Ριξε παλι ένα βλεφαρο Τασο πιο προσεχτικό αυτην την φορά...θα δεις πως η πρωτη κ η δευτερη εικονα αφορουν το ιδιο μοντελο με διαφορά 77 ευρώ...πιο ξεκαθαρα πεθαινεις!!!Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. H τιμή από το site είναι για τον Ryzen 9 (8945) ενώ από το Aliexpress είναι για τον Ryzen 7 (8745) .
ωραια! τελικά ποιο πήρες?
KANENA αεροπλάνο δεν κάνει πάντως. Με ξέρεις. οχι μόνο θα έκραζα, θα το είχα στείλει ήδη πίσω κι αυτό. Αν αρχίσεις τίποτα παιχνίδια και πιάσει 80 βαθμούς θα ακούγεται, και πάλι όχι σαν αεροπλάνο. Τα τελευταία 20 χρόνια, ούτε πασιέντζα δεν παίζω στο pc.Τι να αναλύσω; Ο επεξεργαστης τραβαει πολλά και κανενα συστημα ψυξης αυτού του μεγεθους δεν ειναι αρκετό για να τον ψυξει σωστα χωρις να κάνει σαν αεροπλάνο.
(σιγα μη κάτσω να βλεπω review για να δω αν ο γαιδαρος πετάει ή όχι)
Μπράβο βρε Τάσο!!! Καλορίζικο!!! Άκουσα ολα αυτα που θα ήθελα να ακούσω!!Ηθελα να το πιέσω να δω τι θα γίνει. Ανοιξα λοιπόν 12 βίντεο youtube σε 4Κ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Λοιπόν, έπαιζαν όλα κανονικότατα χωρίς κολλήματα. Αν σας το έλεγα αυτό πριν μερικά χρόνια θα μου λέγατε πόσα χιλιάρικα έδωσες; Εννοείται ότι πήγε η cpu 82 θερμοκρασία, αλλά ο ήχος που κάνει το ανεμιστηράκι ευτυχώς ΔΕΝ είναι κανας περίεργος υψίσυχνος που σου τρυπάει το αυτί. Είναι ακριβώς ένα φύσημα που χωρίς πλάκα δεν είναι ενοχλητικό. Δεν ξέρω αν έτυχε ή πέτυχε γιατί συνήθως όταν στροφάρουν αυτές οι πορδές είναι σπαστικός ο ήχος.
Εννοείται με το που κλεινουν τα βίντεο ΑΜΕΣΑ πέφτει στους 43 βαθμούς η θερμοκρασία (θυμίζει στροφές μοτοσυκλετας, αλλάζει η θερμοκρασία πάνω-κάτω πολύ γρήγορα).
Αν βγει στα χρόνια απροβλημάτιστο νομίζω είναι καλό VFM.
Μεγειές . Η GMKTec θεωρούνται πιό ποιοτικά σαν υλικά και κατασκευή από τον δικό μου, γι αυτό και είναι λίγο πιό τσιμπημένες οι τιμές.Παρέλαβα χθες ένα αντίστοιχο (GMKTec K10 i9 13900HK - 32TB RAM - 1TB NVME Crucial) αλλά για άλλη χρήση (homelab / proxmox). Ήρθε με Win11, αλλά δεν μπούταρα καν σε αυτά, του πρόσθεσα άλλον έναν nvme 4TB (ένα από τα κριτήρια αγοράς ήταν οι 3 θέσεις για M2), μπήκε κατευθείαν Proxmox και παλεύω να το στήσω από χθες, καθώς αυτή είναι νέα πίστα για μένα (μέχρι τώρα όλα τα self hosted services έτρεχαν σε ένα nuc με i3 7ης γενιάς σε bare metal ubuntu).
Ωραία μηχανάκια, μακάρι να αποδειχθούν αξιόπιστα.
Τσιγκινο κουτάκι έχει πάντως, την παλιά καλή λαμαρίνα των cases με τα οποία μεγαλώσαμε και κόβαμε τα χέρια μας![]()
από ποιο μαγαζί? από το site που έχεις το link?Παρέλαβα χθες ένα αντίστοιχο (GMKTec K10 i9 13900HK - 32TB RAM - 1TB NVME Crucial) αλλά για άλλη χρήση (homelab / proxmox). Ήρθε με Win11, αλλά δεν μπούταρα καν σε αυτά, του πρόσθεσα άλλον έναν nvme 4TB (ένα από τα κριτήρια αγοράς ήταν οι 3 θέσεις για M2), μπήκε κατευθείαν Proxmox και παλεύω να το στήσω από χθες, καθώς αυτή είναι νέα πίστα για μένα (μέχρι τώρα όλα τα self hosted services έτρεχαν σε ένα nuc με i3 7ης γενιάς σε bare metal ubuntu).
Ωραία μηχανάκια, μακάρι να αποδειχθούν αξιόπιστα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.