Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1970

Τα πάντα είναι θέμα ισορροπιών.

Αν αφήσουμε ένα παιδί να κολλήσει στην τηλεόραση, την κονσόλα και τον κομπιούτορα, θα καταλήξει φυτό (nerd, αγγλιστί).

Αν το αφήσουμε να είναι συνεχώς έξω και να μην ασχολείται καθόλου με το πνεύμα του, θα καταλήξει οπισθοδρομικό.

Λίγο απ' όλα, να πάρει μια γεύση και μετά ας πάρει τις αποφάσεις του...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1970

Αλλα κοιτα διπλα σου γυρω ..... τι ανθρωποι κυκλοφορουν !!!

Ψυχακιδες Ανωμαλοι ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ Μεθυσοι Φιλονικεις Φιλαργυροι ΨΕΥΤΕΣ Ανεντιμοι Κλεφτες Φιλοδοξοι Δολοπλοκοι ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΙ Ασχετοι Ανευθυνοι και Επιθετικοι τυποι που ειναι ανα πασα στιγμη ετοιμοι για καυγα .....

εγω αυτους τους Ανθρωπους βλεπω καθε μερα στην Εποχη της Εξελιξης ..........

Καλά μια χαρά υπήρχαν και τότε όλοι αυτοί που βλέπεις Βαγγέλη μου απλά τότε τους θεωρούσαμε δακτυλοδεικτούμενους, ενώ τώρα η κοινωνία τα θεωρεί όλα αυτά μέσα στα όριά των ηθικών τις αξιών. Και εν τέλη όλα αυτά που γράφεις στο ποστ σου δεν έχουν να κάνουν με την εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά την κρίση των αξιών που έχουμε. ´Και δεν ξέρω πόσο συνδέονται αυτά τα δύο (τεχνολογική εξέλιξη-ανθρώπινες αξίες) μεταξύ τους...

Πάντα νοσταλγείς μερικά χρόνια πίσω. Στην ουσία νοσταλγείς απλά την ανέμελη περίοδο της ζωής σου όποτε και αν είναι αυτή.

Τώρα για όσους πρόλαβαν ξυστά τα 60ς ,αρχές 70ς (περίοδος 60-73) , αυτή είναι η κορυφαία περίοδος – ειδικά για την Ευρώπη.

Σταμάτησε αυτή η ήπειρος να ταλαιπωριέται και να πολεμάει .Σαν λαοί, όχι σαν άρχουσα τάξη, επί 200 χρόνια πολέμαγε ο ένας τον άλλο.

Αρχισε να μπαίνει στον απλό κόσμο πραγματική άνετη ζωή (παρτυ – αυτοκίνητα – μόδα – θέατρο – μουσική – εκδρομές – διακοπές - σπουδές – πανεπιστήμια - στέρεο – τηλεόραση -εύκολη μετακίνηση - ωραία αστική ζωή – πολιτική κλπ.κλπ. ) .
Χαλάρωσε πραγματικά , πήρε τα καλά της εξέλιξης , απόλαυσε τον αφρό της ευημερίας , και άφησε για τους επόμενους το λογαριασμό.
:grandpa:

για την εξελιξη μιλας ;;;;;;

γιατι το να εχω : πλασμα τι βι + χαιντεφινισιον + αυτοκινητο σουπερ με αεροσακους και αλεξιπτωτα + ποδηλατο με πυρηνικη ενεργεια + ρολοι καθοδηγουμενο απο δορυφορο + PS3 + Σπιτι μαματο + Προβολεα + Παθσιπονα + Αντιβιοτικα + προφυλακτικα + Βιαγκρα .......κτλ , κτλ,

.... δεν νομιζω να ειμαι ταυτοχρονα και ευχαριστημενος απο τη ζωη μου!!

ΕΞΕΛΙΞΗ αγαπητη Τατιανα σημαινει ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!!

Να αγαπαμε ο ενας τον αλλον !!...τουλαχιστον τους δικους μας ανθρωπους !!
και οχι να ζουμε σε υπεπολυτελες + χαι Οαου Σπιτι και να κερατωνουμε πχ, την Γυναικα μας η να αδιαφορουμε για τα Παιδια μας διοτι εχουμε ΚΑΡΙΕΡΑ .....
αν η ΕΞΕΛΙΞΗ μας κανει καλυτερους ανθρωπους ΤΟΤΕ ... ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΗ !!!

Αλλα κοιτα διπλα σου γυρω ..... τι ανθρωποι κυκλοφορουν !!!

Ψυχακιδες Ανωμαλοι ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ Μεθυσοι Φιλονικεις Φιλαργυροι ΨΕΥΤΕΣ Ανεντιμοι Κλεφτες Φιλοδοξοι Δολοπλοκοι ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΙ Ασχετοι Ανευθυνοι και Επιθετικοι τυποι που ειναι ανα πασα στιγμη ετοιμοι για καυγα .....

Ας τα πάρουμε ένα ένα......

Το καλό αυτοκίνητο προφυλάσσει από πολλά δυσάρεστα, αφού το αυτοκίνητο είναι ο τρόπος που μετακινούμαστε, όχι με γαιδούρια και όχι με τηλεμεταφορά ακόμα είναι λογικό να θέλουμε ένα με πολύ καλή προφύλαξη των επιβατών για την κακή στιγμή. Και ναι αυτό είναι εξέλιξη αν σκεφτούμε πόσο θα έπαιρνε το Μεσαίωνα να κάνεις το γύρο του κόσμου (σχεδόν ανέφικτο) και πόσο τώρα

Πυρηνικό ποδήλατο δεν έχεις. Μακάρι να υπήρχαν γιατί η ασφαλής πυρηνική ενέργεια είναι και καθαρή. Περιμένουμε την ψυχρή σύντηξη αλλά.....είναι ένα όνειρο.

Το ρολόι δεν καθοδηγείται....αλλά το GPS βοηθαει ακόμα και το πορτοφόλι σου γιατί δεν καις άδικα βενζίνη ψάχνοντας στο άγνωστο ή πληρώνοντας τον ταξιτζή

Το γαμάτο σπίτι είναι όπως το κάστρο του φεουδάρχη που λέγαμε ή η σπηλιά του αρχηγού της φυλής....οι εποχές αλλάζουν όχι οι συνήθειες.....το μέρος που μένεις ορίζει και το status σου από αρχής κόσμου

Όσο για τα αντιβιοτικά....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΦΛΕΜΜΙΝΓΚ για τα αντιβιοτικά. Το πόσες ζωές έχουν σώσει ακόμα και τη δική μου.....πνευμονία έχεις πάθει ποτε? Ή κάποια μόλυνση? Να τονίσω ότι τα αντιβιοτικά αντιμετωπίζουν όλες τις μολύνσεις που υπό άλλες συνθήκες ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! Ο μεγάλος λοιμός της Ευρωπης κτλ κτλ

Δεν υπάρχουν λόγια για τα αντιβιοτικά

Τα παυσίπονα...παυσίπονα υπήρχαν από την Αρχαία Αίγυπτο και την Αρχαία Ελλάδα....nothing new there

Τα προφυλακτικά υπήρχαν επίσης από τα αρχαία χρόνια και ήταν και το βασικό μέσο αντισύλληωης του διαβόητου Καζανόβα. Μόνοο που ήταν από δερμα ζώων κτλ (άσε ας μην αηδιάσουμε άλλο) και ναι είναι πρόοδος γιατί η σεξουαλική μας ζωή είναι ένα σημαντικό και απολαυστικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας και δεν χρειάζεται να ρισκάρουμε αφροδίσια ή και την ίδια τη ζωή μας ενώ υπάρχει αυτό το θαυματουργό προφυλακτικό.

Οι τηλεοράσεις πλάσμα και highdef είναι νομίζω στο αντικείμενο του forum οπότε θεωρώ περιττό να απαντήσω σε κάποιον που είναι μέλος του τόσο καιρό για ποιό λόγο κάνουν τη ζωή πιο απολαυστική.

Η εξέλιξη είναι πολύμορφη και πολυποίκιλη. ΕΙΜΑΣΤΕ καλύτεροι άνθρωποι. Είμαστε καλύτεροι από τους ιεροεξεταστές, είμαστε καλύτεροι από τους εγκληματίες του Μεσαίωνα, είμαστε καλύτεροι από εκείνουν που απαγχόνιζαν μαζικά στην Ευρωπη.

Έχουμε τη Διεθνή Αμνηστία αι την Unesco, έχουμε ανθρώπους που νοιάζονται και τρέχουν και παλεύουν , έχουμε τους γιατρούς χωρίς σύνορα, έχουμε την τέχνη ας και τη μουσική μας και τη γνώση μας χιλλιάδων ετών και οδεύουμε προς το μέλλον παλέυοντας το σκοτάδι.

Το αν αγαπάμε τη γυναίκα μας....τουλάχιστον τώρα μπορούμε να διαλέξουμε ποιόν θα παντρευτούμε και όχι οι γυναίκες να πουλιούνται σα γουρούνι στο σακί με την προίκα τους σε όποιον τις έπαιρνε

Η καριέρα μας αν και μας αγχώνει μας γεμίζει και μας κάνει να είμαστε μέρος του δρόμου προς την εξέλιξη.

Έχω βγει 4 βδομάδες από το νοσοκομείο όπου μία σοβαρή περιπέτεια υγείας με έκανε για άλλη μια φορά να αναγνωρίσω τη μοναξιά μου αλλά και την ανάγκη μου για ζωή την αγάπη μου για τη ζωή και την εξέλιξη, για το πόσο τυχερή είμαι να έχω το μυαλό μου και ένα σώμα που αν και αδύναμο καταφέρνει να σέρνεται κάθε μέρα στη δουλειά και να αποδίδει γιατί το ΘΕΛΩ

Γιατί η ζωή ειναι δύσκολη και η αποδοχή της εξέλιξης δυσκολότερη...αλλά σφίγγεις τα δόντια και προχωράς γιατί εμείς οι άνθρωποι θέλουμε πάντα περισσότερα.....θέλουμε να προχωρήσουμε, γιατί πάντα ρωτάμε και εξελισσόμαστε

Και ναι...αυτό μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.

Here are the young men, the weight on their shoulders,
Here are the young men, well where have they been?
We knocked on the doors of hells darker chamber,
Pushed to the limit, we dragged ourselves in,
Watched from the wings as the scenes were replaying,
We saw ourselves now as we never had seen.
Portrayal of the trauma and degeneration,
The sorrows we suffered and never were free.

-bye-:grinning-smiley-043

Πιστεύω οτι ηθικά είμαστε το ίδιο καλοί ή κακοί πάντα. Και οι ρωμαίοι είχαν ακραίες σεξουαλικότητες, μεθύσια, παράλογα βασανιστήρια, δολοπλοκίες κλπ. Το γεγονός ότι σήμερα τα νέα μαθαίνονται πολύ γρήγορα και πολύ εύκολα δημιουργεί την ψευδαίσθηση οτι "πλέον το κακό παράγινε". Κι απο την άλλη πλευρά η συσώρευση της τεχνολογίας στα σπίτια μας δημιουργεί την ενοχή "σημερα τα έχω όλα αλλα είμαι χειρότερος άνθρωπος". Το να είμαστε καλοί, και το να γινόμαστε καλύτεροι, είναι και ήταν στο χέρι μας. Η τεχνολογία και τα αγαθά δεν εμποδίζουν όταν έχουμε μάθει να ιεραρχούμε τις αξίες σωστα...Κι αυτό οι άνθρωποι μπορούσαν και μπορούν να το μαθαίνουν το ίδιο εύκολα(ή δύσκολα) πάντοτε.

Και για να μην παραξηγηθω δεν θεωρω οτι ηταν καλυτερα τοτε απλα ηταν διαφορετικα χρονια και φυσικα τα "δικα" μου παιδικα χρονια.
Παντως απο συναυλιες και μουσικη τοτε στην Ελλαδα λιγα πραγματα(76-80). Απο συναυλιες ξενων συχγρονων μπαντων δεν υπηρχε τιποτα. Θυμαμαι τους Police να ανοιγουν τον χορο στο Σπορτιγκ και μετα ανοιξε η αγορα και ειδαμε πραγματα και θαυματα (Birtday Party, Bauhaus, Fall,Wipers, 3 Johns, Dream Syndicate κλπ,κλπ,κλπ και τους Ελληνες Last Drive, Γενια του Χαους, Yell 'o Yell, Villa 21, Anti Tropau Council, Panx Romana,)
Δεν θελω να θιξω γκρουπ σαν τους Σωκρατες, Σπυριδουλα (αγαπημενοι),τον Τζιμακο στα καλα του τον Παυλαρα, αλλα νομιζω οτι η κινηση στην Ελλαδα τοτε με αυτο που ακολουθησε μετα δεν εχει σχεση (Διορθωστε με οι παλαιοτεροι.
Τους νεαρους/ες σημερα εγω τους χαιρομαι και προσπαθω να παρακολουθω γενικα το τι "παιζει" .
Μεγαλα και αυθεντικα πραγματα νομιζω οτι βγαινουν σε καθε εποχη. Το αντιθετο θα φανερωνε απλα μια γλυκεια, αθωα(?)"ζηλεια" .
Παω τωρα να ακουσω τον 21χρονο Zach Condon των Beirut για να ταξιδεψω... :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1970

ναι αλλα εμεις ειχαμε τους BEATLES εσεις εχετε τους BATTLE.....

.

είχατε τους Beatles και μετά το ρίξατε ...στον Καζαντζίδη. Αχ που είσαι νιότη πού'δειχνες πως θα γινόμουν άλλος :rolleyes: -bye-

Και για να μην παραξηγηθω δεν θεωρω οτι ηταν καλυτερα τοτε απλα ηταν διαφορετικα χρονια και φυσικα τα "δικα" μου παιδικα χρονια.
Παντως απο συναυλιες και μουσικη τοτε στην Ελλαδα λιγα πραγματα(76-80). Απο συναυλιες ξενων συχγρονων μπαντων δεν υπηρχε τιποτα. Θυμαμαι τους Police να ανοιγουν τον χορο στο Σπορτιγκ και μετα ανοιξε η αγορα και ειδαμε πραγματα και θαυματα (Birtday Party, Bauhaus, Fall,Wipers, 3 Johns, Dream Syndicate κλπ,κλπ,κλπ και τους Ελληνες Last Drive, Γενια του Χαους, Yell 'o Yell, Villa 21, Anti Tropau Council, Panx Romana,)
Δεν θελω να θιξω γκρουπ σαν τους Σωκρατες, Σπυριδουλα (αγαπημενοι),τον Τζιμακο στα καλα του τον Παυλαρα, αλλα νομιζω οτι η κινηση στην Ελλαδα τοτε με αυτο που ακολουθησε μετα δεν εχει σχεση (Διορθωστε με οι παλαιοτεροι.
Τους νεαρους/ες σημερα εγω τους χαιρομαι και προσπαθω να παρακολουθω γενικα το τι "παιζει" .
Μεγαλα και αυθεντικα πραγματα νομιζω οτι βγαινουν σε καθε εποχη. Το αντιθετο θα φανερωνε απλα μια γλυκεια, αθωα(?)"ζηλεια" .
Παω τωρα να ακουσω τον 21χρονο Zach Condon των Beirut για να ταξιδεψω... :music-smiley-005:

όσον αφορά τις συναυλίες, η γεννιά που πέτυχε το τριήμερο στο παναθηναϊκό στάδιο είναι πραγματικά πολύ τυχερή. Και μόνο ότι πέτυχαν την τελευταία συναυλία των Clash φτάνει.

όσον αφορά τις συναυλίες, η γεννιά που πέτυχε το τριήμερο στο παναθηναϊκό στάδιο είναι πραγματικά πολύ τυχερή. Και μόνο ότι πέτυχαν την τελευταία συναυλία των Clash φτάνει.

Rock in Athens Summer 85
2 Meres ws exis me tin seira:

1 mera
Telephone
Stranglers
Nina Hagen
Culture Club

2 mera
Talk Talk
Cure
Depeche Mode
Clash

:guitarist::guitarist::guitarist:

Πιστεύω οτι ηθικά είμαστε το ίδιο καλοί ή κακοί πάντα. Και οι ρωμαίοι είχαν ακραίες σεξουαλικότητες, μεθύσια, παράλογα βασανιστήρια, δολοπλοκίες κλπ. Το γεγονός ότι σήμερα τα νέα μαθαίνονται πολύ γρήγορα και πολύ εύκολα δημιουργεί την ψευδαίσθηση οτι "πλέον το κακό παράγινε". Κι απο την άλλη πλευρά η συσώρευση της τεχνολογίας στα σπίτια μας δημιουργεί την ενοχή "σημερα τα έχω όλα αλλα είμαι χειρότερος άνθρωπος". Το να είμαστε καλοί, και το να γινόμαστε καλύτεροι, είναι και ήταν στο χέρι μας. Η τεχνολογία και τα αγαθά δεν εμποδίζουν όταν έχουμε μάθει να ιεραρχούμε τις αξίες σωστα...Κι αυτό οι άνθρωποι μπορούσαν και μπορούν να το μαθαίνουν το ίδιο εύκολα(ή δύσκολα) πάντοτε.

:grinning-smiley-043

Όπου υπάρχει ελεύθερος χώρος για παιχνίδι και όπου λείπουν οι υστερικές μανάδες όλα είναι ΟΚ. Μόνο που δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος αφού σε λίγο θα χτίσουμε και τα χωράφια και οι υστερικές μανάδες έχουν πληθύνει (όχι για κανέναν άλλο λόγο, απλά πλέον τους βιασμούς τους φόνους και τις απαγωγές τις δείχνει κάθε ώρα και στιγμή η τελεόραση)....
Και οι γονείς φταίνε πολύ που αγοράζουν κινητό στο 8χρονο για μια ώρα ανάγκης αλλά δεν ελέγχουν τι την κάνει τη ρημάδα τη κάρτα μέσα σε δύο μέρες, φταίνε που αγοράζουν PS18 και πισί (για να παίζει) στο πιτσιρίκι για να το ξεφορτωθούν και να μην τους πρήζει, φταίνε που δεν ξέρουν να πουν ΟΧΙ, και φταίνε που το έχουν Π@Δ#ΞΕΙ στα φροντιστήρια αγγλικά-γαλλικά-γερμανικά, μπαλέτο-κολυμβητήριο-πιάνο(άλλα όργανα δεν υπάρχουν;;;; ) και όλα αυτά για το καλό του. Βρε ούστ.
Ευτυχώς τη γλίτωσα στο τσακ. Όσοι είναι από 86-87 και μετά έχουν τραβήξει πολυυυυυύ ζόρι και δε φταίνε σε τίποτα.

τι να τις κανω εγω τις συναυλιες των πινκφλοιντ με το γουρουνι,

τους πολις στο σπορτιγκ τον πητερ γκαμπριελ στο λυκαβητο

αν δεν ειχα δει

το ανκορ του τζερυ λι λιους στο καλιμαρμαρο

τον ροκυ ρομπερτς με τον πεπινο ντι καπρι στο γκρην παρκ

τον μπομπ ντυλαν με τον βαν μορισον στον παο

η τους μπλουζιστες που επαιζαν με το κοινο στις εξεδρες της λεωφορου

οσο για τα σημερινα ........:BDGBGDB55:

αν δεν ειχα δει

το ανκορ του τζερυ λι λιους στο καλιμαρμαρο

τον ροκυ ρομπερτς με τον πεπινο ντι καπρι στο γκρην παρκ

τον μπομπ ντυλαν με τον βαν μορισον στον παο

οσο για τα σημερινα ........:BDGBGDB55:

Pote itan oloi aftoi pou les? -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1970

Ας τα πάρουμε ένα ένα......

Το καλό αυτοκίνητο προφυλάσσει από πολλά δυσάρεστα, αφού το αυτοκίνητο είναι ο τρόπος που μετακινούμαστε, όχι με γαιδούρια και όχι με τηλεμεταφορά ακόμα είναι λογικό να θέλουμε ένα με πολύ καλή προφύλαξη των επιβατών για την κακή στιγμή. Και ναι αυτό είναι εξέλιξη αν σκεφτούμε πόσο θα έπαιρνε το Μεσαίωνα να κάνεις το γύρο του κόσμου (σχεδόν ανέφικτο) και πόσο τώρα

Πυρηνικό ποδήλατο δεν έχεις. Μακάρι να υπήρχαν γιατί η ασφαλής πυρηνική ενέργεια είναι και καθαρή. Περιμένουμε την ψυχρή σύντηξη αλλά.....είναι ένα όνειρο.

Το ρολόι δεν καθοδηγείται....αλλά το GPS βοηθαει ακόμα και το πορτοφόλι σου γιατί δεν καις άδικα βενζίνη ψάχνοντας στο άγνωστο ή πληρώνοντας τον ταξιτζή

Το γαμάτο σπίτι είναι όπως το κάστρο του φεουδάρχη που λέγαμε ή η σπηλιά του αρχηγού της φυλής....οι εποχές αλλάζουν όχι οι συνήθειες.....το μέρος που μένεις ορίζει και το status σου από αρχής κόσμου

Όσο για τα αντιβιοτικά....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΦΛΕΜΜΙΝΓΚ για τα αντιβιοτικά. Το πόσες ζωές έχουν σώσει ακόμα και τη δική μου.....πνευμονία έχεις πάθει ποτε? Ή κάποια μόλυνση? Να τονίσω ότι τα αντιβιοτικά αντιμετωπίζουν όλες τις μολύνσεις που υπό άλλες συνθήκες ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! Ο μεγάλος λοιμός της Ευρωπης κτλ κτλ

Δεν υπάρχουν λόγια για τα αντιβιοτικά

Τα παυσίπονα...παυσίπονα υπήρχαν από την Αρχαία Αίγυπτο και την Αρχαία Ελλάδα....nothing new there

Τα προφυλακτικά υπήρχαν επίσης από τα αρχαία χρόνια και ήταν και το βασικό μέσο αντισύλληωης του διαβόητου Καζανόβα. Μόνοο που ήταν από δερμα ζώων κτλ (άσε ας μην αηδιάσουμε άλλο) και ναι είναι πρόοδος γιατί η σεξουαλική μας ζωή είναι ένα σημαντικό και απολαυστικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας και δεν χρειάζεται να ρισκάρουμε αφροδίσια ή και την ίδια τη ζωή μας ενώ υπάρχει αυτό το θαυματουργό προφυλακτικό.

Οι τηλεοράσεις πλάσμα και highdef είναι νομίζω στο αντικείμενο του forum οπότε θεωρώ περιττό να απαντήσω σε κάποιον που είναι μέλος του τόσο καιρό για ποιό λόγο κάνουν τη ζωή πιο απολαυστική.

Η εξέλιξη είναι πολύμορφη και πολυποίκιλη. ΕΙΜΑΣΤΕ καλύτεροι άνθρωποι. Είμαστε καλύτεροι από τους ιεροεξεταστές, είμαστε καλύτεροι από τους εγκληματίες του Μεσαίωνα, είμαστε καλύτεροι από εκείνουν που απαγχόνιζαν μαζικά στην Ευρωπη.

Έχουμε τη Διεθνή Αμνηστία αι την Unesco, έχουμε ανθρώπους που νοιάζονται και τρέχουν και παλεύουν , έχουμε τους γιατρούς χωρίς σύνορα, έχουμε την τέχνη ας και τη μουσική μας και τη γνώση μας χιλλιάδων ετών και οδεύουμε προς το μέλλον παλέυοντας το σκοτάδι.

Το αν αγαπάμε τη γυναίκα μας....τουλάχιστον τώρα μπορούμε να διαλέξουμε ποιόν θα παντρευτούμε και όχι οι γυναίκες να πουλιούνται σα γουρούνι στο σακί με την προίκα τους σε όποιον τις έπαιρνε

Η καριέρα μας αν και μας αγχώνει μας γεμίζει και μας κάνει να είμαστε μέρος του δρόμου προς την εξέλιξη.

Έχω βγει 4 βδομάδες από το νοσοκομείο όπου μία σοβαρή περιπέτεια υγείας με έκανε για άλλη μια φορά να αναγνωρίσω τη μοναξιά μου αλλά και την ανάγκη μου για ζωή την αγάπη μου για τη ζωή και την εξέλιξη, για το πόσο τυχερή είμαι να έχω το μυαλό μου και ένα σώμα που αν και αδύναμο καταφέρνει να σέρνεται κάθε μέρα στη δουλειά και να αποδίδει γιατί το ΘΕΛΩ

Γιατί η ζωή ειναι δύσκολη και η αποδοχή της εξέλιξης δυσκολότερη...αλλά σφίγγεις τα δόντια και προχωράς γιατί εμείς οι άνθρωποι θέλουμε πάντα περισσότερα.....θέλουμε να προχωρήσουμε, γιατί πάντα ρωτάμε και εξελισσόμαστε

Και ναι...αυτό μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.

Να επαναλαβω γιατι δεν καταλαβες......

και φυσικα για να μην σε ζαλιζω !
Αν η τεχνολογια σε εχει κανει Καλυτερο Πατερα Μητερα Συζυγο η Φιλο προς τους Δικους ανθρωπους και καλυτερο ανθρωπο προς τους διπλα σου η τους Γειτονες σου η τους συναδελφους σου τοτε ΝΑΙ εχουμε εξελιξη !!!!!!!

:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Αν ομως η τεχνολογια σε εχει κανει ..... να μην μπορεις να δεις τα παιδια σου η την Γυναικα σου η να μην προλαβαινεις να χαρεις το Γαμο σου η τη σχεση σου η το Σουπερ ντουπερ σπιτι σου και σε εχει κανει ανγχωτικο τυπο που τρεχει ολη μερα .......
τοτε ΔΕΝ εχουμε εξελιξη !!!!!!

τοσο απλα !!!!

τωρα ολα τα αλλα ειναι για τις στατιστικες...........:grandpa:

και ναι ! πνευμονια εχω παθει και εχω γλιτωσει απο τον φλεμινγ!!!!!! Ειμαι Ευγνωμων !!

Έχω βγει 4 βδομάδες από το νοσοκομείο ...μία σοβαρή περιπέτεια υγείας

Περαστικά και Σιδερένια.
Χαιρόμαστε που είσαι ξανά μαζί μας. :smile:

Tα έχεις μπερδέψει λιγάκι τα πράγματα: αυτοί που αναφέρεις είναι η Δεξιά του ροκ :D- εμείς είμαστε με ...τους εξωκοινοβουλευτικούς: από V.U. και Stooges και πέρα ;)

τώρα, οι μπλουζίστες που φόρεσαν κουστουμάκι και παπιγιόν και χαμογελούν σαν χάνοι...τι να σου πώ; μάλλον λίγη προς Αγγελόπουλο μου φέρνουν: χρυσό δόντι, μονόπετρο και τα σχετικά -bye-

Last edited: