ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
AVClub Enthusiast
O υπολογιστης ειναι μονο για αναπαραγωγη μουσικης. Πως ρυθμιζω το fidelizer να ξεκιναει μονο του?
O υπολογιστης ειναι μονο για αναπαραγωγη μουσικης. Πως ρυθμιζω το fidelizer να ξεκιναει μονο του?
Aν ειναι το πισι του γραφειου σου μην το κανεις.Παιδες το fidelizer το εχετε δοκιμασει σε xp???
Ή ειναι μονο απο vista και πανω????
Φοβαμαι να το δοκιμασω μπας και μου τα κανει ολα πουτ@ν@![]()
Δεν κάνει κάποιο λάθος.
Απλώς η prodigy δεν μπορεί να αναπαράγει τέτοια αρχεία παρά μόνο αν κάνεις downsampling μέσω του Foobar.
Δεν είναι πρόβλημα λογισμικού δηλαδή,απλώς η prodigy φτάνει μόνο μέχρι 24/96.(Ούτε 88.2 μπορεί,θα έπρεπε να έχει ξεχωριστό ρολογάκι για να μπορούσε.)
Οπότε απόλαυσε όλα τα αλλά αρχεία σου,ή πήγαινε preferances>playback>DSP Manager,ενεργοποίησε τον Resampler και όρισε τον στα 96000.
Μόνο να ξέρεις πως έτσι δεν θα παίζεις πια bit-perfect εφ' όσον θα υπάρχει η επεξεργασία.
Διαλέγεις και παίρνεις.
(Εγώ πάντως δεν θα ανησυχούσα,το 90% της μουσικής 16/44.1 είναι,μέχρι να πάρεις κάποια που να έχει μεγαλύτερη δειγματοληψία απόλαυσε την μουσική σου.)
Λοιπόν,αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το foobar,τελευταία έκδοση 1.3.1,εγκαθιστώντας τον σε ένα παλιό λάπτοπ με windows xp sp3 και
ακολουθώντας τις οδηγίες για να βάλω το dark skin αλλά και χωρίς αυτό όταν πάω να το κλείσω και να βγώ απ' το foobar μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα View attachment 100588
όταν επιλέγω ''επανάληψη'' δεν κάνει τίποτα,συνεχίζει να βγάζει το ίδιο μήνυμα,όταν επιλέγω το ''άκυρο'' κλείνει ,το foobar, χωρίς να αποθηκεύσει καμμία αλλαγή απ' αυτές που έχω κάνει,είτε με το dark skin είτε χωρίς αυτό.
Τι στο καλό συμβαίνει;
Εχω εγκαταστήσει και απεγκαταστήσει πολλές φορές το foobar και στην τελευταία έκδοση και σε παλαιότερη αλλά το πρόβλημα παραμένει το ίδιο.
Εχει κανείς συναντήσει το ίδιο πρόβλημα;
Αν,ναί,πως το έχει αντιμετωπίσει;
Δοκίμασες να το εγκαταστήσεις σε άλλο φάκελο/δίσκο;Επίσης πριν την εγκατάσταση σβήσε όλους τους παλιούς φακέλους του από τα προγράμματα.
Καλό θα ήταν επίσης (αν είσαι εξοικειωμένος), όταν το απεγκαταστήσεις,να καθαρίσεις την registry από όλες τις παλιές εγγραφές του και μετά να το εγκαταστήσεις και πάλι.
Εντάξει τελικά λύθηκε το θέμα εδώ και λίγες μέρες,πως ακριβώς δεν ξέρω γιατί έκανα διάφορα,πάντως τώρα παίζει κανονικά και με dark skin.
Καθάρισα και registry αφού το απεγκατέστησα και εγκαθιστώντας το πάλι,δούλεψε κανονικά και χωρίς να βγάζει το συγκεκριμένο μήνυμα.
Παιδια εχω μια απορια εψαξα και ακρη δεν εβγαλα,το θεμα ειναι οτι σε παλιοτερη εκδοση του foobar ειχε στο DSP την επιλογη convert 5.1 stereo και τωρα στην τελευταια εκδοση που κατεβασα αυτη δεν υπαρχει εχει μονο convert to 4 channels, που την βρισκουμε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.