ΑΕΚ - Γιατί τόσο χάλια?

Μην τα βάζετε με τον Θεοδωρίδη κύριοι. Υπάλληλος είναι. Την δουλειά του κάνει. Δεν έχει προσωπικότητα.
Μακάρι να έδιναν στους παίκτες του ΠΑΣ, κίτρινες φανέλες χθές και να έπαιζαν αυτοί εναντίον του ΟSFP. Δίχως το δικό μας κλασικό κόμπλεξ.
Δυστυχώς πολλοί απο τους παίκτες των ομάδων του Ελληνικού πρωταθλήματος, δεν βλέπουν ΝΕΤ και MEGA το φθινόπωρο. Δεν βλέπουν το πόσο εύκολα ξεφτιλίζουν όλες οι ομάδες τον OSFP.
Έτσι τους βλέπουμε μετά εδώ μέσα να παίζουν με κόμπλεξ απέναντι σε μια τέτοια ανυπόλυπτη ομαδούλα.

καλα...εδω μιλαμε για πολλα γελια!!!!τον κυριο? θεοδωριδη το πειραξε λεει που του ζητησαν ταυτοτητες στα γραφεια των διαιτητων!!ειναι λεει γνωστος τοσα χρονια στο χωρο και του εκανε εντυπωση!!!ελα ρε φιρμα..!!δεν μας εξηγησε ομως πιο αναλυτικα την "φιλοξενια" που παρεχει το καραισκακη στις φιλοξενουμενες ομαδες και ειδικα στην αεκ και τον παο?ελεος ρε παιδια....ας τους πει καποιος οτι δεν ειμαστε ολοι προβατα!!

απο την στιγμη που παει καποιος σε ελληνικο γηπεδο τι ειναι η ακομα πιο καλα τι αισθανεται οτι ειναι μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Παίδες μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, μην ξεχνάτε ότι ο κοντός είχε πει για υπομονή 5ετίας, όσο για το χρήμα μην πιάνεστε κορόιδα από αυτά που γράφονται στον τύπο, τα 15 δεν υπάρχουν ακόμα όλα στο ταμείο, από τον Κάτσου δεν έχεις πάρει όλο το χρήμα -πληρώνουν σε δόσεις οι Πορτογάλοι, οι υποχρεώσεις τρέχουν και είναι μεγάλες και το κυριότερο :
Είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που πληρώνουμε τις υποχρεώσεις με μετρητά.....

Χαλαρά λοιπόν και ας μην βιαζόμαστε.... κάθεπράμα στον καιρό του.

Εγω απο την αλλη οταν ειδα οτι αποκλειστικε απο τα Γιαννενα ο ΟΣΦΠ, το περιμενα το χθεσινο σφαγειο της Αεκ.Ας μην επαιξε η Αεκ εχθες, αν ειχε παρει τα σφυριγματα που επρεπε να παρει, θα ειχε κερδισει χαλαρα.Στο κατω κατω ποσα παιχνιδια δεν εχει παιξει ο Ολυμπιακος αλλα τα χει παρει,θα τα περνε αν συναντουσε τετοια διατησια;Και ειρωνια δεν ειναι αυτη, η ειρωνια ειναι οτι βγαινουν και κανουν και δηλωσεις κιολας,οτι ειναι αδικημενοι ταχα μου,μαλλον ο Θωδοριδης στο ματς στην Ριζουπολη ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, δεν τον ειχε αφησει η γυναικα του να παει ,που θα μιλησουν οι καφροι και για φιλοξενια.Αυτοι ειναι που χαλαν το Ελληνικο πρωταθλημα μαζι με τους αλλους καφρους εκει στα βορεια (Τουμπα) που ενω κερδιζουν αυτοι προτιμουν να πετανε μπουκαλια σε 16 χρονων παιδι να τον λουζουν με ρατσιστικα συνθηματα και να φτανουν σε σημειο να φωναξουν το χειροτερο συνθημα που εχω ακουσει σε γηπεδο ''Γα@#@ετε ο Παο και η Ελλαδα"και μετα παραπονιουντε για το ''βουλγαροι''

Σταύρο μ@λ@κες υπήρχαν υπάρχουν και δυστυχώς θα υπάρχουν για πάντα είτε είναι κίτρινοι είτε κόκκινοι είτε πράσινοι κ.λ.π κ.λ.π

Απάντηση: Re: ΑΕΚ - Γιατί τόσο χάλια?

Λάθη έγιναν και θα γίνονται. Ούτε το σύστημα της ομάδας ήταν το καλύτερο, ούτε η τολμηρή σύνθεση που κατέβασε ο Σέρα και σίγουρα η ομάδα είναι σε κάμψη. Χθες το βράδυ έβριζα Θεούς και δαίμονες. Σήμερα όμως και με πιο καθαρό μάτι "είδα" και κάποια πράγματα που με τόνοσαν. Είδα το πάθος του Καπάνταη, είδα τον Κονέ να βγάζει ένα ολόκληρο παιχνίδι με αρκετά καλή απόδοση, είδα την ομάδα να πιέζει αρκετά ψηλά, είδα τον Παπασταθόπουλο και τον Πλιάτσικα (με τα λάθη τους, δεν λέω) να παίζουν σε θέσεις που η ΑΕΚ έχει πρόβλημα με καλή απόδοση. Όλα αυτά με έκαναν να πιστεύω πως σιγά σιγά (εκνευριστικά σιγά) μια καινούρια ημέρα ξημερώνει για την ομάδα της καρδιάς μας. Τα πράγματα έχουν αλλάξει σε όλα τα επίπεδα.
Πράγματι λείπουν έτοιμοι παίκτες. Ποιός δεν το βλέπει? όλοι το ξέρουμε και περιμένουμε να δούμε τί θα γίνει το καλοκαίρι. Πιστεύω (κι όχι μόνο εγώ) πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι κομβικό για την ΑΕΚ. Ο Νικολαϊδης, που τόσο τον στηρίζει ο κόσμος της ΑΕΚ, και το υπόλοιπο επιτελείο θα πρέπει "κάτι" να δείξει στον κόσμο της ΑΕΚ, κάτι σημαντικό. Τί θα είναι αυτό? δεν ξέρω. Μπορεί να είναι το γήπεδο και προπονητικό κέντρο, μπορεί να είναι νέοι φτασμένοι παίκτες, μπορεί να είναι νέος πρόεδρος-χρηματοδότης. Ο χρόνος θα δείξει...
Εαν όμως δεν δείξει κάτι, τότε σίγουρα τα πράγματα θα αλλάξουν δραματικά!
Ο καιρός θα δείξει, τί πορεία θα ακολουθήσει το κίτρινο καράβι...Θέλω να πιστεύω πως ξέρουν πού το πάνε κι όχι στην τύχη. Ο χρόνος της υπομονής και στήριξης χωρίς όρους τελειώνει!!!

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά δεν ρίχνεις στον καθοριστικότερο ίσως αγώνα τους άπειρους παίκτες:BDBDG54:

Απάντηση: Re: ΑΕΚ - Γιατί τόσο χάλια?

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά δεν ρίχνεις στον καθοριστικότερο ίσως αγώνα τους άπειρους παίκτες:BDBDG54:

ναι η αληθεια ειναι οτι το παρα-rotation-ιασαμε!!!

Αυτά τα περί πενταετίας , ο "κοντός" να πάει να τα πει εκεί που τον παίρνει και ίσως να κάνει παρέα με το Μαλεζάνι!!!

Τους "μικρούς" τους έβαλε μεν, αλλά και ποιόν άλλο να έβαζε? τον Παουτάσο? τον Λάκη? τον βλέπουμε κάθε φορά... τον Ιβιτς? άσε καλύτερα...

Τί να κάνουμε βρε παιδιά. Κακά τα ψέματα, παίκτες δεν υπάρχουν! Η διαφορά γίνεται με 2-3 παίκτες έτοιμους, φτασμένους, με εμπειρία!!! Είδατε το Ρίμπο? είδατε το Τζώρτζεβιτς? ακόμα κι ο ταλαίπωρος Ανατολάκης είδατε πως έβαζε το σώμα του? τί να πιάσει μπροστά του ο Μόρας?

Ρε Σεραφείμ χαλάρωσε, δεν είσαι γαύρος, γιατί θες να γίνεις ???

Έχε υπομονή, μπάλλα παίζουν και μάλιστα εχθές το βράδυ και με μεγάλη δυσκολία στο πρώτο ημίχρονο !!!

Όσοι ήμασταν στο ΟΑΚΑ τα είδαμε όλα (μέχρι και χιόνι !!).

Μη με βρίζεις Αντώνη!!!

Εκτιμώ την προσπάθεια που έκαναν χθες. Γι αυτό και δεν στέκομαι σε αυτόν τον αγώνα.

Απλά, μου έκατσαν πολύ βαριά οι ανύπαρκτες μεταγραφές του Χειμώνα καθώς και η επιλογή αυτού του μ@λ@κ... του coffee!!!

To xιονάκι ήταν πράγματι εντυπωσιακό. Ευτυχώς που είμουν στην 6, γιατί έβλεπα τους απέναντι και τους λυπόταν η ψυχή μου. Ο αέρας το πήγαινε όλο το χιονόνερο απέναντι!

Φίλοι μου, ως γαύρος ίσως η γνώμη μου να είναι πολύ υποκειμενική αλλά εγώ θα αναρωτιώμουν μερικά πράγματα αν ήμουν ΑΕΚ, όπως αναρωτιώμουν και στην πέτρινη δεκαετία του ολυμπιακού για την ομάδα μου.

α) Είναι δυνατόν από το 99 ως σήμερα ο μόνος λόγος που η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό να είναι η διαιτησία? Είναι δηλαδή ο Ολυμπιακός ομάδα που κερδίζει διαρκώς λόγω διαιτησίας? Αν ναι, τότε είναι ο πιο μάγκας παγκοσμίως.

β) Λίγο πριν αρχίσει η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ έλεγαν οτι θα κάνουν μεταγραφές για να ισχυροποιηθούν και να χτυπήσουν τίτλο, ευρώπη κτλ.
Τί μεταγραφές έκαναν τελικά, γιατί αν δεν κάνω λάθος ο μόνος που πήρε παίχτη ήταν ο Ολυμπιακός με τον Τοροσίδη. Δηλαδή αυτός που ήταν με διαφορά πρώτος έκανε την πιο ακριβή μεταγραφή, και οι άλλοι που κυνηγάνε και σε ελλάδα και σε ευρώπη έμειναν στα λόγια..

γ) Τα έσοδα του CL που πήγαν? Χρωστάει βέβαια η ΑΕΚ, αλλά σίγουρα οι δόσεις που πληρώνει δεν είναι 14,000,000 σε ένα χρόνο.

δ) Θεωρείτε ότι τα ντέρμπι μόνο κρίνουν τους τίτλους;Η διαφορά ήταν 8 βαθμοί και έγινε από ήττες με μικρότερες ομάδες τις οποίες ο Ολυμπιακός κέρδισε ενώ η ΑΕΚ όχι.

Φυσικά η ομάδα μου δεν παίζει το ποδόσφαιρο που θα ήθελα να βλέπω, αλλά εκ του αποτελέσματος είναι σαφώς ανώτερη από τις υπόλοιπες, τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία.
Σίγουρα θέλω να γίνει καλύτερη, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι μία ομάδα για 10 χρόνια παίρνει τίτλους μόνο και μόνο με τη διαιτησία. Απλά όταν κάποιος έχει προβλήματα και δεν πάει καλά, κατευθύνει την σκέψη του αλλού και ψάχνει να βρει τρίτους φταίχτες. Το ίδιο κάναμε και εμείς επί Κοσκωτά και Σαλιαρέλη..

Sorry για το μεγάλο post, μπορείτε να με πυροβολήσετε :violent-smiley-030:

:grinning-smiley-043

Συνεχισε το και λιγο παρακατω ομως.

Πως γινεται στην Ευρωπη να τρωει τα μουτρα του, και Παο και Αεκ να κανουν ψιλοαξιοπρεπη εμφανιση.

Δεν λεω οτι φταιει η διαιτησια (αλλωστε προανεφερα να μην την κατηγορουμε για χθες), αλλα δωσε μου μια εξηγηση, αντικειμενικα.

Κανένας σοβαρός ΑΕΚτσής δεν είπε οτι τα πρωταθλήματα τα πήρατε όλα με την διαιτησία..!
Αν και όπως αποδείχθηκε στο κύπελο ακόμα σας σκουντάνε...

Re: Απάντηση: ΑΕΚ - Γιατί τόσο χάλια?

Συνεχισε το και λιγο παρακατω ομως.

Πως γινεται στην Ευρωπη να τρωει τα μουτρα του, και Παο και Αεκ να κανουν ψιλοαξιοπρεπη εμφανιση.

Δεν λεω οτι φταιει η διαιτησια (αλλωστε προανεφερα να μην την κατηγορουμε για χθες), αλλα δωσε μου μια εξηγηση, αντικειμενικα.

Επειδή δεν έχει άμυνα. Απλά στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν του χρειάζεται. Και οι υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες εκτός από τις 3-4 φορές του ΠΑΟ (που τις άξιζε μεν, είναι στατιστικά ασήμαντες δε) τι κάνουν στην Ευρώπη; Διαπρέπουν;

Φίλοι μου, ως γαύρος ίσως η γνώμη μου να είναι πολύ υποκειμενική αλλά εγώ θα αναρωτιώμουν μερικά πράγματα αν ήμουν ΑΕΚ, όπως αναρωτιώμουν και στην πέτρινη δεκαετία του ολυμπιακού για την ομάδα μου.

α) Είναι δυνατόν από το 99 ως σήμερα ο μόνος λόγος που η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό να είναι η διαιτησία? Είναι δηλαδή ο Ολυμπιακός ομάδα που κερδίζει διαρκώς λόγω διαιτησίας? Αν ναι, τότε είναι ο πιο μάγκας παγκοσμίως.

κάποιες εποχές ΝΑΙ, έχει πάρει φοβερές βοήθειες !!!!

β) Λίγο πριν αρχίσει η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ έλεγαν οτι θα κάνουν μεταγραφές για να ισχυροποιηθούν και να χτυπήσουν τίτλο, ευρώπη κτλ.
Τί μεταγραφές έκαναν τελικά, γιατί αν δεν κάνω λάθος ο μόνος που πήρε παίχτη ήταν ο Ολυμπιακός με τον Τοροσίδη. Δηλαδή αυτός που ήταν με διαφορά πρώτος έκανε την πιο ακριβή μεταγραφή, και οι άλλοι που κυνηγάνε και σε ελλάδα και σε ευρώπη έμειναν στα λόγια..

Η ΑΕΚ το προσπάθησε, σύμφωνα με το προφίλ του παίκτη που ήθελε, αλλά δεν της έκατσε...

γ) Τα έσοδα του CL που πήγαν? Χρωστάει βέβαια η ΑΕΚ, αλλά σίγουρα οι δόσεις που πληρώνει δεν είναι 14,000,000 σε ένα χρόνο.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα έσοδα δεν μπαίνουν στο ταμείο όταν "βγείς" από το CL αλλά αρκετά αργότερα...

δ) Θεωρείτε ότι τα ντέρμπι μόνο κρίνουν τους τίτλους;Η διαφορά ήταν 8 βαθμοί και έγινε από ήττες με μικρότερες ομάδες τις οποίες ο Ολυμπιακός κέρδισε ενώ η ΑΕΚ όχι.

Με βρίσκεις μερικώς σύμφωνο.

Φυσικά η ομάδα μου δεν παίζει το ποδόσφαιρο που θα ήθελα να βλέπω, αλλά εκ του αποτελέσματος είναι σαφώς ανώτερη από τις υπόλοιπες, τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία.
Σίγουρα θέλω να γίνει καλύτερη, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι μία ομάδα για 10 χρόνια παίρνει τίτλους μόνο και μόνο με τη διαιτησία. Απλά όταν κάποιος έχει προβλήματα και δεν πάει καλά, κατευθύνει την σκέψη του αλλού και ψάχνει να βρει τρίτους φταίχτες. Το ίδιο κάναμε και εμείς επί Κοσκωτά και Σαλιαρέλη..

Αν θα πρόσεξες οι περισσότεροι δεν γράψαμε ότι φταίει 100% η διαιτησία (μερικώς φταίει και αυτή). Όταν ξεκινάς να παίρνεις πρωταθλήματα με την διαιτησία εννοείται ότι κάποια στιγμή δεν θα ασχολείσαι άλλο γιατί τα κοράκια θα το κάνουν μόνα τους, έστω και σαν χάρη για να μην βγούν από τον πίνακα και χάσουνε τα φράγκα... (τα ματάκια μου έχουν δει απίστευτες καταστάσεις μισή ώρα πριν βγούνε από την φυσούνα για τον αγώνα..)

Sorry για το μεγάλο post, μπορείτε να με πυροβολήσετε :violent-smiley-030:

:grinning-smiley-043

Δεν πυροβολούμε κανένα για την γνώμη του, απλά μερικές φορές τον κράζουμε:flipout: :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΕΚ - Γιατί τόσο χάλια?

Επειδή δεν έχει άμυνα. Απλά στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν του χρειάζεται. Και οι υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες εκτός από τις 3-4 φορές του ΠΑΟ (που τις άξιζε μεν, είναι στατιστικά ασήμαντες δε) τι κάνουν στην Ευρώπη; Διαπρέπουν;

Eιπα εγω οτι διαπρεπουν? Μαλλον δεν διαβαζεις καλα.

Απλα δεν γινονται ξεφτιλα. Μια ΑΕΚ με το πενιχρο Budget που εχει στεκοταν καλυτερα. Το ιδιο και ο ΠΑΟ.

φίλοι μου, στο champions league η ΑΕΚ που ακριβώς στάθηκε καλύτερα?
Στο οτι έκανε μετά από πόσα και εγώ δεν θυμάμαι χρόνια επιτέλους νίκη? Πόσες φορές έχει παίξει ο ένας στο CH και πόσες ο άλλος.. Ασ παίξει 10 χρόνια σερί, να δούμε τι θα κάνει να έχουμε και ένα αξιοπρεπές στατιστικό δείγμα.
Εμείς χύνουμε την καρδάρα με το γάλα τις περισσότερες φορές μόνοι μας.Φανταστείτε τότε με τη Liverpool οτι σε μία αγωνιστική συνέβη ακριβώς οτι χρειαζόταν ώστε από πρώτοι να πάμε τρίτοι.. Η γκαντεμιά μας δεν λέγεται.

Τώρα για το σπρώξιμο απο τη διαιτησία, έχω να πω οτι εάν η ΑΕΚ η ο ΠΑΟ είχαν ένα ολόκληρο γύρο να κερδίσουν πέναλτυ, θα είχαν βγάλει τις πλερέζες για παράγκες κτλ. Εμείς απλά 8 βαθμούς μπροστά :)

Αν δεν βρεθεί ένας οικονομικά δυνατός να αναλάβει την ΑΕΚ, αλλά προσπαθεί με δανεισμούς και μεταγραφές είτε μηδενικές είτε τύπου Κονέ να φτιάξει ομάδα, νομίζω οτι δεν θα τα καταφέρει ασχέτως αν έχει καλή πρόθεση ή οχι.
Καμία από τις πρωταγωνίστριες ομάδες στη χώρα της δεν έχει "φτωχό πρόεδρο"..

Στο οτι έκανε μετά από πόσα και εγώ δεν θυμάμαι χρόνια επιτέλους νίκη? Πόσες φορές έχει παίξει ο ένας στο CH και πόσες ο άλλος.. Ασ παίξει 10 χρόνια σερί, να δούμε τι θα κάνει να έχουμε και ένα αξιοπρεπές στατιστικό δείγμα.
Εμείς χύνουμε την καρδάρα με το γάλα τις περισσότερες φορές μόνοι μας.Φανταστείτε τότε με τη Liverpool οτι σε μία αγωνιστική συνέβη ακριβώς οτι χρειαζόταν ώστε από πρώτοι να πάμε τρίτοι.. Η γκαντεμιά μας δεν λέγεται.

Τώρα για το σπρώξιμο απο τη διαιτησία, έχω να πω οτι εάν η ΑΕΚ η ο ΠΑΟ είχαν ένα ολόκληρο γύρο να κερδίσουν πέναλτυ, θα είχαν βγάλει τις πλερέζες για παράγκες κτλ. Εμείς απλά 8 βαθμούς μπροστά :)

Αν δεν βρεθεί ένας οικονομικά δυνατός να αναλάβει την ΑΕΚ, αλλά προσπαθεί με δανεισμούς και μεταγραφές είτε μηδενικές είτε τύπου Κονέ να φτιάξει ομάδα, νομίζω οτι δεν θα τα καταφέρει ασχέτως αν έχει καλή πρόθεση ή οχι.

καλα μην τρελαθουμε τωρα....!!γελαει η ευρωπη με τον πρωταθλητη Ελλαδος για 10 χρονια που βγαινει και μαζευει 7αρες 6αρες και 4αρες!!στην ευρωπη δεν εχει ουτε μπριακους ουτε τεβεκελιδες για αυτο και εκει πανε ολα στραβα.δεν μπορει να ειστε η μοναδικη ατυχη ομαδα στην ευρωπη για 10συνεχομενα χρονια-κατι αλλο φταιει!!!!ασε που μολις εκανε την κινηση ο ντεμης με τα πιτσιρικια θυμηθηκαν ολοι οτι καπου εχουν και κατι ακαδημιες με παιδια που μαθαινουν μπαλα.
στην τελικη ο κοντος δεν μας υποσχεθηκε ουτε τελικο στο ΟΑΚΑ ουτε τελικο στο ουεφα!!ξερει τι εχει και τι οχι και τα λεει τα πραγματα οπως ειναι!!να ξερουμε τι λεμε...

To τι λεμε εμεις αστο κοιτα τον πινακα της UEFA και μετα ξαναμιλα για το ποιος στεκεται καλυτερα.Για να παιξει 10 χρονια σερι επρεπε και να μην υπηρχε η παραγκα οποτε αστο.....Για να παρεις πεναλντυ πρεπει να κανεις ευκαιριες και φετος ΔΕν κανετε ,κατι που το αποδεχονται ολοι οι Γαβροι..οποτε μη πιπιλατε αλο τη καραμελα του πεναλτυ...υπαρχουν κι αλλοι τροποι να σπρωχνεις μια ομαδα το πεναλντυ δεν ειναι ο μονος τροπος.......πχ ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΥΡΑΣ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

Την καταστροφη στο ποδοσφαιρο την φερανε οι "οικονομικα ισχυροι" τυπου ειμαι προεδρος και το εισπραττω απο ολες τις πλευρες..Θα επρεπε να παρακαλας να υπηρχαν κι αλλοι με τη νοοτροπια του Νικιλαιδη και τον τυπο της ομαδας που θελει να φτιαξει......10000000 φορες παιχτακια τυπου κονε παρα τυπου Μπορχα......
Αλλα ξεχασα ειστε η ομαδα που αγορασατε τον Παππα ενα παρα πολλα υποσχομενο νεαρο τον δωσατε πισω τον ξαναπηρατε εκανε πολυ καλα παιχνιδια και τωρα παλι στον παγο.
Αυτο ειναι το μοντελο ομαδας που προωθει ο κοκκαλης?
Και πεσμου ενα ταλεντο που τα τελευταια χρονια προκοψε στην ομαδα σας.Ελπιζω πραγματικα να μην την πατησει ετσι και ο Τοροσιδης.

Καλά βρε παιδιά. Διαλέγεσθε με άτομα που το κάθε θέμα στο πάνε στο άλλο άκρο για δημιουργία εντυπώσεων; Γνωστό γνώρισμα των ολυμπιακών αυτό.
Ισσοπέδωση στις απόψεις και ότι κάτσει!!!!