Πάντως επειδή βλέπω να έχει επαναληφθεί πολλές φορές από πολλούς το ότι "δεν είμαστε φόρουμ αγγελιών", από τη μία θα συμφωνήσω, γιατί κανείς από μας που γράφουμε αρκετά εδώ μέσα δε γράφτηκε μόνο για να πουλάει ή για να αγοράσει (προσωπικά έχω βάλει 2-3 αγγελίες που μάλιστα πουλήθηκαν κατευθείαν σε φιλικά πρόσωπα εκτός φόρουμ)...
Από την άλλη ωστόσο, θα σας θυμίσω τον λόγο που ξανάνοιξε το θέμα, αφού ο φίλος Ge0rge αν θυμάμαι καλά, είχε κάτι προς πώληση το οποίο δεν του επετράπη να πουληθεί εδώ, και απλά το πούλησε στο δίπλα φόρουμ. Με λίγα λόγια, ΠΙΘΑΝΟΝ (χωρίς να είναι τίπτοα σίγουρο), να στερήθηκε από κάποιο μέλος μας το δικαίωμα και η ευκαιρία να αποκτήσει ένα αντικείμενο σχετικό με την τρέλα μας σε ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή.
Γνώμη μου ταπεινή, θα έπρεπε να μην υπάρχει κανένας αρχικός περιορισμός στις αγγελίες, και απλά οι συντονιστές να αρχίσουν να βάζουν χέρι μόνο στους εμποράκους, αυτούς δηλαδή που τελείως τυχαία πουλάνε μέσα σε 1 χρόνο 20 ενισχυτές, 30 σετ ηχείων, 800 επεξεργαστές, κλπ κλπ κλπ. Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί, και ναι, αυτοί σίγουρα καταχράζονται την ελευθερία του φόρουμ και μάλιστα μας κοροϊδεύουν και στη μούρη μας λέγοντας (κάποιοι) ότι τον ενισχυτή τάδε τον είχα και τον έπαιζα με το τάδε ηχείο, ενώ κάνει μπαμ πως πρόκειται για "μεσίτη"...
Με λίγα λόγια, θεωρώ αρκετά καλό τον νέο κανονισμό με τον αλγόριθμο, απλά θα προτιμούσα να λείπει το αρχικό όριο των 70 posts...