η λειτουργια αφυγρανσης στα αιρ κοντισιον,ειναι,να'χαμε,να´λεγαμε.
εγω σπιτι μου εχω 15 βαθμους θερμοκρασια το χειμωνα και με αφυγραντηρα με συμπιεστη εχω εξαιρετικα αποτελεσματα
επισης τα aircondition εχουν αφυγρανση αλλα για να δουλεψει πρεπει να βγαζουν παγωμενο αερα (τουλαχιστον το δικο μου panasonic)
γενικα το πιο σημαντικο ειναι να γραφει πανω οτι μπορει να βγαλει πολλα λιτρα νερου /24ωρο. μονο με κομπρεσορα εχω δει να γινεται αυτο ολα τα αλλα εχουν περιπου το μισα λιτρα για την ιδια καταναλωση ρευματος αρα μιση αποδοση.
καποια υγρα καλοκαιρια με υγρασια 85% εβαλα το δικο μου για μιση ωρα και το εριξε στο 60% απλα πρεπει να το βαλεις να βγαζει παγωμενο αερα οσο πιο χαμηλα παει για να μην κλεισει ο κομπρεσορας. για χειμωνα πρακτικοτητα μηδεν γιατι παγωνεις για καλοκαιρι ομως ειναι η καλυτερη λυση.
Τι αφυγραντήρα εχεις?
Βασικά δεν ξέρω αν είναι τόσο απλό. Γιατί τα 24λ/μερα που βλέπεις είναι μετρημένα στους 30 βαθμους με 80% υγρασία. Αν με κομπρεσσορα εισαι στους 15 βαθμούς και 70% υγρασία εχει πέσει κατακόρυφα η αποδοση του. Και αυτή είναι και η βασική διάφορά. Με κομπρεσσορα το μεγιστο το εχεις στους 20 βαθμούς και πανω. Θεωρητικα ζεόλιθο χρησιμοποιείς σε χαμηλότερες θερμοκρασίες οπου οι με ζεόλιθο δεν επιρρεάζετε η αποδοση τους.
Τωρα εγώ που μάλλον είμαι στο όριο......
τωρα εχεις βουλωμενα αυτια; :earmuffs:
Όταν έχεις Α/C και θες να ρίξεις την υγρασία σε δωμάτιο το χειμώνα, δε χρειάζεται να το βάλεις στο mode για υγρασία αλλά να παραμείνει στη θέρμανση. Ο ζεστός ξερός αέρας ρίχνει κατακόρυφα την υγρασία.
Δοκιμάστε το με ένα υγρόμετρο.
Όταν έχεις Α/C και θες να ρίξεις την υγρασία σε δωμάτιο το χειμώνα, δε χρειάζεται να το βάλεις στο mode για υγρασία αλλά να παραμείνει στη θέρμανση. Ο ζεστός ξερός αέρας ρίχνει κατακόρυφα την υγρασία.
Δοκιμάστε το με ένα υγρόμετρο.
τον αγόρασαν πριν μια εβδομάδα οι γονεις μου. Αρκετά χαμηλό επίπεδο θορύβου , σχετικά καλη κατανάλωση ( νομιζω 1.5 κιλοβατώρα στις ωρες που τον χρησιμοποιούν ) φίλτρα που τα καθαρίζεις μόνος . Το σπιτι τους ειναι 75 τμ. Διατηρεί την υγρασία εύκολα στο 55% απο 70% που είχε το δωμάτιο πισω. Σχετικά μικρο μέγεθος . Θα δείξει για αξιοπιστία . Την τριετή εγγύηση παντως την πήραν απο τον Κωτσόβολο...σπιτι 80τμ.
θα μπει στην μεση του σπιτιου κολλητα σε τοιχο.δηλαδη δεν θα εχει παραπανω απο 2-3 ποντους αποσταση απο τον πισω τοιχο.
μπροστα/δεξι/αριστερα ελευθερος.
τι λετε για αυτον?
http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/afigranthres/165992-juro pro-oxygen-16l
τον αγόρασαν πριν μια εβδομάδα οι γονεις μου. Αρκετά χαμηλό επίπεδο θορύβου , σχετικά καλη κατανάλωση ( νομιζω 1.5 κιλοβατώρα στις ωρες που τον χρησιμοποιούν ) φίλτρα που τα καθαρίζεις μόνος . Το σπιτι τους ειναι 75 τμ. Διατηρεί την υγρασία εύκολα στο 55% απο 70% που είχε το δωμάτιο πισω. Σχετικά μικρο μέγεθος . Θα δείξει για αξιοπιστία . Την τριετή εγγύηση παντως την πήραν απο τον Κωτσόβολο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.