1η ΑΚΡΟΑΣΗ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΟΣ-ΟΡΦΕΑΣ.

DIPIE

AVClub Fanatic
13 July 2007
17,263
Πάω με την σειρά που δηλώθηκε η προσφορά ακρόασης.

Πρώτος ήταν ο κος Γιάννης Μιχαήλος,που αντιπροσωπεύει μηχανήματα του Ορφέα.Προτείνω μέσα στην επόμενη εβδομάδα άν βολεύει όλους.

Ας μας γράψει ο κος Μιχαήλος,ποιό θα είναι το...μενού κι εσείς δηλώνετε συμμετοχή.Οπως είπαμε,θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

Να ετοιμάζεται ο 2ος,ήγουν ο αξιότιμος κος Tzimisce.:BDGBGDB55:

κε Μιχαήλο;

Αν δεν το δείτε σύντομα,λόγω της...μονομανίας με τα θέματα καλωδίων,απειλείσθε να σας ζητήσουμε εξωτικά μηχανήματα!....

Last edited:
Λογω οπως σας προειπα της εγκυμοσυνης με βολευει η πρωτη ακροαση να γινει στο συστημα του σπιτιου μου με τα μηχανηματα μου(μετα την γεννα οπως καταλαβαινετε παει μακρια η βαλιτσα). Τι λετε? Μπορω να δεκτω 4-5 ατομα ωστε να κανουμε μια καλη ακροαση.

Καλά βρε απαράδεκτε, του αγίου Βαλεντίνου δε θα κάνεις ένα ρομαντικό δείπνο στη γυναίκα σου;
Ντροπή! :flipout::flipout:

Ωχ ναι ρε συ το ξεχασα!!! Παραλιγο να κανουμε ολοι παρεα. Πω πω ξεφτιλα! Θα με σκισει τωρα που ειναι και οι ορμονες της στα υψη. Τι ειπες τωρα...:behead:

Εναλακτικα λοιπον μπορω Κυριακη 10/2/08 πρωι ή Τριτη 12/2/08 μετα τις 20:30 ή Δευτερα 18/2/08 απογευμα ή Σαββατο 23/2/08 απογευμα. Διαλεχτε!!!

Όχι ρε γμτ! Γιατί μου το αλλάξατε; Μου γκρεμίσατε τα όνειρα να γιορτάσω του Αγίου Βαλεντίνου με τον Μιχαήλο! :ADFADF1:

Απάντηση: Re: 1η ΑΚΡΟΑΣΗ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΟΣ-ΟΡΦΕΑΣ.

Εναλακτικα λοιπον μπορω Κυριακη 10/2/08 πρωι ή Τριτη 12/2/08 μετα τις 20:30 ή Δευτερα 18/2/08 απογευμα ή Σαββατο 23/2/08 απογευμα. Διαλεχτε!!!

Παιδιά δηλώστε σ' όποια ημέρα απο τις παραπάνω σας βολεύει και θα δούμε πως θα γίνει.

Οσο για μηχανήματα πέστε τι ποθεί η ψυχούλα σας.
Δεν πιστεύω να σας χαλάσουν το χατήρι:bigcry:.

Και κατι ασχετο-σχετικο, δεν ξερω αν ισχυει και στην Αθηνα αυτο, αλλα ο Ορφεας το υποκαταστημα Πατρων ηταν η μονη εταιρεια που προθημοποιηθηκε να μου δωσει καποια ενισχυτικα, φιλτρα ρευματος-ΙSOTEK-, phono stage καθως και τα ηχεια BELLA LUNA για ακροαση στο σπιτι μου.

Και κατι ασχετο-σχετικο, δεν ξερω αν ισχυει και στην Αθηνα αυτο, αλλα ο Ορφεας το υποκαταστημα Πατρων ηταν η μονη εταιρεια που προθημοποιηθηκε να μου δωσει καποια ενισχυτικα, φιλτρα ρευματος-ΙSOTEK-, phono stage καθως και τα ηχεια BELLA LUNA για ακροαση στο σπιτι μου.
Σου άρεσαν τα ήχεια αυτά;

Ειχαν ενα μεγαλο πλεονεκτημα, οτι μπορουν να ακουγονται απο οποιαδηποτε θεση στο χωρο και μπορουν να παιξουν με μικρους λαμπατους ενισχυτες εγω τα ακουσα με τους παθος αν και τα ενισχυτικαπου με εντυπωσιασαν ηταν τα Αινσταιν. Τα BELLA LUNA θελουν προσοχη στο στησιμο, παρα το οτι πιστευεται το αντιθετο και το χαρακτηριστικο τους ειναι η εικονα που προβαλουν που δεν ειναι ιδια με των συμβατικων και θελει αρκετο χρονο να την συνηθησεις, Επισης αυτο το ηχειο εκτος απο τις μικρες λαμπες αποδιδει θαυμασια με υλικο απο βινυλιο. Ολα αυτα ειναι βεβαια προσωπικη γνωμη, Παντως εκεινο το συστημα που με εντυπωσιασε στον Ορφεα ηταν οι κορνες της
Ακαπελα με τα ενισχυτικα της μπουρμαστερ παρα τον πολυ ελαφρο χρωματισμο της κορνας ο ηχος ηταν σαγηνευτικος. Και μιλαμε για οχι τα πολυ ακριβα μοντελα των εταιριων, που αν αυτα παιζουν τοσο καλα, δεν μπορω να φανταστω πως θα παιζουν τα ανωτερα. Και τα καλωδια ηταν...Βακχαλα

Εγω θα ελεγα οτι τα ηχεια που εχουν μια ποιο 3D εικονα με ελευθερα boundaries ειναι ποιο σωστα. Γιατι σε ποιο live μπορεις να καταλαβεις και να εντοπισεις την ακριβη θεση του στοματος ας πουμε του τραγουδιστη?

Re: Απάντηση: 1η ΑΚΡΟΑΣΗ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΟΣ-ΟΡΦΕΑΣ.

Εγω θα ελεγα οτι τα ηχεια που εχουν μια ποιο 3D εικονα με ελευθερα boundaries ειναι ποιο σωστα. Γιατι σε ποιο live μπορεις να καταλαβεις και να εντοπισεις την ακριβη θεση του στοματος ας πουμε του τραγουδιστη?
βρε Kharmacoma τι σε ενδιαφέρει ??? η ακριβής θέση του στόματος ??? :flipout::flipout::flipout::HTEHEH56::silly:

Γιατί, με ποια ηχεία μπορείς?