Απάντηση: Re: Απάντηση: Αεροφωτογραφηση - Αεροβιντεοσκοπηση !
δε ξέρω αν μπαίνει μεσα στο πλάνο, δεν είναι τόσο ευρυγώνιος ο φακός του mavic, και πάλι μιλάμε όταν κοιτάει κάτω ο φακός, απο κάποιο σημείο κι έπειτα οσο πλησιάζουμε τον ορίζοντα είναι εκτός πεδίου τα σωσίβια. το καλό που έχει αυτή η υλοποίηση είναι οτι μπορείς να το προσγειωσεις και να το απογειωσεις απ το νερό (αν έχεις παρει τον αέρα του οπως ο τυπος στο βιντεο).
Επίσης μη ξεχνάμε και το αλεξίπτωτο, χρήσιμο κι αυτό, ειδικά αν πετάς πάνω από κόσμο.
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου για ένα άλλο αντίστοιχο εργαλείο, που το φόραγες στο πόδι, με αμελητέο όγκο, και φούσκωνε αυτόματα όταν πέσει μέσα στο νερό. Νομίζω είναι πιο πρακτικό (αφού αυτό που λες εσύ στάνταρ μπαίνει μέσα στο πλάνο ακόμα κι αν είσαι προσεκτικός). Βέβαια αυτό που λέω εγώ δε σου γλυτώνει το μπλουμ, αλλά τουλάχιστον σου κρατάει το κουφάρι στην επιφάνεια ώστε να μπορείς να το μαζέψεις και να ενεργοποιήσεις το Care & Refresh.
δε ξέρω αν μπαίνει μεσα στο πλάνο, δεν είναι τόσο ευρυγώνιος ο φακός του mavic, και πάλι μιλάμε όταν κοιτάει κάτω ο φακός, απο κάποιο σημείο κι έπειτα οσο πλησιάζουμε τον ορίζοντα είναι εκτός πεδίου τα σωσίβια. το καλό που έχει αυτή η υλοποίηση είναι οτι μπορείς να το προσγειωσεις και να το απογειωσεις απ το νερό (αν έχεις παρει τον αέρα του οπως ο τυπος στο βιντεο).
Επίσης μη ξεχνάμε και το αλεξίπτωτο, χρήσιμο κι αυτό, ειδικά αν πετάς πάνω από κόσμο.