Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1970
για την εξελιξη μιλας ;;;;;;
γιατι το να εχω : πλασμα τι βι + χαιντεφινισιον + αυτοκινητο σουπερ με αεροσακους και αλεξιπτωτα + ποδηλατο με πυρηνικη ενεργεια + ρολοι καθοδηγουμενο απο δορυφορο + PS3 + Σπιτι μαματο + Προβολεα + Παθσιπονα + Αντιβιοτικα + προφυλακτικα + Βιαγκρα .......κτλ , κτλ,
.... δεν νομιζω να ειμαι ταυτοχρονα και ευχαριστημενος απο τη ζωη μου!!
ΕΞΕΛΙΞΗ αγαπητη Τατιανα σημαινει ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!!
Να αγαπαμε ο ενας τον αλλον !!...τουλαχιστον τους δικους μας ανθρωπους !!
και οχι να ζουμε σε υπεπολυτελες + χαι Οαου Σπιτι και να κερατωνουμε πχ, την Γυναικα μας η να αδιαφορουμε για τα Παιδια μας διοτι εχουμε ΚΑΡΙΕΡΑ .....
αν η ΕΞΕΛΙΞΗ μας κανει καλυτερους ανθρωπους ΤΟΤΕ ... ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΗ !!!
Αλλα κοιτα διπλα σου γυρω ..... τι ανθρωποι κυκλοφορουν !!!
Ψυχακιδες Ανωμαλοι ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ Μεθυσοι Φιλονικεις Φιλαργυροι ΨΕΥΤΕΣ Ανεντιμοι Κλεφτες Φιλοδοξοι Δολοπλοκοι ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΙ Ασχετοι Ανευθυνοι και Επιθετικοι τυποι που ειναι ανα πασα στιγμη ετοιμοι για καυγα .....
εγω αυτους τους Ανθρωπους βλεπω καθε μερα στην Εποχη της Εξελιξης ..........
Ας τα πάρουμε ένα ένα......
Το καλό αυτοκίνητο προφυλάσσει από πολλά δυσάρεστα, αφού το αυτοκίνητο είναι ο τρόπος που μετακινούμαστε, όχι με γαιδούρια και όχι με τηλεμεταφορά ακόμα είναι λογικό να θέλουμε ένα με πολύ καλή προφύλαξη των επιβατών για την κακή στιγμή. Και ναι αυτό είναι εξέλιξη αν σκεφτούμε πόσο θα έπαιρνε το Μεσαίωνα να κάνεις το γύρο του κόσμου (σχεδόν ανέφικτο) και πόσο τώρα
Πυρηνικό ποδήλατο δεν έχεις. Μακάρι να υπήρχαν γιατί η ασφαλής πυρηνική ενέργεια είναι και καθαρή. Περιμένουμε την ψυχρή σύντηξη αλλά.....είναι ένα όνειρο.
Το ρολόι δεν καθοδηγείται....αλλά το GPS βοηθαει ακόμα και το πορτοφόλι σου γιατί δεν καις άδικα βενζίνη ψάχνοντας στο άγνωστο ή πληρώνοντας τον ταξιτζή
Το γαμάτο σπίτι είναι όπως το κάστρο του φεουδάρχη που λέγαμε ή η σπηλιά του αρχηγού της φυλής....οι εποχές αλλάζουν όχι οι συνήθειες.....το μέρος που μένεις ορίζει και το status σου από αρχής κόσμου
Όσο για τα αντιβιοτικά....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΦΛΕΜΜΙΝΓΚ για τα αντιβιοτικά. Το πόσες ζωές έχουν σώσει ακόμα και τη δική μου.....πνευμονία έχεις πάθει ποτε? Ή κάποια μόλυνση? Να τονίσω ότι τα αντιβιοτικά αντιμετωπίζουν όλες τις μολύνσεις που υπό άλλες συνθήκες ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! Ο μεγάλος λοιμός της Ευρωπης κτλ κτλ
Δεν υπάρχουν λόγια για τα αντιβιοτικά
Τα παυσίπονα...παυσίπονα υπήρχαν από την Αρχαία Αίγυπτο και την Αρχαία Ελλάδα....nothing new there
Τα προφυλακτικά υπήρχαν επίσης από τα αρχαία χρόνια και ήταν και το βασικό μέσο αντισύλληωης του διαβόητου Καζανόβα. Μόνοο που ήταν από δερμα ζώων κτλ (άσε ας μην αηδιάσουμε άλλο) και ναι είναι πρόοδος γιατί η σεξουαλική μας ζωή είναι ένα σημαντικό και απολαυστικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας και δεν χρειάζεται να ρισκάρουμε αφροδίσια ή και την ίδια τη ζωή μας ενώ υπάρχει αυτό το θαυματουργό προφυλακτικό.
Οι τηλεοράσεις πλάσμα και highdef είναι νομίζω στο αντικείμενο του forum οπότε θεωρώ περιττό να απαντήσω σε κάποιον που είναι μέλος του τόσο καιρό για ποιό λόγο κάνουν τη ζωή πιο απολαυστική.
Η εξέλιξη είναι πολύμορφη και πολυποίκιλη. ΕΙΜΑΣΤΕ καλύτεροι άνθρωποι. Είμαστε καλύτεροι από τους ιεροεξεταστές, είμαστε καλύτεροι από τους εγκληματίες του Μεσαίωνα, είμαστε καλύτεροι από εκείνουν που απαγχόνιζαν μαζικά στην Ευρωπη.
Έχουμε τη Διεθνή Αμνηστία αι την Unesco, έχουμε ανθρώπους που νοιάζονται και τρέχουν και παλεύουν , έχουμε τους γιατρούς χωρίς σύνορα, έχουμε την τέχνη ας και τη μουσική μας και τη γνώση μας χιλλιάδων ετών και οδεύουμε προς το μέλλον παλέυοντας το σκοτάδι.
Το αν αγαπάμε τη γυναίκα μας....τουλάχιστον τώρα μπορούμε να διαλέξουμε ποιόν θα παντρευτούμε και όχι οι γυναίκες να πουλιούνται σα γουρούνι στο σακί με την προίκα τους σε όποιον τις έπαιρνε
Η καριέρα μας αν και μας αγχώνει μας γεμίζει και μας κάνει να είμαστε μέρος του δρόμου προς την εξέλιξη.
Έχω βγει 4 βδομάδες από το νοσοκομείο όπου μία σοβαρή περιπέτεια υγείας με έκανε για άλλη μια φορά να αναγνωρίσω τη μοναξιά μου αλλά και την ανάγκη μου για ζωή την αγάπη μου για τη ζωή και την εξέλιξη, για το πόσο τυχερή είμαι να έχω το μυαλό μου και ένα σώμα που αν και αδύναμο καταφέρνει να σέρνεται κάθε μέρα στη δουλειά και να αποδίδει γιατί το ΘΕΛΩ
Γιατί η ζωή ειναι δύσκολη και η αποδοχή της εξέλιξης δυσκολότερη...αλλά σφίγγεις τα δόντια και προχωράς γιατί εμείς οι άνθρωποι θέλουμε πάντα περισσότερα.....θέλουμε να προχωρήσουμε, γιατί πάντα ρωτάμε και εξελισσόμαστε
Και ναι...αυτό μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.