Έχω δει εκτύπωση απο τέτοιο νήμα και δεν ήταν προβληματική. Και είναι στη φιλοσοφία της ανακύκλωσης. Σαν κόπος και κόστος δεν αξίζει για να λες ότι γλυτώνεις χρήματα αφού για να φτιάξεις ένα τέτοιο μηχάνημα και να πάνε όλα σωστά κοστίζει όσο ένας εκτυπωτής και θέλεις 100αδες μπουκάλια για να κάνεις απόσβεση.Μιλαμε ΜΟΝΟ για το νημα απο τα μπουκαλια που ειναι προβληματικο, δεν μιλαμε για ανακυκλωση γενικοτερα...

Αυτό ισχύει για οτιδήποτε diy όμως, ε;Πρεπει να ειναι κανεις μεγαλος τσιπης ( ή πολυ πορωμενος/μερακλης/αρρωστος) για να κατσει να φτιαξει (προβληματικο) νημα απο μπουκαλια την στιγμη που το νημα ειναι φτηνο.

η Bambu δεν εγκρινει τις αλλαγες στο gcode οποτε δεν εχω αποφασισει ακομα
Απο αυτα που εχω διαβασει και αυτο που γραφει ο τυπος με το gcode ειναι οτι υπαρχει πιθανοτητα αν αλλαξεις το gcode το μηχανημα να μην λειτουργει οπως πρεπει.1. Απαράδεκτο
2. Δηλαδή τι μπορεί να σου κάνει; Να φας ban στο cloud ;
3. Αν ο slicer σου δίνει επιλογή edit στο gcode δεν νομίζω να υπάρχει θέμα "παρανομιας" .
Στο bambustudio έχει ρύθμιση να κάνει pause. Εννοείς κάτι διαφορετικό?Δεν απαγορεύεται το g-code. Μάλιστα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως το να σταματάει την εκτύπωση για να βάλεις κάτι σε μια τρύπα πριν την καλύψει, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεν θα έδινε πρόσβαση αλλιώς η Bambu.
Το pause τραβάει την κεφαλή πίσω;Στο bambustudio έχει ρύθμιση να κάνει pause. Εννοείς κάτι διαφορετικό?
Δεν το είχε παλιά. Δεν είναι βέβαια το μοναδικό που μπορείς να χρησιμοποιήσεις g-code. Δεν θυμάμαι τώρα τα άλλα, καθώς δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ και με κάλυπτε ότι είχε το studio από μόνο του ή τα έτοιμα stl που κατέβαζα.Στο bambustudio έχει ρύθμιση να κάνει pause. Εννοείς κάτι διαφορετικό?
Είναι η πολύ βασική σειρά ender . Από όσο ξέρω την φτιάχνει η esun .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.