Για σκέψου καλύτερα!
CDC, Control Data Corporation, γραφεία στη Συγγρού, είχε και σχολή προγραμματισμού
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nομίζεις οτι την ακούς πρώτη φορά... CDC ήταν η Control Data Corporation...
H πλάκα είναι οτι θέλω να πάρω 2 εσωτερικούς δίσκους τώρα, στα 3 ή 4 ΤΒ και δεν μπορώ ν'αποφασίσω, γιατι δεν έχω επιλογές... Η Seagate όπου κι αν διαβάζω έχει κερδίσει το φτύσιμο των πάντων. Η WD θεωρείται ακριβή γι'αυτά που δίνει και πουλάει το όνομα και την αξιοπιστία προηγούμενων εποχών - η σειρά blue πλέον είναι η παλιά green και βγάζει πολλές γκρίνιες τελευταία. Η Τoshiba έχει καλό όνομα στις μεγάλες χωρητικότητες και είναι θέμα τύχης τι θα σου πέσει στις μικρές...
Δουλεψε καποιος (απο δω μεσα) PS/2 ? :hmmmm:
![]()
Δεν χρειαζεται να λογομαχησουμε αν ηταν ασυμφορα ακριβα.
ΝΑΙ, ΗΤΑΝ. Τα δουλεψε κανεις ? Θυμαμαι οτι τα ειχα δει σε κατι τραπεζες.
Δεν θυμαμαι να τα ειχα δει με Windows 3.0. Νομιζω OS/2 Warp ετρεχαν (νομιζω).
Δουλεψε κανεις αυτα τα δυο μαζι ? Και ποια ηταν η αισθηση (συγκριτικα με Win3) ?
Αααχ, με πρόλαβες... Αλλά η CDC είχε καμμιά σχέση με την σχολή ή ήταν απλά συνωνυμία ?
Ναι είχα τυχη να εχω ενα.
MCGA, PS/2
Με 2χ 3.5"
Πολύ καλό πλικτρολόγιο
Την οθόνη την πήγα και 800χ600 με flickering
Προσθεσα αργότερα δίσκο και supervga
το σασί ήταν βαρύ και βαρβατο, σταμάταγε σφαίρα
Και η σύγκριση μεγέθους:
![]()
Έχω ακούσει ιστορίες για σκληρούς δίσκους mainframe που όταν "χτύπαγαν" του άνοιγαν και κόλλαγαν επάνω με κόλλα μαγνητικό υλικό κομμένα από δισκέτα!
απθ;Ταινία σε καρούλι ή σε κασέτα;
Εγώ είχα τη διπλωματική μου σε 8ιντσες δισκέτες. Χάλασε ο Cromemco λίγο πριν την τελειώσω και πήγε όλη η δουλειά στράφι. Δεν μπορούσα καν να βρω μηχάνημα να διαβάσει το software... Από αυτές έχω δυο κούτες σφραγισμένες, λέω να τις κάνω ρολόγια τοίχου.
![]()
Το διδακτορικό μου είναι σε ταινίες 120MB. Από αυτά έχω το drive ακόμα, αλλά αμφιβάλλω αν θα συνδέεται και στο παλιότερο PC που μου έχει ξεμείνει.
![]()
Και η σύγκριση μεγέθους:
![]()
Έχω ακούσει ιστορίες για σκληρούς δίσκους mainframe που όταν "χτύπαγαν" του άνοιγαν και κόλλαγαν επάνω με κόλλα μαγνητικό υλικό κομμένα από δισκέτα!
Αλήθεια, με τι θα ισοδυναμούσαν σήμερα εκείνα τα τέρατα τέλη 70's αρχές 80's... Eνα κινητό τηλέφωνο ίσως έχει μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ σήμερα...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.