Αφυγραντηρες, προτασεις και αξιολογησεις

Και εγω τον ιδιο ακριβως εχω παρει προ ολιγων ημερων.

Το οτι υπαρχει προβλημα με ios 11 το διαβασα μεσα στο App Store απο σχολια χρηστων. Καποια στιγμη θα το φτιαξουν υπομονη. Εγω εχω ios 10.

Και εγω τον ιδιο ακριβως εχω παρει προ ολιγων ημερων.

Το οτι υπαρχει προβλημα με ios 11 το διαβασα μεσα στο App Store απο σχολια χρηστων. Καποια στιγμη θα το φτιαξουν υπομονη. Εγω εχω ios 10.

Τα είχα διαβάσει τα σχόλια με προβλήματα στο App Store και δεν είχα βρει κάτι παρόμοιο με το δικό μου. Μακάρι να φταίει απλά η εφαρμογή γιατί πρέπει να είναι πολύ χρήσιμη.

Σε iOS 10 το σέταρες εύκολα ; Πρέπει να είναι ήδη σε λειτουργία για να δεις ποσοστό υγρασίας ;

Τα είχα διαβάσει τα σχόλια με προβλήματα στο App Store και δεν είχα βρει κάτι παρόμοιο με το δικό μου. Μακάρι να φταίει απλά η εφαρμογή γιατί πρέπει να είναι πολύ χρήσιμη.

Σε iOS 10 το σέταρες εύκολα ; Πρέπει να είναι ήδη σε λειτουργία για να δεις ποσοστό υγρασίας ;

Ευκολο ειναι να το σεταρεις ναι. Την υγρασια μπορεις να την δεις μεσα απο το app ακομα και αν το μηχανημα ειναι κλειστο.

Ευκολο ειναι να το σεταρεις ναι. Την υγρασια μπορεις να την δεις μεσα απο το app ακομα και αν το μηχανημα ειναι κλειστο.

Τέλεια !

Οπότε βλέπεις αυξημένη υγρασία όσο είσαι εκτός και μπορείς να το ενεργοποιήσεις ;

Ελπίζω σε σύντομο update της εφαρμογής.

Ναι φυσικα. Επισης αμα γεμισει η δεξαμενη νερου το αναγραφει και αυτο στο app για να γνωριζεις. Το μονο που δεν εχει στο app ειναι ο ιονιστης για καποιο λογο. Αλλα εγω δεν τον χρησιμοποιω

Ναι φυσικα. Επισης αμα γεμισει η δεξαμενη νερου το αναγραφει και αυτο στο app για να γνωριζεις. Το μονο που δεν εχει στο app ειναι ο ιονιστης για καποιο λογο. Αλλα εγω δεν τον χρησιμοποιω

e76deb3b8c6f3bdc04fbf79a0881905f.jpg

f2817a43194370799e580b799f2f89a6.jpg

Η πρώτη το σημείο που κολλάει στο iOS 11. Η δεύτερη το σημείο που κολλάει σε ένα Android αγνώστων στοιχείων που βρήκα για δοκιμή.

Το ότι δεν κολλάνε στο ίδιο σημείο με κάνει να πιστεύω πως είναι θέμα των αντίστοιχων εφαρμογών ή λειτουργικών κινητών και όχι πρόβλημα του αφυγραντήρα ή του ρούτερ.

Από Δευτέρα θα ξαναπάρω στην τεχνική υποστήριξη.

Ελπίζω να βγάλω άκρη και να το χρησιμοποιήσω όπως θέλω γιατί κατά τα άλλα το μηχάνημα είναι μια χαρά. Φεύγουν τα 3λιτρα για πλάκα.

Re: Απάντηση: Re: Αφυγραντηρες, προτασεις και αξιολογησεις

τον ζαμβέζη τον βάζω στο 45%

Έχει διαφορά 5-10% με 2 υγρόμετρα φτηνά avidsen που έχω στο σπίτι.

Αρχική υγρασία 85%-90% με θερμοκρασία 16 βαθμούς η οποία έπεφτε στο 75% με 20 βαθμούς (οι οποίοι δεν ερχόντουσαν καθόλου εύκολα τότε)

Το 45% το φτάνει με δυσκολία (θέλει κάποιες μέρες), αλλά μετά το "έχει" έυκολα.

Το 45% στον ζαμβέζη είναι 50-53% στα υγρόμετρα.

Σε ένα κλειστό σπίτι που δε μπάζει νερα, όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία αφού η απόλυτη υγρασία είναι η ίδια η σχετική υγρασία που βλέπουμε πέφτει. Υπάρχουν και καμπύλες στο νετ.

Sent from my XT1572 using Tapatalk

Να το γράψω μπας και χρησιμεύσει στην απόφαση κάποιου..

Μετά από δεύτερη επικοινωνία με το service της Inventor, έγινε αποστολή νέου αφυγραντήρα στο κατάστημα αγοράς και αντικατάστασή του. Χωρίς καθυστέρηση για έλεγχο του αρχικού.

Δεν υπήρχε θέμα με το iOS 11 ή την εφαρμογή γενικότερα (υπήρχε για λίγες μέρες μετά την έκδοση του iOS11 όποτε και αναβαθμίστηκε η εφαρμογή όπως μου είπαν). Ήταν ελαττωματική η συσκευή.

Ο καινούριος συνδέθηκε κανονικά.

Οπότε εκτός από πολύ καλός αφυγραντήρας, έχει και πολύ καλό after sales - service.

Πάντως όσοι ενδιαφέρεστε για αφυγραντήρα, η Meaco εδώ και λίγο καιρό έχει ένα νέο μοντέλο με dc μοτερ το οποίο σύμφωνα με τα όσα λένε οι ίδιοι είναι ο πιο αποδοτικός απο όλη την γκάμα των αφυγραντήρων τους.

Our best compressor dehumidifier to date and part of our exclusive Platinum Range of compressor dehumidifiers.

Best Buy T3 Magazine 2017
Good Housekeeping Tried and Tested
The most viable alternative to the tumble dryer available
Uses less energy per litre than any other dehumidifier in our range
Quiet enough for flats
Powerful enough for a 5 bed home
Great in cellars
Unique DC Motor, the first of it's kind in Europe
Part of the exclusive Platinum Range of dehumidifiers

Αναζήτηση αφυγρσντηρα για 20 τετραγωνικά δωμάτιο μένω σε νησί εχει υγρασία τι προτείνετε

send from my nexus 5 using Tapatalk

Πήρα σήμερα τον Morris MDE-2016. Βολικός σε μέγεθος για 20λτ καλύπτει 100 τμ καιει 230w έχει 4λτ κάδο με ιονιστη και uv Light απολύμανσης αέρα λειτουργία στεγνώματος ρούχων φίλτρο ενεργού άνθρακα . Δείχνει να έχει καλά πλαστικά καλής ποιότητας και συναρμολογησης και καλύτερα από τον inventor Eva II που τους συγκρινα.
Υποφερτός θόρυβος θα δούμε αν κοιμάσαι μαζί του ενδεχομένως ναι.
Τον έβαλα σε σάλο κουζίνα 45μ με 69% και την πήγε 63% σε μια και κάτι ώρες 59%σύμφωνα με το δικό μου υγρόμέτρο. Θερμοκρασία από 19.7 την πήγε 20.5.
Τον μετέφερα μετά στο υπνοδωμάτιο από 73%την πήγε 62% σε 1ωρα με σαφώς πιο υποφερτή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο χωρίς θέρμανση αναμμένη. Μετά από αυτά άδειασμα λίγο κάτω από ένα λίτρο νερό.
Νομίζω για τα 200ευρω που κόστισε δείχνει τίμια αγορά

Last edited:
Νομίζω οι juro pro είναι από τους καλύτερους με αρκετές επιλογές χωρητικότητας.
Έχουν όλο το πακέτο (χαμηλή κατανάλωση, υποφερτός θόρυβος, καθαρός αέρας κ καλή απόδοση).
Ειναι λίγο πιο ακριβοί από τον ανταγωνισμό αλλά θεωρώ αξίζουν τη διαφορά τιμής.

Νομίζω οι juro pro είναι από τους καλύτερους με αρκετές επιλογές χωρητικότητας.
Έχουν όλο το πακέτο (χαμηλή κατανάλωση, υποφερτός θόρυβος, καθαρός αέρας κ καλή απόδοση).
Ειναι λίγο πιο ακριβοί από τον ανταγωνισμό αλλά θεωρώ αξίζουν τη διαφορά τιμής.

και εγώ έχω τον ίδιο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, τον έχω 2 χρόνια κλεισμένα.

επαναφέροντας το θέμα, έχω εδώ και κάποια χρόνια έναν meaco zambezi ο οποίος έβγαλε πρόβλημα c2.
Η αντιπροσωπεία μου λέει "στείλτον να τον δούμε" κάτι το οποίο κοστίζει περίπου 60ευρώ+άγνωστο κόστος επιδιόρθωσης (λόγω μεταφορικών-είμαι στη Θεσσαλονίκη).
Παρ'ότι είναι εξαιρετικό μηχανάκι όταν δουλεύει, δε θα επιλέξω ξανά MEACO.

Γνωρίζει κανείς κάποιο αξιόπιστο κατάστημα για επισκευή του αφυγραντήρα στη Θεσσαλονίκη?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Στεργιο που ειναι η αντιπροσωπια?
Μηπως το βαλεις σε ενα ΚΤΕΛ να μας το στειλεις?

Το ιδιο εχω κ εγω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
Μαλιστα χθες αγορασα και εναν δευτερο για ενα φιλο.

Απάντηση: Re: Αφυγραντηρες, προτασεις και αξιολογησεις

Στεργιο που ειναι η αντιπροσωπια?
Μηπως το βαλεις σε ενα ΚΤΕΛ να μας το στειλεις?

Το ιδιο εχω κ εγω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
Μαλιστα χθες αγορασα και εναν δευτερο για ενα φιλο.

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την προσφορά σου, αλλά δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε τέτοια διαδικασία...
Φτάσαμε στο 2020 και θεωρώ ότι σε κάποια φάση θα πρέπει να σοβαρευτούν κάποιες αντιπροσωπείες...
Στο κάτω-κάτω διάλεξα μηχάνημα σοβαρό και επώνυμο με γνώμονα τη γενικότερη "σοβαρότητα" που μάλλον δεν υπάρχει...
Και δε μένω σε κάποιο χωριό της επαρχίας, Θεσσαλονίκη μένω, επιτρέπεται να μην υπάρχει κάποιο συνεργαζόμενο service center εδώ?

Απάντηση: Re: Αφυγραντηρες, προτασεις και αξιολογησεις

Απαραδεκτο οντως.

Στεργιο κανε εν ακοπο και ρωτα τους αν μπορουν να βγαλουν διαγνωση χωρις χρεωση.
Στειλε μου τον με τα ΚΤΕΛ και θα τον παω εγω.

Με σκλαβώνεις φίλε μου, αλλά δε θα εκμεταλλευτώ την καλοσύνη σου!

Σε ευχαριστώ πολύ!