Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Εγώ νομίζω για τη δουλειά που πήραμε τους εκτυπωτές ,για χόμπι και για προσωπική χρήση μια χαρά είναι. πόσο χρόνο σε πήρε να εκτυπώσεις την βάσηΣυνεχίζω τα πειράματα .
Κουτί για μπαταρίες ΑΑΑ : και εδώ Ρυθμίσεις : 0.4mm , θερμοκρασία μύτης 200oC , Τραπεζιού 50 , skip 3 περάσματα και infill 20% , χωρίς support . Νήμα αυτό που είχε μαζί του ο εκτυπωτής , το μέτριο όπως γράφουν τα παιδιά παραπάνω.
Πρώτη διαπίστωση που έκανα το τραπέζι πρέπει να είναι όσο γίνεται πιο οριζόντιο , πρέπει να είναι αυτό μια πολύ βασική παράμετρος .
Μπα Στρατηγέ ,Βαγγέλη, δεν ξέρω για την ποιότητα, αυτό που ξέρω είναι οτι μέχρι να τον συνηθίσεις και να μάθεις τα κόλπα του θα έχεις αποκτήσει ολόκληρο στόλο.![]()
δεν είχε δύο ντιζες στον Ζ ; ναι δεν θέλει αλλαγή στο firmware καθώς συνδέεις τα δύο stepper στον ίδιο driver . δεν είμαι σίγουρος αν κάνει. σε μήκος είναι σωστό. Αλλα αν έχει τα ίδια extrusions για να βιδώσει δεν ξερω.αυτό κάνει γθα τον εκτυπωτή μου ;
Ender 3 v2 neo
θα κερδίσω κάτι;
απ ότι είδα δεν θέλει κάποιο λογισμικό update κτλ
μια ντίζα έχει.δεν είχε δύο ντιζες στον Ζ ; ναι δεν θέλει αλλαγή στο firmware καθώς συνδέεις τα δύο stepper στον ίδιο driver . δεν είμαι σίγουρος αν κάνει. σε μήκος είναι σωστό. Αλλα αν έχει τα ίδια extrusions για να βιδώσει δεν ξερω.
κερδίζεις σταθερότητα στον Ζ αλλά μπορείς να το κάνεις και πιο οικονομικά νομίζω με μια ντιζα και belt και κάποια εκτυπωμένα parts .
για εμένα έχει μια αποτρεπτική πατέντα. μέσα από το ίδιο καλώδιο περνάνε όλα ακομη και το filament. που σημαίνει ότι αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα και πρεπει να τραβήξεις το filament, δεν μπορείς γιατί θα πρέπει να βγάλεις το καλώδιο που δίνει ρεύμα στον thermistor. μόνο για αυτο θα τον επεφευγα.Παιδιά αξίζει στα 120 ευρώ; https://eu.hekka.com/product/Artill...2&tagtag_uid=d8b7a3160d938279179fc51074e18bfa
Τελείως άσχετος με το αντικείμενο. Θα ήθελα να εκτυπώνω κανα αντάπτορα για τις μπαταρίες, ψιλόπράγματα για το εργαστήριο όπως τα παιδιά παραπάνω κτλ. κτλ.
επιβεβαίωσε μόνο ότι έχεις ίδιο σκελετό με τον απλό v2μια ντίζα έχει.
για το θέμα του οικονομικού , θα πρέπει να τρέχω να τα μαζέψω, και να κερδίσω 15 -20 ευρώ για μένα δεν αξίζει.
Τα παίρνω Όλα μία και καλή και ησυχάζω
Παιδιά αξίζει στα 120 ευρώ; https://eu.hekka.com/product/Artill...2&tagtag_uid=d8b7a3160d938279179fc51074e18bfa
Τελείως άσχετος με το αντικείμενο. Θα ήθελα να εκτυπώνω κανα αντάπτορα για τις μπαταρίες, ψιλόπράγματα για το εργαστήριο όπως τα παιδιά παραπάνω κτλ. κτλ.
Δες με προσοχη εαν ολα κουμπωνουν στον εκτυπωτη και προχωραςαυτό κάνει γθα τον εκτυπωτή μου ;
Ender 3 v2 neo
θα κερδίσω κάτι;
απ ότι είδα δεν θέλει κάποιο λογισμικό update κτλ
Για στείλε καμία φωτογραφία για να καταλάβω περί τίνος πρόκειται;Δες με προσοχη εαν ολα κουμπωνουν στον εκτυπωτη και προχωρας
Για 'μενα το πρωτο και πιο σημαντικο upgrade ειναι μια καλη βαση για το spool, ωστε κατα το ρολαρισμα να εχει μηδενικες τριβες και κατα συνεπεια κραδασμους που θα περνανε στον αξονα Ζ. Εγω εχω πανρτεψει 2 ετοιμα σχεδια και το τελικο το εχω βιδωσει στην μαμα βαση στην κορυφη, με το spool να γυρναει πανω σε ρουλεμαν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.