3R USB by Ideon Audio

Απο το εν λόγω review κραταω τα εξης:
1) όταν είπα στο παρελθον οτι το ayazi ηταν μπασατο δεν είχα παίξει όπως πρεπει με τη στήριξη
2) Αγχωθηκα απο το γεγονος οτι το 3r έχει θέματα συμβατότητας με το ayazi (tbh έπρεπε να έχει ή δη ενσωματωθεί)
3) χίλια μπράβο στην ελληνική εταιρία που δειλά δειλά μπαίνει στα "σαλόνια".
4) κάτι διάβασα για ναυαρχίδα και περιμένω συνέχεια και εξηγήσεις απο το Βασίλη Άμεσα. Ελπίζω με το 9038 να ψαρωσει κοσμο
Χοντρά

καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω τι προσφέρει η upgraded εκδοχή του ayazi

"at a slightly higher price to add some enhancements that make sense"

και ποια είναι η τιμή της. Επίσης, πολύ ωραίο το σχέδιο-εκδοχή του flagship!

Συγχαρητήρια.

Με το 3R USB Renaissance αντιμετωπίζει με τρόπο συνολικό και, κυρίως, ρεαλιστικό, τα πιθανά προβλήματα του διαύλου USB προσφέροντας την δυνατότητα σε κάθε μετατροπέα να αποδώσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του ανεξαρτήτως των προβλημάτων αυτών. Αξίζουν τα 200; Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν προς ένα ηχηρό “ναι”. Το 3R USB είναι κάτι που ο συνειδητοποιημένος audiophile θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσει στο δικό του setup και ως εκ τούτου προτείνεται ανεπιφύλακτα.

- See more at: http://avmentor.gr/reviews/2017/ideon_audio_3r_usb_renaissance_3.htm#sthash.5pSe4dbS.dpuf

Ενας ακομη ενθουσιασμενος αγοραστης.
Setup: Ηχεια - Taga platinum one
Ενισχυτης - Tangent ampster bt
Dac - Aune X1s
Υλικο flac και dsd, rock pop, jazz διαφορα. Πρεπει να χει παιξει10-15 ωρες. Νομιζα οτι αλλαξα ενισχυτη, μαγειααα. Μετρωντας με το κινητο μου με το sound analyzer app βρηκα διαφορα 6db με αυτο και χωρις (στην ιδια ενταση). Ο ηχος ειναι πιο γεματος, τωρα για σκηνη δεν εχω καταλαβει πολλα διοτι δεν βοηθαει λαι το setup των ηχειων σε γωνιακο γραφειο για να σποδωσουν.πιστευω με το περασμα του χρονου οπως μου πε ο αιμιλιος να βελτιωθει και αλλο. Επιλογη διχως γυρισμο....... Χιλια μπραβο βασιλη, και εις ανωτερα

τι με ενοχλει;

θα σας πω.η προστακτικη....βαλε,παρε,κανε. Ειδικα οταν γινεται σε ατομα με μικρη εμπειρια. Οχι φιλε ΜΗΝ βαλεις γραμμικο τροφοδοτικο. Διοτι ηδη εχεις δωσει 200ευρω και αλλα 200ευρω το τροφοδοτικο παμε στα 400ευρω. 400ευρω κανει σχεδον τα 3/4 του συστηματος σου. Με 400ευρω μπορεις να κανεις αλλα πραγματα πιο ουσιαστικα εαν θες, που σε αυτον τον χωρο(γραφειο) με αυτο το συστημα δεν αξιζει και τοσο να προχωρησει κανεις στην τοση λεπτομερια. Προτεινεις σε καποιον να βαλει γραμμικο σε χωρο γραφειου;με ηχεια Taga platinum one?!!

για εμενα η αγορα που εκανε ο φιλος αγγιζει τα ορια της υπερβολης. Να δωσει τα ιδια χρηματα που κοστιζουν τα ηχεια του για ενα τετοιο πραγμα.Και μιλαω σαν παθων ετσι; Απο κει και περα οκ τον καταλαβαινω και γουσταρω που του αρεσει τοσο.και ξαναλεω και εγω τα ιδια λαθη εχω κανει.

το θεμα δεν ειναι εαν θα βελτιωθει περισσοτερο. Στον χωρο του hifi αυτο που εχει σημασια ειναι... τα οποια χρηματα διαθετεις να εχουν μια λογικη σε συναρτηση του χωρου και των υπολοιπων κομματιων του συστηματος.

τελειως φιλικα ετσι;

Last edited:
παρατηρήσεις
φιλικές ....

τα apps από κινητό είναι εντελώς παραπλανητικά για αξιόπιστες μετρήσεις.
δεν υπάρχει προστακτική...ΑΝ είπε ο Φραγκούλης...
οι δοκιμές δεν βλάπτουν.
ένα γραμμικό τροφοδοτικό μπορεί να κοστίζει λιγότερο από 200
σίγουρα άλλα 200 σε κάτι που κάνει ήδη 200 για "αμφισβητούμενο" αποτέλεσμα δεδομένου του συστήματος είναι αρκετά χρήματα.

Σέβομαι το νήμα για μια αξιόλογη ελληνική προσπάθεια και δεν θα απαντήσω στις (για ακόμα μια φορά) μπαρούφες του Νίκου

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αν εγινε μετα...πρωτα ηταν βαλε :) οπως και να χει ειπα φιλικα.

Last edited by a moderator:
Καλά τα 6dB που τα βρήκες???!!
Μήπως πέρναγε απ έξω ο καρπουζας με την ντουντούκα?!?

Σιγουρα δεν λεω οτι το κινητο με το προγραμμα ειναι αξιοπιστο, ομως οσο αναξιοπιστο ειναι το τεστ χωρις το 3r αλλα τοσο ειναι και με αυτο , οποτε για τη διαφορα μιλησα. Το κινητο το ειχα μπροστα στο 1 απο τα 2 ηχεια και χωρις να πειραξω την ενταση μου εδειξε αυτη τη διαφορα. Η διαφορα ειναι αντιληπτη με το αυτι.

κοιτα απο τα λιγα που ξερω ναι κοβει db το εχω παρατηρησει και εγω με τα αυτια μου. Εαν βαλεις 2 κοβει ακομα πιο πολλα db αλλα παραλληλα καθαριζει.

Οπως σου ειπε και ενας φιλος πιο πανω δεν ειναι τοσο ακριβες αλλα στους ιδιους τονους με το ιδιο προγραμμα με την ιδια ενταση βλεπεις την διαφορα που λες.ως εκει.