Φίλοι μου, ως γαύρος ίσως η γνώμη μου να είναι πολύ υποκειμενική αλλά εγώ θα αναρωτιώμουν μερικά πράγματα αν ήμουν ΑΕΚ, όπως αναρωτιώμουν και στην πέτρινη δεκαετία του ολυμπιακού για την ομάδα μου.
α) Είναι δυνατόν από το 99 ως σήμερα ο μόνος λόγος που η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό να είναι η διαιτησία? Είναι δηλαδή ο Ολυμπιακός ομάδα που κερδίζει διαρκώς λόγω διαιτησίας? Αν ναι, τότε είναι ο πιο μάγκας παγκοσμίως.
κάποιες εποχές ΝΑΙ, έχει πάρει φοβερές βοήθειες !!!!
β) Λίγο πριν αρχίσει η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ έλεγαν οτι θα κάνουν μεταγραφές για να ισχυροποιηθούν και να χτυπήσουν τίτλο, ευρώπη κτλ.
Τί μεταγραφές έκαναν τελικά, γιατί αν δεν κάνω λάθος ο μόνος που πήρε παίχτη ήταν ο Ολυμπιακός με τον Τοροσίδη. Δηλαδή αυτός που ήταν με διαφορά πρώτος έκανε την πιο ακριβή μεταγραφή, και οι άλλοι που κυνηγάνε και σε ελλάδα και σε ευρώπη έμειναν στα λόγια..
Η ΑΕΚ το προσπάθησε, σύμφωνα με το προφίλ του παίκτη που ήθελε, αλλά δεν της έκατσε...
γ) Τα έσοδα του CL που πήγαν? Χρωστάει βέβαια η ΑΕΚ, αλλά σίγουρα οι δόσεις που πληρώνει δεν είναι 14,000,000 σε ένα χρόνο.
Όλοι γνωρίζουμε ότι τα έσοδα δεν μπαίνουν στο ταμείο όταν "βγείς" από το CL αλλά αρκετά αργότερα...
δ) Θεωρείτε ότι τα ντέρμπι μόνο κρίνουν τους τίτλους;Η διαφορά ήταν 8 βαθμοί και έγινε από ήττες με μικρότερες ομάδες τις οποίες ο Ολυμπιακός κέρδισε ενώ η ΑΕΚ όχι.
Με βρίσκεις μερικώς σύμφωνο.
Φυσικά η ομάδα μου δεν παίζει το ποδόσφαιρο που θα ήθελα να βλέπω, αλλά εκ του αποτελέσματος είναι σαφώς ανώτερη από τις υπόλοιπες, τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία.
Σίγουρα θέλω να γίνει καλύτερη, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι μία ομάδα για 10 χρόνια παίρνει τίτλους μόνο και μόνο με τη διαιτησία. Απλά όταν κάποιος έχει προβλήματα και δεν πάει καλά, κατευθύνει την σκέψη του αλλού και ψάχνει να βρει τρίτους φταίχτες. Το ίδιο κάναμε και εμείς επί Κοσκωτά και Σαλιαρέλη..
Αν θα πρόσεξες οι περισσότεροι δεν γράψαμε ότι φταίει 100% η διαιτησία (μερικώς φταίει και αυτή). Όταν ξεκινάς να παίρνεις πρωταθλήματα με την διαιτησία εννοείται ότι κάποια στιγμή δεν θα ασχολείσαι άλλο γιατί τα κοράκια θα το κάνουν μόνα τους, έστω και σαν χάρη για να μην βγούν από τον πίνακα και χάσουνε τα φράγκα... (τα ματάκια μου έχουν δει απίστευτες καταστάσεις μισή ώρα πριν βγούνε από την φυσούνα για τον αγώνα..)
Sorry για το μεγάλο post, μπορείτε να με πυροβολήσετε :violent-smiley-030: