Μπορείς να του βάλεις άλλη κάρτα γραφικών.
Νομίζω ότι και GTX295 παίρνει.
Οπως επικαλεισαι ερευνες για customer satisfaction, δεν θα επρεπε να βγαζεις ως λαθος σοβαρες ερευνες που εχουν γινει και δειχνουν οτι η apple δεν ειναι στην κορυφη της αξιοπιστιας των λαπτοπ. Νίκος;1055021 said:Την βλέπουμε στα μηχανήματα που έχουν περάσει από τα χέρια μας και όχι σε στατιστικά.
Το 1 στα 3 δεν ισχύει σε καμμία περίπτωση. Αν ήταν έτσι τα Mac δεν θα ήταν τα Νο1 σε customer satisfaction.
Ναι, οντως προβληματικα τα laptop της apple ρε γμτ. Γιαυτο το δικο μου macbook το μαρτιο κλεινει 3 χρονια, ειναι σχεδον μονιμως ανοιχτο, εχω πειραματιστει απειρα πανω του, και ειναι σα να το αγορασα...σημερα.
Νίκος;1055021 said:Την βλέπουμε στα μηχανήματα που έχουν περάσει από τα χέρια μας και όχι σε στατιστικά.
Το 1 στα 3 δεν ισχύει σε καμμία περίπτωση. Αν ήταν έτσι τα Mac δεν θα ήταν τα Νο1 σε customer satisfaction.
Και μιας και μιλάμε για Service χωρίς να βλέπουμε την Αμέρικα μια φορά και να μιλήσουμε για Ελλάδα.
Πλέον σήμερα υπάρχουν 4 Service providers σε Θεσ/νίκη και Αθήνα. H εξυπηρέτηση σε μία εργάσιμη δεν είναι μύθος για το 89% τουλάχιστον των περιπτώσεων.Το υπόλοιπο 11% είναι για 2-3 μέρες και ένα απειροελάχιστο ποσοστό για περισσότερο. (στοιχεία από το Οκτ.'08 και μετά).
Επισκευάζονται στο σημείο και όχι στα κεντρικά στην Αθήνα και μετά από 2 βδομάδες στο Βέλγιο ή Ολλανδία και τέλος Αμερική όπως σε άλλους κατασκευαστές.
Τα mac που είχα μέχρι και σήμερα είναι πάνω από 20, αγορασμένα από παντού (εδώ, ebay, αγγλία, αμερική).Τα αγόραζα χωρίς άγχος για το αν θα βγουν καλά ή θα παρουσιάσουν πρόβλημα, σε εποχές που δεν υπήρχαν 4 AASP και η αντιπροσωπεία σε περνούσε από 1000 κύμματα για να στο σερβίρει αν ήταν από εξωτερικό.
Επίσης η Apple είναι η μόνη εταιρία που κατασκευάζει ανταλλακτικά και 5 χρόνια μετά την λήξη της παραγωγής ενός μοντέλου.Μετά όσο υπάρχει στοκ.Ακόμα και σήμερα υπάρχουν ανταλλακτικά για μοντέλα του δεκαετίας 90 και όχι στο ebay.
Το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι? Ότι οι περισσότεροι Mac-άδες είναι κομπλεξικοί.
Είναι τι θες να κάνεις, απλά ο βλάχος ο Έλληνας το βλέπει κάτι φοβερό αφού είναι glam-ουράτο...
Θα σας παρακαλέσω όλους τους συμμετέχοντες,
Ας μην γίνουμε κ σε αυτό το φόρουμ ή σε αυτό το νήμα ειδικότερα, fanboys όπου ο ένας την "λέει" στον άλλο κτλ κτλ κτλ κτλ...σίγουρα όλοι ξέρετε τι εννοώ.
Ο καθένας έχει τις απόψεις του, έχει τα χρήματα κ τα 'γούστα' του, αγοράζει ότι θέλει, ξοδεύει τα χρήματα του όπως θέλει κ όπου του αρέσει.
Εκ της διευθύνσεως της Apple κατηγορίας. :ernaehrung004:
Επειδή δεν είμαι κοντόφθαλμος και μου αρέσει να λέω τα πράγματα όπως είναι, τα καινούργια MacPro είναι υπέροχα μηχανήματα (κατασκευαστικά), όμως είναι πολύ υπερτιμημένα. Με 3160 αγοράζεις ένα μηχάνημα με χαμηλές στροφές (2,26), παίρνεις ένα δίσκο 640GB (κοροϊδία στις μέρες μας), πρέπει να πληρώσεις άλλα 70 ευρώ για κάρτα Airport (αν έχεις τον Θεό σου) και πρέπει να δώσεις και άλλα 300-500 ευρώ για να πάρεις κάρτα γραφικών που να μπορεί να σηκώνει αξιοπρεπώς τα 2560Χ1600 της οθόνης. Αυτό είναι ξεφτίλα.
Όπα βρε Βασίλη. Υπάρχει Hi End στους υπολογιστές, αλλά δεν είναι ούτε τα Mac ούτε τα PCs. Μην τρελαθούμε κιόλας.
Άλλως τε ξέρεις καλά ότι με 300 δεν παίρνεις ούτε Hi End καλώδιο..![]()
Το ειπες και μονος σου. Το linux θελει στησιμο ενω το mac os και τα windows οχι
Κατα τα αλλα, ευχαριστω αλλα δε θα παρω ουτε linux ουτε windows. Το ενα βαριεμαι απιστευτα να το στηνω, και το αλλο βαριεμαι απιστευτα να το συντηρω![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.