Και εγω τον ιδιο ακριβως εχω παρει προ ολιγων ημερων.
Το οτι υπαρχει προβλημα με ios 11 το διαβασα μεσα στο App Store απο σχολια χρηστων. Καποια στιγμη θα το φτιαξουν υπομονη. Εγω εχω ios 10.
Τα είχα διαβάσει τα σχόλια με προβλήματα στο App Store και δεν είχα βρει κάτι παρόμοιο με το δικό μου. Μακάρι να φταίει απλά η εφαρμογή γιατί πρέπει να είναι πολύ χρήσιμη.
Σε iOS 10 το σέταρες εύκολα ; Πρέπει να είναι ήδη σε λειτουργία για να δεις ποσοστό υγρασίας ;
Ευκολο ειναι να το σεταρεις ναι. Την υγρασια μπορεις να την δεις μεσα απο το app ακομα και αν το μηχανημα ειναι κλειστο.
Ναι φυσικα. Επισης αμα γεμισει η δεξαμενη νερου το αναγραφει και αυτο στο app για να γνωριζεις. Το μονο που δεν εχει στο app ειναι ο ιονιστης για καποιο λογο. Αλλα εγω δεν τον χρησιμοποιω
τον ζαμβέζη τον βάζω στο 45%
Έχει διαφορά 5-10% με 2 υγρόμετρα φτηνά avidsen που έχω στο σπίτι.
Αρχική υγρασία 85%-90% με θερμοκρασία 16 βαθμούς η οποία έπεφτε στο 75% με 20 βαθμούς (οι οποίοι δεν ερχόντουσαν καθόλου εύκολα τότε)
Το 45% το φτάνει με δυσκολία (θέλει κάποιες μέρες), αλλά μετά το "έχει" έυκολα.
Το 45% στον ζαμβέζη είναι 50-53% στα υγρόμετρα.
Νομίζω οι juro pro είναι από τους καλύτερους με αρκετές επιλογές χωρητικότητας.
Έχουν όλο το πακέτο (χαμηλή κατανάλωση, υποφερτός θόρυβος, καθαρός αέρας κ καλή απόδοση).
Ειναι λίγο πιο ακριβοί από τον ανταγωνισμό αλλά θεωρώ αξίζουν τη διαφορά τιμής.
Στεργιο που ειναι η αντιπροσωπια?
Μηπως το βαλεις σε ενα ΚΤΕΛ να μας το στειλεις?
Το ιδιο εχω κ εγω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
Μαλιστα χθες αγορασα και εναν δευτερο για ενα φιλο.
Απαραδεκτο οντως.
Στεργιο κανε εν ακοπο και ρωτα τους αν μπορουν να βγαλουν διαγνωση χωρις χρεωση.
Στειλε μου τον με τα ΚΤΕΛ και θα τον παω εγω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.