3D printers - Κατασκευές

Σωστα Κωστα, ιδιο χρωμα με τα Milwaukee αλλά η μπαταρια Parkside εχει κοκκινη βαση χαχαχαχααα. Ξεχασες να ρωτησεις .... μονος μου το εφτιαξα !!!!
Ναι Μιχαλη 3, θηκη μπαταριας με κλιπ (αψογη εφαρμογη) και 2 κομματια η κεφαλη λογω ανακλησης

Θελω και εγω για τις 10.8 Bosch λεμε!!!!

ρε συ γραψε πρωτα κατι καλο ... "τι ωραια που τα εφτιαξες Θαναση μου" ... και τετοια. Πας κατευθειαν στο "θελω και εγω ΕΝΑ" !!!! δεν εχει για Bosch λεμεεεε

καλα σου το εβγαλε το ονομα ο αλλος :

Σιγά μη δεν ήθελες... :flipout:

:flipout:

Δεν εχω μπλε νημα αλλά ουτε και κιτρινο, αααα και το κοκκινο δεν φτανει

ωχ μου χαλασε ο εκτυπωτης :flipout:

ρε συ γραψε πρωτα κατι καλο ... "τι ωραια που τα εφτιαξες Θαναση μου" ... και τετοια. Πας κατευθειαν στο "θελω και εγω ΕΝΑ" !!!! δεν εχει για Bosch λεμεεεε

καλα σου το εβγαλε το ονομα ο αλλος :

:flipout:

Δεν εχω μπλε νημα αλλά ουτε και κιτρινο, αααα και το κοκκινο δεν φτανει

ωχ μου χαλασε ο εκτυπωτης :flipout:

Για να λεω πως θελω και εγω λες να ηταν μαπα???
Πολυ καλο και εξυπνο ειναι!!!
Κοκκινο ταιριαζει με τις μπαταριες της Bosch.

ωραίο εργαλείο Φρα πε:2thumb22sup:
thnx

Και συνεχίζω με ενα δείγματακι απο τον μικρό 3D εκτυπωτή ρητίνης (photon S):

Υπ όψιν εχει βαφτεί με σπρευ μεταλλικό χρώμα για μινιατούρες.
6bdbf4712d6ca43e1d0fd25ff54aafe3.jpg
af6529a8b406d918e014850a13a01f71.jpg

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πόσο χρόνο έκανε για να τυπωθεί ο πύργος;
κατι λιγότερο απο 10 ωρες, με ύψος layer 0.05mm

Να προσθέσω ότι το καλό που έχουν οι εκτυπωτές ρητίνης ότι μπορείς στον ίδιο χρόνο να τυπώσεις όσα θες αρκεί να χωράνε στο τραπέζι.
Στην περίπτωση του πύργου χώραγε άλλος ένας.

Last edited by a moderator:
Δε βλεπεις layers με γυμνο ματι όντως. Με το νυχι ισως λιγακι "ακουσεις" αν το ξυσεις αλλα δε το αισθανεσαι και παλι. Μπορεί να παει και 0.02 υψος το layer αλλα και παλι με το antialising που εχει ειναι αχρείαστο να κατεβεις τόσο.
3eabe0a71e4b580672422a31bb48d45f.jpg

Έχω προβολάκι UV και αυτόματη περιστροφή και με αυτό κάνω παιχνίδι. Έχω πάρει βέβαια και λεντοταινια UV και καθρέπτη αυτοκόλλητο να φτιάξω θάλαμο αλλά περιοριοσμένος ο χρόνος και δε τα έχω μοντάρει ακόμα.

οκ. Δυστυχώς αυτοί οι θάλαμοι ειναι ακριβοί. Σχεδόν έχουν την τιμή του εκτυπωτή.. Μάλλον μια ιδιοκατασκευή θα ήταν αρκετά οικονομικότερη.

οκ. Δυστυχώς αυτοί οι θάλαμοι ειναι ακριβοί. Σχεδόν έχουν την τιμή του εκτυπωτή.. Μάλλον μια ιδιοκατασκευή θα ήταν αρκετά οικονομικότερη.
Μα ιδιοκατασκευη μιλαμε και αυτο για ευκολια το curing γινεται και στον ηλιο εξαλλου, δεν υπαρχει λογος για εξωτικές ακριβες συσκευες, εκτος βεβαια αν μιλαμε για παραγωγικη διαδικασια οποτε αλλαζει εκει.

Ξεκίνησα και εγώ να παίζω με έναν Wanhao i3 και μου βγαίνουν κεφαλοτύρια...

IMG-20200417-010705.jpg

Αυτό μάλιστα είναι με 40% infill
Καμία ιδέα;

Απάντηση: Re: 3D Printers, CNC & Laser Engravers -Εργα και Κατασκευές.

IMG-20200417-010705.jpg

Καμία ιδέα;

Δοκιμασε φετα, ειναι πιο ωραιο...

Απάντηση: Re: 3D Printers, CNC & Laser Engravers -Εργα και Κατασκευές.

IMG-20200417-010705.jpg

Καμία ιδέα;

Ειναι λεπτό και μικρό γιατί 40% Infill? Εγώ θα το έκανα 100% infill κι αμφιβάλλω αν θα σου βγάλει πρόβλημα μετά.
Δοκίμασε επίσης (αν εχει) ο slicer σου δυνατότητας "σιδερώματος"

(ironing)

στο τελευταίο layer (εφόσον το κάνεις 100%infill) για να δώσει ένα ακόμα καλύτερο φινίρισμα στο τέλος.

Kαλοριζικος ο printer Mιχαλη!! Aπο Κινα?

Δυστυχως δεν γνωριζω αλλα παρακολουθω ολα τα σχετικα με τους 3D εκτυπωτες γιατι σκεφτομαι να παρω ενα τσπικο μικρο απο το banggood, αλλα με καλες κριτικες γενικα.