Δοκίμασε να κανεις editing σε final cut pro. Πολύ πιο γρηγορο.
παρουσίαση dji 28.02 - 03.03 για κάτι νέο. άντε να δούμε
Μεγιες και παλι! Καλές πτήσεις καλές λήψεις να έχεις maestro περιμένουμε footage!
Για το landing pad το είχαμε πει αυτο αρκετά post πιο πίσω, confirmed λοιπόν!
Στάλθηκε από το SM-T705 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το Premiere δεν παίζει καλά σε Mac... Δοκίμασε το fcpx έστω και trial να δεις αν έχει διαφορα.
Τώρα το είδα... 13'' i5 χωρίς GPU.... Δυστυχώς είναι πολύ λίγο για τετοια αρχεία.
Μόνο με optimized Media ή proxy
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
racing drone ή κανα καινούριο osmo?
Μόνο κάνα Phantom 5 ή Mavic 2, με κάμερα σαν του 4 Pro μην είναι γιατί θα τους πάρει και θα τους σηκώσει...![]()
Εγώ πάντως έχω ποντάρει οτι η σειρά phantom έχει τελειώσει, σαν σχεδιασμό τουλάχιστον, όπως την ξέραμε. Θα αντικατασταθεί από ένα μεγαλύτερο mavic (που μαζεμένο θα έχει ελάχιστα μικρότερο όγκο από το τρέχον p4p και ανοικτό θα αγγίζει το inspire.
Φυσικά κι ανάλογες επιδόσεις!
4k με imovie στο iPad?οι περισσοτεροι ακολουθουν αυτη τη τακτικη με το premiere...proxy δηλ.
Ακομα και σε τουμπανο pc που ειχα, με οτι καλυτερο απο cpu (i7) kai GTX 1060 , παλι δυσκολευοταν.
ΥΓ... με το. iPad Pro που ειχα παντως, το editing 4k ηταν παιχνιδκι!![]()
Θαενκς! Θα το τσεκάρω, φαίνεται να'ναι μια κάποια λύση.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Δεν ξέρω, νομίζω πως στην Prosumer σειρά τους συμφέρει να κρατήσουν τρία διαφορετικά μοντέλα όπως και τώρα, για να καλύψουν enthusiasts (fun χρήση - ταξιδια, λέγε με Mavic), Semi-pro (φωτογράφοι και ερασιτέχνες βιντεάδες , λέγε με Phantom Pro) και freelance επαγγελματίες βιντεάδες (λέγε με Ιnspire). Για σοβαρές παραγωγές κλπ έχει ήδη μοντέλα, εγώ αναφέρομαι μόνο στα νορμάλ.
Αυτό που ίσως όντως να φάει άκυρο είναι το Phantom σκέτο, αφού πραγματικά δεν υπερέχει σε τίποτα σε σχέση με το Mavic. Δύσκολο το βλέπω να βγάζουν πάντως σήμερα Mavic 2, τι στιγμή που θα 'ξεχρεώνουν' προπαραγγελίες για το πρώτο μέχρι το καλοκαίρι. Επίσης, δύσκολα θα βάλουν 1" αισθητήρα σε τόσο μικρό μέγεθος, τουλάχιστον όχι ακόμα.
Ναι,χαλαρά...4k με imovie στο iPad?
Sent from my nexus 5 using Tapatalk
Wild Cat Creek by Iason Konstantzos, on FlickrWe use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.