Εσύ κάποια στιγμή είχες πάρει ένα καινούργιο Lazer, κάτι με "cube"Kαλοδουλευτα!!
Βαλε ομως και κανενα λινκ για να καταλαβουμε τι ακριβως βλεπουμε και τις λοιπες λεπτομερειες.
Το πρόβλημα μου, είναι ότι βλέπω πολύ κακές εμπειρίες για το support της Creality. Και με εκτυπωτές που αντέξανε 2 μήνες. Σκέφτομαι μόλις σκάσει μια καλούτσικη προσφορά για Bambu P1S με AMS, να τα σκάσω εκεί.Για τον φίλο που ενδιαφέρονταν για τον creality k1c .
Ήδη άρχισε να πεφτει
472.22€ με το κουπόνι FFCRK1C
Από το TomTom και αποθήκη Γερμανίας.
Creality K1C 3D Printer 600mm/s High Speed FDM 3D Printers Print Size 220x220x250mm with Al Camera Observant All-Metal Hot End Kit- Tomtop.com
Creality K1C 3D Printer 600mm/s High Speed FDM 3D Printers Print Size 220x220x250mm with Al Camera Observant All-Metal Hot End Kitm.tomtop.com
Γιατί έχεις ακούσει καλά λόγια για το support της bambu ;Το πρόβλημα μου, είναι ότι βλέπω πολύ κακές εμπειρίες για το support της Creality. Και με εκτυπωτές που αντέξανε 2 μήνες. Σκέφτομαι μόλις σκάσει μια καλούτσικη προσφορά για Bambu P1S με AMS, να τα σκάσω εκεί.
Εννοείς multi-material μήπως? Γιατί δεν βλέπω καν να υπάρχει εκτυπωτής 3D που τυπώνει πολύπλευρα, πόσο μάλλον ένα αξεσουάρ.Το AMS και εμένα θα με ενδιέφερε αν ήταν multilateral και οχι μόνο multicolor.
Εδώ πάντως, λέει ότι είναι και multimaterial https://www.3dhub.gr/shop/equipment/bambu-lab-ams-automatic-material-system/Αυτό εννοούσα αλλά όταν το είδα ήταν αργά για διόρθωση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.