Νομίζω αναφερόταν ότι στην τιμή της 42 9803 κανονικά θα έπρεπε να αγοράζεις 52 9803. Εννοείται ότι όλοι ξέρουμε ότι δεν υπάρχει 52 9803 ...
Έχεις την 9803????
Ναι, αλλά με την ίδια ακριβώς τιμή παίρνεις την 46W4500. Δεν θα έχει ambilight, αλλά σαφώς καλύτερο μαύρο... Για τα περί έρευνας θα συμφωνήσω μερικώς, αλλά η κατασκευή LCD δεν νομίζω ότι ότι περιλαμβάνεται σε αυτήν. Επίσης, άλλες εταιρίες (π.χ. samsung) εμφανίζουν και πρωτότυπα σε τεχνολογίες του άμεσου μέλλοντος (π.χ. OLED). Χώρια που και στα LED, όσο και να μην μας αρέσει η samsung ήταν η πρώτη που έβγαλε τέτοια τηλεόραση, έστω και χωρίς local dimming. Στο χώρο της απεικόνισης δεν βλέπω σημαντικά σύγχρονα επιτεύγματα...
Η τιμή της 9703 στο πλαίσιο, άσχετα με το τι αναγράφεται στο site, είναι 2099 ευρό σε 24 δόσεις... Να σημειώσω πως δεν εργάζομαι στο πλαίσιο και επίσης ούτε στην εταιρία philips. Να πω επίσης πως δεν παίρνω κανένα ποσοστό από τις παραπάνω εταιρίες, δεν έχω μαγαζί και δεν σπονσονάρo κανέναν. Και για όσους πιθανόν να μην γνωρίζουν, η φίλιπς έχει τέτοια τεχνογνωσία και επίπεδο έρευνας που για κάποιες άλλες εταιρίες είναι όνειρο απατηλό...
Ρε με αυτο το μαυρο τι εχουμε παθει. Αυτο το ακουω απο την
αρχη που μπηκα στο avclub.
Ποσο περισσοτερο μαυρο μας ικανοποιει επιτελους, μην τρελενομαστε
και λεμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.
47pfl9603
<image removed>[/URL]
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.