Re: Αεροφωτογραφηση - Αεροβιντεοσκοπηση !
... και η σημασία του color grading.
https://www.youtube.com/watch?v=usLNPIpzOgc
... και η σημασία του color grading.
https://www.youtube.com/watch?v=usLNPIpzOgc
1350... το 4 Pro, να τ'αφησω;;
Δεν ξέρω, ίσως το Mavic να είναι υπεραρκετό, αλλά βλέπεις τα specs της κάμερας και λες κρίμα ρε γαμώτο, αν κάνεις τόσο μεγάλη επένδυση πατώντας πάνω απο χιλιάρικο, να μην έχεις και έναν 1" sensor, με τα 20MP του για να'χεις χώρο να παίξεις στο after, με τα 60p του στο 4K, just in case, και ίσως και καλύτερη συμπεριφορά στο σούρουπο που το Mavic δείχνει να φρικάρει λίγο...
Κουλή απορία, αφού μου πέρασε απ'το μυαλό ως πραγματική ανάγκη:
Το gimbal και η κάμερα γίνεται να λειτουργήσουν όταν οι μηχανές είναι σβηστές; Δηλαδή, λέω εγώ τώρα, αν σε κάποια φάση χρειαστείς κάποιο κανονικό πλάνο, και θες να εκμεταλλευτείς τη σταθεροποίηση, σε αντίθεση πχ με το iphone σου... μπορείς να πάρεις αγκαλίτσα το drone και να πάρεις βίντεο; Ή πρέπει να κουβαλάς και τον υπόλοιπο εξοπλισμό σου παντα;
Δουλεύει αλλά το start/stop πρέπει να το κάνεις από το smartphone η το χειριστήριο.Κουλή απορία, αφού μου πέρασε απ'το μυαλό ως πραγματική ανάγκη:
Το gimbal και η κάμερα γίνεται να λειτουργήσουν όταν οι μηχανές είναι σβηστές; Δηλαδή, λέω εγώ τώρα, αν σε κάποια φάση χρειαστείς κάποιο κανονικό πλάνο, και θες να εκμεταλλευτείς τη σταθεροποίηση, σε αντίθεση πχ με το iphone σου... μπορείς να πάρεις αγκαλίτσα το drone και να πάρεις βίντεο; Ή πρέπει να κουβαλάς και τον υπόλοιπο εξοπλισμό σου παντα;
Μεταξύ των 2 θα πήγαινα στο Mavic Pro δεν θα πήγαινα στο Phantom 3 Pro για 3 λόγους
1)Σχεδόν όλα τα Phantom 3 παρουσιάζουν ραγίσματα στο πλαστικό κέλυφος στο σημείο που βιδώνουν τα μοτέρ ή λύση σε αυτό είναι να το λύσεις και βάλεις μεταλικά ελάσματα μεταξύ των μοτέρ και του πλαστικού.
2)Ολη η σειρά Phantom 3 και το Phantom 4 (εκτός του Phantom 3 Standard) σταμάτησαν να παράγονται απο την DJI πρίν λίγες ημέρες.
3)To Mavic Pro είναι καλύτερο τεχνολογικά, σουπερ φορητό και προσφέρει την ίδια ευστάθεια σε ισχυρούς ανέμους με τα Phantom 3, μειονεκτεί ελαφρά στο βίντεο αλλά για τον μέσο χρήστη οι διαφορές είναι ανύπαρκτες (συμπέρασμα απο δικές μου δοκιμές).
Ότι φωνάζω εδώ και μέρες!Ναι οτι υπάρχει στις αποθήκες της DJI και σε καταστήματα, με το Mavic Pro η DJI κατάφερε να εξαφανίσει το ενδιαφέρον για τα Phantom 3 και 4.
Με γειά μου το μικρό, μετά από σκέψη καμιάς βδομάδας τώρα, βαρέθηκα και κλίκαρα στο 1299 fly more bundle...
(Υποτίθεται κάνει ship σε 5 μέρες, για να δούμε...)
Με γειά μου το μικρό, μετά από σκέψη καμιάς βδομάδας τώρα, βαρέθηκα και κλίκαρα στο 1299 fly more bundle...
(Υποτίθεται κάνει ship σε 5 μέρες, για να δούμε...)
Δηλώνω από τώρα ότι ενδιαφέρομαιμε γεια και καλές πτήσεις!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.