Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού
Μια και αναφέρεις την wiko τα βρήκα διαθέσιμα και στην Ελλάδα στο easy buy...
http://www.ebw.gr/el/category/3783/Android?vendor=2888
Ναι, το γνωρίζω ότι φέρνει προϊόντα της Wiko από τότε που το αγόρασα γιατί έψαχνα για θήκη, screen protector κλπ και το έχω περιλάβει στην περιγραφή του κινητού που έκανα στο myphone.
Τον Γενάρη διαφήμιζε μόνο αυτά τα αξεσουάρ για το Darkmoon, έριξα μια παραγγελία αλλά επειδή δεν μου απάντησαν αγόρασα θήκη σιλικόνης από τη Γαλλία και μετά από 1 μήνα (!!!) με ειδοποίησαν ότι είναι έτοιμη η παραγγελία (!!!). Πήγα να τα δω, από περιέργεια περισσότερο, και αγόρασα τα screen protector, αν και η τιμή τους ήταν ακριβότερη από εκείνες του ebay.
Πάντως, το συγκεκριμένο κινητό έχει βγει πολύ καλό, για τις ανάγκες μου, στους 2 μήνες που το χρησιμοποιώ, με μόνο μειονέκτημα τη μπαταρία του, αλλά αυτό αντιμετωπίζεται με το Deep Sleep Battery Saver και με σωστή διαχείριση μου βγάζει 3-4 μέρες σε κάθε φόρτιση.
Οι τιμές των κινητών στο ebw είναι περίπου όμοιες με εκείνες του Amazon.de, αν συνυπολογίσεις και τα μεταφορικά.
@Chris85
Στην αγορά υπάρχουν κινέζικα και κινέζικα και το έχουμε ξαναπεί αρκετές φορές. Ένα βασικό πλεονέκτημα των κινέζικων είναι ότι, στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι δίκαρτα και αυτό βολεύει πολλούς, που έχουν δύο sim, για διάφορους λόγους.
Ο λόγος που αγόρασα το συγκεκριμένο δίκαρτο (Wiko Darkmoon) ήταν αφενός η (περιορισμένου χρόνου) προσφορά του Amazon.de, η σχεδίασή του στη Γαλλία με κατασκευή στην Κίνα και η κυκλοφορία του σε όλη την Ευρώπη αφετέρου η άμεση αγορά του από Γερμανία με τη διετή εγγύηση της αλυσίδας. Τώρα που σκέφτομαι την αγορά smartphone για τη σύζυγο προσανατολίζομαι σε κάτι φτηνότερο αλλά και πάλι αξιόπιστο και επώνυμο κινέζικο, όπως το Lenovo S650 στα 100 περίπου.
Τέλος, πολλές πληροφορίες από τα παντός είδους κινητά μπορεί να διαβάσει κάποιος σε ένα πιο εξειδικευμένο forum, όπως το myphone, στο οποίο καταγράφονται οι εμπειρίες όσων αγόρασαν το συγκεκριμένο κινητό και τα υπέρ και κατά του.
Εδώ μεταφέρουμε, απλά, είτε τις προσωπικές μας εντυπώσεις είτε ότι έχουμε διαβάσει κάπου αλλού.