Brucknerian
Senior Member
Το καλιτεχνικό σου είναι Paul Tomsen ε;
Σεις θα καθοδεύσετε τελικώς, ή σας έπιασε από τώρα το μεσοπρόθεσμο;
Εμμένω εις την θέση μου να παρευρεθεί και ο Skakinen
Το καλιτεχνικό σου είναι Paul Tomsen ε;
Εμμένω εις την θέση μου να παρευρεθεί και ο Skakinen
Ε τότε να δημιουργήσουμε νέα κατηγορία ''Έρχομαι - δεν έρχομαι αλλά μάλλον έρχομαι (και στην κορφή κανέλα ).
Ικανοποιημένος Εμμανουήλ;
Ενδιαφέρουσα πρόταση!Συναντήσεις, happenings πριν ή μετά την συναυλία.
Καλησπέρα σας!Η λίστα έχει:
1)Κώστας Λυμπερόπουλος
2)Σπύρος Σουρλας
3)Δημοκηδής
4)Δαμιανός Δημητριάδης
5)Κώστας Γκαβάκος
6)Κώστας Ζαγγογιάννης
Έρχομαι-δεν έρχομαι (κονφιρμασιόν σηλ βου πλαι)
7)Μανέστρος
8)Skakinen
Άλλος; Schubert, θα κατεβείτε να μας το εξηγήσετε το ποίημα;
μπορούμε να κανονίσουμε κάτι για μετά ... περπάτημα μέχρι Θησείο και κάποια ποτάκια εκεί ...
ή κάποιο ελαφρύ έδεσμα στου Μακρυγιάννη...
επίσης μπορούμε να γευματίσουμε την Κυριακή το μεσημέρι κάπου στο κέντρο πχ, Αλεξάνδρα ...
[Ποτάκι προσωπικά δεν θα συμμετείχα για "ιδιαίτερους" λόγους.]
Ήπαρ ή Ισλάμ;
Κι εμένα με εμποδίζει το πρώτο, όμως υπάρχουν και οι σόδες!
[Μια ιδέα που έχω είναι να πάω κάποια στιγμή, πριν ή μετά την συναυλία (την ίδια ή άλλη μέρα) στο Μουσείο της Ακρόπολης, που δεν αξιώθηκα ακόμα να πάω. Μια ιδέα είναι αυτή και θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν μπορούσαμε να πάμε σαν μια παρέα, όσοι μπορέσουμε και μετά βλέπουμε...]
Παρά τις αντιρρήσεις που διατυπώθηκαν και μολονότι εξωτερικά το θεωρώ απαίσιο (υποκειμενική αισθητική), η λογική του εν λόγω μουσείου και η οπτική από μέσα προς τα έξω είναι συναρπαστική. Όσες φορές και να πάει κανείς, δεν αρκούν.
[@Schubert
και να μην έχετε τίποτα, πείτε ότι έχετε υποχρέωση να προλογίσετε το νέο βιβλίο του Δημοκηδή: "Mahler über alles. Η Άλμα και η ζωή στη Βιέννη", Εκδόσεις Σούρλας.]
Φοβάμαι ότι στο επιχείρημά μου θα έχω αρχική αντίδραση το :argue:
και μετά :behead: με αποτέλεσμα να :devil-smiley-029: καεί η γούνα μου!
Για να σοβαρευτώ τώρα, έχω μια αντικειμενική δυσκολία, δηλ ένα συνέδριο στην Κομοτηνή την 1η Ιουλίου, το οποίο μου δημιουργεί κώλυμα να κατεβώ λίγες μέρες πριν στην Αθήνα. Υπάρχουν και άλλα επαγγελματικά εμπόδια. Όμως η διπλή πρόκληση επενεργεί ισχυρά: από τη μια ο Μάλερ κι από την άλλη η επιθυμία μου να γνωρίσω από κοντά ανθρώπους που μου φαίνονται πολύ ενδιαφέροντες.
Ποτάκι προσωπικά δεν θα συμμετείχα για "ιδιαίτερους" λόγους.
[Ποτάκι προσωπικά δεν θα συμμετείχα για "ιδιαίτερους" λόγους.]
Ήπαρ ή Ισλάμ;
Κι εμένα με εμποδίζει το πρώτο, όμως υπάρχουν και οι σόδες!
[Μια ιδέα που έχω είναι να πάω κάποια στιγμή, πριν ή μετά την συναυλία (την ίδια ή άλλη μέρα) στο Μουσείο της Ακρόπολης, που δεν αξιώθηκα ακόμα να πάω. Μια ιδέα είναι αυτή και θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν μπορούσαμε να πάμε σαν μια παρέα, όσοι μπορέσουμε και μετά βλέπουμε...]
Παρά τις αντιρρήσεις που διατυπώθηκαν και μολονότι εξωτερικά το θεωρώ απαίσιο (υποκειμενική αισθητική), η λογική του εν λόγω μουσείου και η οπτική από μέσα προς τα έξω είναι συναρπαστική. Όσες φορές και να πάει κανείς, δεν αρκούν.
[@Schubert
και να μην έχετε τίποτα, πείτε ότι έχετε υποχρέωση να προλογίσετε το νέο βιβλίο του Δημοκηδή: "Mahler über alles. Η Άλμα και η ζωή στη Βιέννη", Εκδόσεις Σούρλας.]
Φοβάμαι ότι στο επιχείρημά μου θα έχω αρχική αντίδραση το :argue:
και μετά :behead: με αποτέλεσμα να :devil-smiley-029: καεί η γούνα μου!
Για να σοβαρευτώ τώρα, έχω μια αντικειμενική δυσκολία, δηλ ένα συνέδριο στην Κομοτηνή την 1η Ιουλίου, το οποίο μου δημιουργεί κώλυμα να κατεβώ λίγες μέρες πριν στην Αθήνα. Υπάρχουν και άλλα επαγγελματικά εμπόδια. Όμως η διπλή πρόκληση επενεργεί ισχυρά: από τη μια ο Μάλερ κι από την άλλη η επιθυμία μου να γνωρίσω από κοντά ανθρώπους που μου φαίνονται πολύ ενδιαφέροντες.
Ήπαρ. Οι τρανσαμινάσες κάνουν πάρτι.
Ισλάμ; Πως σου ήρθε αυτό; Δεν ασχολούμαι και τόσο πολύ με πολιτική.
Στο μουσείο, με ενδιαφέρει το περιεχόμενο. Ως κτίριο είναι "ασχετο" με την τριγύρω πολεοδομία. Αλλά θεωρώ επίσης ανόητο να μην πάει κάποιος να δει το περιεχόμενο, τους πολιτισμικούς θησαυρούς μας (δεν έχουμε και πολλά άλλα πράγματα από ότι καταλαβαίνω) επειδή το κτίριο δεν του αρέσει.
Το ''ποτό'' σχήμα λόγου είναι βρε Μανώλη. Κι εγώ δεν θα πιω αλκοόλ.
Θα έρθεις δηλαδή; Έστω για χαμομήλι;
Ήπαρ. Οι τρανσαμινάσες κάνουν πάρτι.
Ισλάμ; Πως σου ήρθε αυτό; Δεν ασχολούμαι και τόσο πολύ με πολιτική.
Στο μουσείο, με ενδιαφέρει το περιεχόμενο. Ως κτίριο είναι "ασχετο" με την τριγύρω πολεοδομία. Αλλά θεωρώ επίσης ανόητο να μην πάει κάποιος να δει το περιεχόμενο, τους πολιτισμικούς θησαυρούς μας (δεν έχουμε και πολλά άλλα πράγματα από ότι καταλαβαίνω) επειδή το κτίριο δεν του αρέσει.
Ευκαιρία να γνωρίσω τις τρανσαμινάσες μου με τις δικές σας!
Το Ισλάμ το ανέφερα ως πείραγμα, επειδή για λόγους θρησκευτικούς (σεβαστούς φυσικά) δεν πίνουν οι άνθρωποι!
Για το μουσείο συμφωνώ! Τα εκθέματα είναι κορυφαία!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.