ κλπ)
Η ΕΡΤ έχει γενικά άλλη πολιτική και με τα σημερινά δεδομένα έχει πεί θα εξακολουθήσει και αναλογικές εκπομπές παράλληλα με τις ψηφιακές όταν εκπέμψει, μέχρι το 2012-15.
Τα ξημερώματα που έγιναν οι δοκιμές, τα αναλογικά δεν εξέπεμπαν καθόλου, ούτε καν με μειωμένο σήμα...
Μπορείς να ξέρεις τι, αν και πως λάμβαναν άλλες περιοχές τα αναλογικά ;
Last edited: