Απάντηση: Re: Αεροφωτογραφηση - Αεροβιντεοσκοπηση !
Που είναι αυτές οι αγγελίες.
Εδώ προχτές ο άλλος πούλαγε το standar 550 ευρώ και στο skroutz το έβρισκες 499!
Τα Phantom Standard τα δίνουν γύρω στα 350, για τα Pro ζητάει ο καθένας ότι θέλει αλλά μπορείς να πετύχεις και καλές τιμές.
https://www.facebook.com/groups/590715777763509/
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Καλές πτήσεις Γιάννη , πρόσεχε λίγο με τα updates της DJI (εφαρμογή & firmware) αν μπορείς μείνε όπως το πήρες και μην αναβαθμίζεις τίποτα, εκτός από τα προβλήματα που δημιουργούν συνήθως κόβουν και features.
Την έχω πατήσει 2 φορές σε δουλειά, έκανα update και πήγα να πετάξω χωρίς να έχω κάνει δοκιμαστική πτήση πριν το αποτέλεσμα ήταν να μην πετάξω καθόλου, οπότε αναγκαστικά το γύρισα 5 firmware πίσω και για app χρησιμοποιώ κυρίως το Litchi και όχι το DJI GO.
H DJI εκτός από την μείωση ταχύτητας που πέρασε μέσω firmware update έκοψε σημαντικά και την εμβέλεια με αποτέλεσμα στα 300-400μέτρα να μου βγάζει no-signal ενώ πριν η απόσταση αυτή ήταν πάνω από 1.5 χιλιόμετρο.
Γενικά η DJI κάνει διάφορες αλλαγές μέσω firmware και δεν ενημερώνει τους χρήστες.
Πριν ακόμα κυκλοφορήσει το Inspire 2 η DJI έκανε γνωστό με δελτίο τύπου ότι η τελική ταχύτητα δεν είναι αυτή που αναφέρθηκε στην παρουσίαση αλλά 10 μίλια περίπου μικρότερη.
Είχα ένα Mavic για λίγες ημέρες δοκιμαστικά, οι εντυπώσεις που μου άφησε ήταν πολύ καλές, έχει την ίδια πτητική συμπεριφορά με το Phantom παρότι είναι αρκετά μικρό, ειδικά σε περιορισμένους χώρους (όχι κλειστούς) είναι πολύ πιο σταθερό από το Phantom, σύμφωνα με την DJI η εμβέλεια του μπορεί να φθάσει τα 7 χιλιόμετρα αλλά στις δοκιμές που έκανα στα 1.800 μέτρα είχα no-signal, στα θετικά του είναι ότι λόγω μεγέθους μπορείς εύκολα να το έχεις σχεδόν παντού μαζί σου.