ΑΧΡΗΣΤΗ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Re: Απάντηση: ΑΧΡΗΣΤΗ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

τι να σου πω πολυ σχετικο το επιχειρημα σου, πρεπει να το σκεφτοσουν πολυ ωρα

ακριβως αυτο
οσο σχετικο ειναι αυτο που εγραψα αλλο τοσο και αυτα που ακουω να λετε
αστο δεν πειραζει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΧΡΗΣΤΗ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νίκο όντως γράφαμε μαζί !
Μήπως θα μπορούσες να δεις και να μας πεις πόσα μέλη
έχουν μπει και γράψει στην κατηγόρια μουσικά video clip ;
έτσι απλά για στατιστικούς λόγους.

Ναι ,εσύ ας πούμε είσαι ο πλέον τακτικός.Θες μπράβο και εύσημα ?
Να στα δώσουμε

Δεν σε είδα όμως να ασχολείσαι με περαιτέρω θέματα της Μουσικής.

Την είδες σαν τα φωτομοντάζ ένα πράμα.
Μόνο που εκεί πραγματικά δίνεις ρέστα και κεντάς.

στο έχω ξαναπεί φιλικά.Κάνε λίγο κράτει.

Και το λέω ξανά γιατί κινδυνεύω να χαρκτηριστρώ ως σνομπ.
Δεν με ενοχλούν τα βιντεάκια,ούτε τα τραγούδια.Ολα χωράνε.
Με ενοχλεί η ΠΟΣΟΤΗΤΑ, η υπερπροσφορά, το να γεμίζουμε για να γεμίζουμε,με αποτέλεσμα πολλοί να βαριούνται καν να μπούν στην υποκατηγορία.
Συνεπώς μένουν οι ίδιοι και οι ίδιοι μόνο.
Δεν είναι και αυτό μορφή ελιτισμού?

Και ξανακαλώ όλους τους συμμετέχοντες εκεί.
Ενα, άντε δύο βιντεοκλιπ την ημέρα.
Αυτός είναι και ο τίτλος βρε παιδιά..-bye-

Υπ όψιν, δεν επιθυμώ την φίμωση ή την κατάργηση της κατηγορίας.Η ένστασή μου ήταν ξεκάθαρη και αφορούσε στο αλόγιστο ανέβασμα κλιπς που και να θες δεν προλαβαίνεις να δείς.

Το quote στον Κώστα το έκανα γιατί έχουμε συνομιλήσει και διαφωνήσει πολλάκις στο συγκεκριμένο θέμα.

Δεν υπάρχει προσωπική αντιπαράθεση στα γραφόμενά μου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΧΡΗΣΤΗ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ναι ,εσύ ας πούμε είσαι ο πλέον τακτικός.Θες μπράβο και εύσημα ?
Να στα δώσουμε

Δεν σε είδα όμως να ασχολείσαι με περαιτέρω θέματα της Μουσικής.

Την είδες σαν τα φωτομοντάζ ένα πράμα.
Μόνο που εκεί πραγματικά δίνεις ρέστα και κεντάς.

στο έχω ξαναπεί φιλικά.Κάνε λίγο κράτει.

Και το λέω ξανά γιατί κινδυνεύω να χαρκτηριστρώ ως σνομπ.
Δεν με ενοχλούν τα βιντεάκια,ούτε τα τραγούδια.Ολα χωράνε.
Με ενοχλεί η ΠΟΣΟΤΗΤΑ, η υπερπροσφορά, το να γεμίζουμε για να γεμίζουμε,με αποτέλεσμα πολλοί να βαριούνται καν να μπούν στην υποκατηγορία.
Συνεπώς μένουν οι ίδιοι και οι ίδιοι μόνο.
Δεν είναι και αυτό μορφή ελιτισμού?

Και ξανακαλώ όλους τους συμμετέχοντες εκεί.
Ενα, άντε δύο βιντεοκλιπ την ημέρα.
Αυτός είναι και ο τίτλος βρε παιδιά..-bye-

τελικά εχεις απωθημένα !
το θέμα δεν ήταν το video clip της ημέρας αλλά γενικά
η υποκατηγορία μουσικά video clip !
μήπως τα εχεις μπερδέψει λίγο ?
όσο για την κατηγορία μουσικά video clip ζήτησα εύσημα και μπράβο ?
από που και ως που ρε φίλε ?
και ποιος είσαι εσύ που θα με κρήνης που δεν ασχολούμαι με τα
περαιτέρω θέματα της Μουσικής ?
αν κάποιος βαριέται να τα δει λόγο όγκου ας μην τα δει
στο κάτω κάτω δεν υποχρεώνουμε κανένα να τα δει με το ζορι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΧΡΗΣΤΗ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

τελικά εχεις απωθημένα !
το θέμα δεν ήταν το video clip της ημέρας αλλά γενικά
η υποκατηγορία μουσικά video clip !
μήπως τα εχεις μπερδέψει λίγο ?
όσο για την κατηγορία μουσικά video clip ζήτησα εύσημα και μπράβο ?
από που και ως που ρε φίλε ?
και ποιος είσαι εσύ που θα με κρήνης που δεν ασχολούμαι με τα
περαιτέρω θέματα της Μουσικής ?
αν κάποιος βαριέται να τα δει λόγο όγκου ας μην τα δει
στο κάτω κάτω δεν υποχρεώνουμε κανένα να τα δει με το ζορι

Σωστά..

Τότε γιατί τα ανεβάζετε ρε φίλε ???:guitarist:

Υ.Γ. Και μην αρπάζεσαι.Ούτε έχω απωθημένα με κανέναν..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΧΡΗΣΤΗ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σωστά..

Τότε γιατί τα ανεβάζετε ρε φίλε ???:guitarist:

Υ.Γ. Και μην αρπάζεσαι.Ούτε έχω απωθημένα με κανέναν..

Τα ανεβάζω για όποιον ενδιαφέρεται να τα δει,
και για όποιον δεν βαριέται.
Μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ !

Δυό λόγια...
Η Κατηγορία Video Clip δεν είναι απο τίς πιό αγαπημένες μου επιλογές..
Αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα..
Δική μου αγαπημένη επιλογή δεν είναι.
Μπορεί να είναι άλλων.
Και αυτό είναι απολύτως σεβαστό..
Απο εκεί και πέρα -όσο μετράει η γνώμη μου σαν ενεργό μέλος τής Μουσικής Κατηγορίας-θα παρακαλούσα να μήν υπάρξουν άλλα Flames δι´ασήμαντην αφορμή.
Και λυπάμαι πού ένας πολύ δικός μου άνθρωπος εδώ μέσα διάλεξε έναν δύσβατο δρόμο γιά να εκφράσει τίς όποιες διαφωνίες του..
Προσωπικά θά μού λείψει πολύ.
Αλλά αδυνατώ να πώ οτιδήποτε άλλο γιά τίς επιλογές του..
Πάντως θεωρώ άκομψο, άνθρωποι πού δεν τον γνωρίζουν προσωπικά να βγάζουν κάποια ατυχή συμπεράσματα γιά το ποιόν του..
Και επιμένω..
Επειδή πολλοί έχουμε ματώσει για την Μουσική Κατηγορία ας μήν δοθεί συνέχεια σέ παράπλευρες αντιπαραθέσεις...
Δεν μάς βοηθούν καθόλου αλλά χαροποιούμε και κάποιους πού μάς περιμένουν πάντα στην Γωνία..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΧΡΗΣΤΗ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα ανεβάζω για όποιον ενδιαφέρεται να τα δει,
και για όποιον δεν βαριέται.
Μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ !

Πάω πάσσο και στο έχω ξαναπεί..

Και αν δεν κατάλαβες δεν υποστήριξα την κατάργηση της υποκατηγορίας.
Αλλωστε απ ότι βλέπω είναι αρκετά δημοφιλής στους περισσότερους.

Ας το αφήσουμε εδώ γιατί άδικα αρπάζεσαι.

Last edited:
Κώστα σε ευχαριστώ πολύ και τό εκτιμώ.
Δεν ήταν από τις καλύτερες μέρες μας οι τελευταίες ,αλλά εδώ είμαστε και συνεχίζουμε κανονικά με τις διαφορετικές μας προτιμήσεις.

Η ύπαρξη η μη υποκατηγορίας ή υποκατηγοριών, από την στιγμή που παρουσιάζει σχετικό ενδιαφέρον καλώς και υπάρχει όπως άλλωστε και τα αθλητικά.
Δεν βρίσκω λόγο κατάργησης, ίσως εάν έμπαιναν κάποιο κριτήρια επιλογής αυτό θα έκανε καλό.

Εγώ δεν αντελήφθην γιατί ξαναμπαναρίσθηκε ο Μουκ ....

... όταν ένας φίλος μας είναι πληγωμένος, χρειάζεται άλλου είδους προσέγγιση ακόμη και αν προβαίνει σε κατάθεση αιτημάτων που μας φαίνονται ακραία ....

.... όλες οι κατηγορίες είναι καλές, όσο υφίστανται μέλη που ενδιαφέρονται .....

ακόμη και αν προβαίνει σε κατάθεση αιτημάτων που μας φαίνονται ακραία ....

εάν αυτό αναφέρεται στο άνοιγμα ενός νήματος όπως το παρόν ή ακόμη και σε οποιοδήποτε αίτημα ως αίτημα και μόνο, απαντώ, έστω αναρμοδίως, αυτά ούτε ήταν ούτε υπήρξαν εν προκειμένω λόγοι επιβολής αποκλεισμού. Τα γραπτά υπάρχουν σε κοινή θέα.

Σχετικά με την υποκατηγορία των βίντεο κλίπς, δεν πιστεύω οτι χρειάζεται κατάργηση.
Σχετικά με το θέμα ποιοτητας ή ποσότητας, είναι λίγο περίεργο το όλο ζήτημα.

Το μέλος που άνοιξε το νήμα με τον τίτλο για παράδειγμα, το videoclip της ημέρας μεταφραζόμενο με κοινή λογική σημαίνει παραθέστε κατα την γνώμη σας το βιντεοκλίπ της ημέρας . To ποιό θα είναι αυτό είναι καθαραά υποκειμενικό , μπορεί για κάποιον να είναι Αerosmith , μπορεί για κάποιον να είναι Τάσος Μπουγάς. Όμως η ποσότητα ορίζεται απο τον δημιουργό του νήματος. 1 , το καλύτερο της ημέρας, όχι όσα είδαμε σήμερα να τα ανεβάσουμε όλα. Δεν είναι κακό το να βάλεις 50 βίντεοκλίπς σε μιά μέρα, απλά δυσκολεύεις απίστευτα αυτούς που παρακολουθούν το νήμα.

Μπορεί κάποιος κάλλιστα να ανοίξει ένα νέο νήμα ,με θέμα τα αγαπημένα του βίντεοκλίπ ή ένα νέο νήμα αντίστοιχο του Now playing αλλά για βιντεοκλίπς. Καταλάβατε το νόημα.

Τώρα απο εκεί και πέρα, για τα βίντεο που ανεβαίνουν και ενδεχομένως δεν ικανοποιούν τα ποιοτικά στάνταρντς ένθεν κι ένθεν.
Ας ρίξουμε όλοι λίγο νερό στο κρασί μας. Το να φτιάξουμε υποκατηγορίες , υποκατηγοριών δεν έχει νόημα.

Για να συνεχιστεί με το ίδιο επίπεδο ποιότητας , διαλόγου και ελευθερίας έκφρασης η ζωή της κατηγορίας, θα πρέπει όλοι να κάνουμε υποχωρήσεις και να σεβόμαστε αλλήλους.
Δε σου αρέσουν τα σκυλάδικα με γειά σου με χαρά σου, μην ασχολείσαι με αυτούς που τα ακούν στα θέματα που ανοίγουν, μην κάνεις παρεμβάσεις υπερασπιζόμενος την ποιότητα της μουσικής που έχεις επιλέξει να ακούς προσπαθώντας να υποβαθμίσεις το νήμα του άλλου και κατ'επέκταση την προσωπικότητά του.
Δεν σου αρέσει η κλασσική ή η τζάζ , κανένα πρόβλημα, μην ασχολείσαι με αυτούς που τους αρέσει , μην προσπαθείς να υπερασπιστείς τις δικές σου επιλογές στην μουσική κατηγορώντας ή υποβαθμίζοντας τις επιλογές ή την προσωπικότητα των άλλων.

Είναι απλά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι , για να διατηρηθεί η κατηγορία στην αφρόκρεμα αντίστοιχων σελίδων εντός κι εκτός Ελλάδας, αλλά πρωτίστως για να αποτελεί μια ευχάριστη και δημιουργική εμπειρία η βόλτα σε αυτήν για εμάς τα μέλη αλλά και για τους επισκέπτες της.

Και δεν το λέω με πρόθεση να προσβάλω ή να ενοχλήσω κανένα.

Υ.Γ τα είδη μουσικής που αναφέρονται είναι ενδεικτικά μπορείτε στη θέση τους να βάλετε οποιοδήποτε είδος.

Last edited:
Απάντηση: Re: ΑΧΡΗΣΤΗ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σχετικά με την υποκατηγορία των βίντεο κλίπς, δεν πιστεύω οτι χρειάζεται κατάργηση.
Σχετικά με το θέμα ποιοτητας ή ποσότητας, είναι λίγο περίεργο το όλο ζήτημα.

Το μέλος που άνοιξε το νήμα με τον τίτλο για παράδειγμα, το videoclip της ημέρας μεταφραζόμενο με κοινή λογική σημαίνει παραθέστε κατα την γνώμη σας το βιντεοκλίπ της ημέρας . To ποιό θα είναι αυτό είναι καθαραά υποκειμενικό , μπορεί για κάποιον να είναι Αerosmith , μπορεί για κάποιον να είναι Τάσος Μπουγάς. Όμως η ποσότητα ορίζεται απο τον δημιουργό του νήματος. 1 , το καλύτερο της ημέρας, όχι όσα είδαμε σήμερα να τα ανεβάσουμε όλα. Δεν είναι κακό το να βάλεις 50 βίντεοκλίπς σε μιά μέρα, απλά δυσκολεύεις απίστευτα αυτούς που παρακολουθούν το νήμα.

Μπορεί κάποιος κάλλιστα να ανοίξει ένα νέο νήμα ,με θέμα τα αγαπημένα του βίντεοκλίπ ή ένα νέο νήμα αντίστοιχο του Now playing αλλά για βιντεοκλίπς. Καταλάβατε το νόημα.

Τώρα απο εκεί και πέρα, για τα βίντεο που ανεβαίνουν και ενδεχομένως δεν ικανοποιούν τα ποιοτικά στάνταρντς ένθεν κι ένθεν.
Ας ρίξουμε όλοι λίγο νερό στο κρασί μας. Το να φτιάξουμε υποκατηγορίες , υποκατηγοριών δεν έχει νόημα.

Για να συνεχιστεί με το ίδιο επίπεδο ποιότητας , διαλόγου και ελευθερίας έκφρασης η ζωή της κατηγορίας, θα πρέπει όλοι να κάνουμε υποχωρήσεις και να σεβόμαστε αλλήλους.
Δε σου αρέσουν τα σκυλάδικα με γειά σου με χαρά σου, μην ασχολείσαι με αυτούς που τα ακούν στα θέματα που ανοίγουν, μην κάνεις παρεμβάσεις υπερασπιζόμενος την ποιότητα της μουσικής που έχεις επιλέξει να ακούς προσπαθώντας να υποβαθμίσεις το νήμα του άλλου και κατ'επέκταση την προσωπικότητά του.
Δεν σου αρέσει η κλασσική ή η τζάζ , κανένα πρόβλημα, μην ασχολείσαι με αυτούς που τους αρέσει , μην προσπαθείς να υπερασπιστείς τις δικές σου επιλογές στην μουσική κατηγορώντας ή υποβαθμίζοντας τις επιλογές ή την προσωπικότητα των άλλων.

Είναι απλά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι
, για να διατηρηθεί η κατηγορία στην αφρόκρεμα αντίστοιχων σελίδων εντός κι εκτός Ελλάδας, αλλά πρωτίστως για να αποτελεί μια ευχάριστη και δημιουργική εμπειρία η βόλτα σε αυτήν για εμάς τα μέλη αλλά και για τους επισκέπτες της.

Και δεν το λέω με πρόθεση να προσβάλω ή να ενοχλήσω κανένα.

Υ.Γ τα είδη μουσικής που αναφέρονται είναι ενδεικτικά μπορείτε στη θέση τους να βάλετε οποιοδήποτε είδος.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Πολύ σωστά!

Συμφωνώ με τον Τάσο μόνο δυο παρατηρήσεις.
Κάποιοι που γνωρίζουν να έχουν το νου τους ( χωρίς συζήτηση αυτό).

Και το βασικότερο από όλα.
Καλώς ή κακώς η άποψη μου είναι πως η κατηγορία είναι επιτυχημένη γιατί έχει ταυτότητα.
Όσο θα είμαι εγώ διαχειριστής, αυτό θα ισχύει και θα συνεχιστεί.

Όποιος έχει πρόβλημα να μπει στο σωματείο και να ζητήσει να φύγω.

Γαρδένιες δεν πρόκειται να ρίχνουμε. Για μένα είναι θέση αρχής.

Αυτός που θέλει να ασχοληθεί με το σκυλάδικο ή να δημιουργήσει προβλήματα μέσω του σκυλάδικου,σε μιά κατηγορία με κατακτημένο επίπεδο ποιότητας θεματολογίας και μελών,μπορεί κάλιστα να πάει στο σάϊτ της Αντζελας.

Γάβ;