Φίλε manosm,
Κι εγώ θα πρότεινα Plasma σε πολύ μεγάλες ίντσες αρκεί βέβαια να μην υπάρχει πρόβλημα με το χώρο. Κάτι άσχετο: Με προϋπολογισμο 2000 ευρώ, έχεις σκεφτεί καθόλου την αγορά προβολέα;
Προβολέας θα παίξει έτσι και αλλιώς (και παράλειψή μου που δεν το ανέφερα) στον οποίο θα φύγουν άλλα 2-2.500 ευρώ για αυτό σκεφτόμουν για 50άρα και όχι μεγαλύτερη (μην ξεχνάμε ότι η απόσταση θέασης είναι τουλάχιστον 4 μ.) και πιο συγκεκριμένα για plasma για να μην ξεφύγει και τελείως στην τιμή.
Διαβάζοντας τις πρώτες απόψεις στο νήμα δεν σας κρύβω ότι προβληματιστηκα απίστευτα. Δεν πιστεύω ότι κανένας στη θέση μου που φτιάχνει ένα καινούργιο σπίτι και θέλει να στήσει έναν χώρο στο σαλόνι του με προβολέα, οθόνη, ηχεία, τηλεόραση κτλ και που θα πληρώσει κανένα 10χίλιαρο συνολικά να θέλει να αγχώνεται για το πως θα πρέπει να "δουλευτεί" (έστω και στην αρχή) η τηλεόραση. Δεν είναι και εύκολο να ελέγχεις και τον καθένα που την ανοίγει μέσα στο σπίτι (δεν είμαστε και 10 νοματαίοι αλλά πιστεύω πιάνετε το νόημα). Όχι πως πιστεύω ότι θα με κουράσει η διαδικασία. Για να μην σας πω ότι έτσι όπως το σκέφτομαι θα έχει πλάκα το στρώσιμο, η αναμονή για καλύτερη εικόνα στη συνέχεια και όλα τα συναφή. Δεν αξίζει τον κόπο όμως να αγχώνεσαι για κάτι που το αγόρασες για να γουστάρεις... για το πόσες ταινίες σε 2,35:1 είδες, πόση ώρα κρατάει, να ψάχνεις να βρεις τον καλύτερο δυνατό τρόπο να δεις κανάλι, να παίξω ή να μην παίξω metal gear και gta...
Επίσης τα τελευταία 3 χρόνια που έχω ξεζουμίσει την sony W2000 ποτέ δεν ασχολήθηκα με τέτοια ποιοτικά θέματα και είναι λογικό πιστεύω να μου φαίνεται πως η όλη ιστορία θα με ξεβολέψει στην καθημερινή χρήση της τηλεόρασης. Ακόμα επειδή είμαι και λίγο παράξενος, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορώ να κάτσω να δω τηλεοπτικά πρόγραμμα αν δεν είναι 4:3. όλα τα smart, zoom και δεν ξέρω εγώ τι άλλο με τρελαίνουν. Ξέρω ότι άλλους δεν τους πειράζει.
Στην πορεία των απαντήσεων όμως και διαβάζοντας τις απόψεις όλων των φίλων τα πράγματα έπαψαν να είναι τόσο δογματικά όπως τα αισθάνθηκα αρχικά. Φυσικά για τις πρώτες ώρες δεν θα πάθω τίποτα να κάνω μία "σωστή" χρήση (ζοομ , να παίζω μόνο ταινίες σε 16:9 κτλ). Όπως ισχύει για όλες (σχεδόν) τις αποφάσεις στη ζωή αυτή, η προσωπική ζυγαρία του καθενός είναι απαραίτητη.... το πιο βαρύ κερδίζει....
Και επειδή με ξέρω, στην αρχή θα μου είναι εύκολο να την προσέχω, μετά όμως...
Last edited: