3D printers - Κατασκευές

Αν κατεβασετε το αρχειο θα δειτε οτι η εκτυπωση του ανταπτορα ειναι η σωστη, στο πλαϊ.
Επισης με αυξηση του infill στο 50-70%, με 3-4 walls και καποιο κυψελοειδες infill pattern η αντοχη αυξανεται σημαντικα.

Aπο εκει και περα, οπως ειπα και παραπανω, το ανταπτορακι ειναι πλαστικο και ως εκ τουτου θελει προσοχη στη χρηση και ισως περαιτερω ενισχυση.

Εγω παντως με μια δοκιμη που εκανα, το ανταπτορακι κρατησε μια χαρα, για να μη στειλω και σκαρτο πραμα στον Στελιο :)

Και εν πασει περιπτωσει, κατα την γνωμη μου η εκτυπωση αξιζε τον κοπο -εστω και αν η κατασκευη δεν δουλευε τελικα- μονο και μονο απο περιεργεια.

• Like
Reactions: KOSSTV
Ετσι για τη χαρα και για την ενισχυση του ανταπτορα προσθεσα τρια συρματακια συγκολλησης πλαστικων στην 'ευαισθητη' γωνια και κατοπιν την επικαλυψα με ενισχυμενη κολλα 2 συστατικων.

Εδω το πρωτο συρματακι...
XlWJTdCh.jpg

...και εδω η κολλα που κατοπιν βαφτηκε ασπρη
LAGAV7Nh.jpg

Το πληρες φωτορεπορταζ θα αναρτηθει συντομα.
Μαζι με το μυστικο πως η κολλα δυο συστατικων του λιντλ ΔΕΝ ετρεξε και εστρωσε ομορφα σα περσικο χαλι και πως δυναμωσε με την προσθηκη ενος σπεσιαλ υλικου!

Eκτυπωση ανταπτορα τοιχου για να φωλιαζουν οι μπαταριες Dewalt. Dewalt battery wall mount.

Tυπωσα δυο για να δω πιο ειναι το πιο βολικο. Υπαρχουν πολλα σχεδια στο Thinkinverse για να επιλεξει κανεις. Yπαρχουν φυσικα σχεδια για ολες τις μαρκες.
pKv4KoXl.jpg

Περιμενω ποτε θα πεθανουν αυτα, τα πιο απλοϊκά 3D printers που υπαρχουν, αλλα και τα δυο κρατανε τοσα χρονια απιστευτα καλα, χωρις την παραμικρη συντηρηση!!

Πολυ απλο σχεδιο αλλα πολυ σταθερο και κανει εξ'ισου καλα για ολα τα μεγεθη/χωρητικοτητες μπαταριων!
L3yLnAyh.jpg

Βιδωθηκαν στον τοιχο/νοβοπαν πισω απο τις ραφιερες με τα εργαλεια.
zLLGAvYh.jpg

Μαζι με τις μπαταριες Ryobi που τις εχω σε ενα ραφακι.
cvd65yqh.jpg

Από Parkside σε Makita σχέδιο έχουμε; ;)
Κάτι τέτοιο εννοείς; Αν ναι, υπάρχει αυτό το σχέδιο. Αλλά νομίζω είχα πετύχει διάφορα από/προς διάφορες εταιρίες

1738849882490.png

• Like
Reactions: Babis K.
Αυτό από έναν άλλον φαίνεται μικρότερο. Μη νομίζεις, στην τύχη το βρήκα το πρώτο.

1738850280691.png

• Like
Reactions: Babis K.
Eκτυπωση ανταπτορα τοιχου για να φωλιαζουν οι μπαταριες Dewalt. Dewalt battery wall mount.

Tυπωσα δυο για να δω πιο ειναι το πιο βολικο. Υπαρχουν πολλα σχεδια στο Thinkinverse για να επιλεξει κανεις. Yπαρχουν φυσικα σχεδια για ολες τις μαρκες.
pKv4KoXl.jpg

Περιμενω ποτε θα πεθανουν αυτα, τα πιο απλοϊκά 3D printers που υπαρχουν, αλλα και τα δυο κρατανε τοσα χρονια απιστευτα καλα, χωρις την παραμικρη συντηρηση!!

Πολυ απλο σχεδιο αλλα πολυ σταθερο και κανει εξ'ισου καλα για ολα τα μεγεθη/χωρητικοτητες μπαταριων!
L3yLnAyh.jpg

Βιδωθηκαν στον τοιχο/νοβοπαν πισω απο τις ραφιερες με τα εργαλεια.
zLLGAvYh.jpg

Μαζι με τις μπαταριες Ryobi που τις εχω σε ενα ραφακι.
cvd65yqh.jpg
Σου αρεσε η ιδέα...;

Να ξέρεις ότι ανοίγεις δουλειές μόνο σου..!!!

:ROFLMAO:

• Haha
Reactions: Χιωτης
Tις 12βολτες Bosch και Dremel τις εχω στα συρταρια μαζι με τα εργαλεια! ...Ευτυχως, αλλιως θα χρειαζομουν καμμια 12αρια ανταπτορες!!

Aν θες μπορουμε να δουμε για τις 18βολτες Bosch, ενα μικρο ανταπτορακι ομως, που να τυπωνεται σε κανα μισαωρο, οχι παραπανω :)

• Like
Reactions: KOSSTV
Tις 12βολτες Bosch και Dremel τις εχω στα συρταρια μαζι με τα εργαλεια! ...Ευτυχως, αλλιως θα χρειαζομουν καμμια 12αρια ανταπτορες!!

Aν θες μπορουμε να δουμε για τις 18βολτες Bosch, ενα μικρο ανταπτορακι ομως, που να τυπωνεται σε κανα μισαωρο, οχι
Όχι βρε συ δεν χρειάζεται θελει ωρα αυτο για να γινει...ετσι και αλλιως αφού ο Κινέζος καραδοκεί...μην τον "πουλήσουμε"..τωρα που μας εμαθε..!!!:ROFLMAO:

• Haha
Reactions: Χιωτης
Ούτε 50γρ δεν είναι. Λέω να κάνω ένα για δοκιμή με ASA (αφορμή ψάχνω να το ανοίξω). Μετά δεν ξέρω τι θα το κάνω βέβαια, δεν έχω makita :unsure:

Προσφατα εμαθα οτι μπορει να σου στειλει καποιος εναν αριθμο για να ανοιξεις μια θυριδα BoxNow και να του στειλεις το πακετακι χωρις να πληρωσεις τιποτα.
Αρκει να γραψεις πανω στο δεμα τον αριθμο αυτο που σου εχει δωσει.

Οποτε αν τυπωσεις τον ανταπτορα και εχεις διαθεση για προσφορα, εαν τον χρειαζεται καποιος μπορει να σου στειλει εναν αριθμο BoxNow. :)