Αγορά Android κινητού

Γενικά που ψαχνώμουνα για κάρτες μνήμης τελευταία, είδα να έχουν πολλά προβλήματα συμβατότητας με κινητά. Απορρίπτονται ανευ λόγου, δε διαβάζονται, χάνονται δεδομένα. Γενικά όλοι προτείνουν back up. Ακόμα και για γνωστές μάρκες. Για τα samsung κινητά πολλά παράπονα.

Όχι βέβαια οτι φταίνε οι κατασκευαστές αλλά που να βγάλεις άκρη! Φυσικά ο καθένας ανάλογα με την χρήση διαλέγει κάρτα και ταχύτητα...για 4Κ εγγραφές θέλει και ανάλογες ταχύτητες εγγραφής!

Έχω στο κινέζικο-της-κακιάς-ώρας κινητό μου μια 32αρα Transcend απο τον Αύγουστο και δεν έχει παραπονεθεί κανείς απο τους δυο τους ;)

Δεν το έχω.. Το έχει η φίλη μου, όπως επίσης κ ένας πολύ καλός φίλος! Δεν έχω ακούσει κάποιο παράπονο! Νομίζω πως θα βγάζει άνετα μια μέρα!
Προσωπικά έχω πάθει πλάκα με το ποσό καλοφτιαγμένο είναι για τα λεφτά του, κ με το ποσό γρήγορα πάει! 95% pure android!
Άσε που θα πάρει την lollipop σε πολύ λίγο χρόνο!!!

Δεν έχω πρόβλημα να δώσω κάτι παραπάνω αρκεί να κρατάει πάνω από μία ημέρα.
Έχω βαρεθεί πια να φορτίζω κάθε βράδυ ή αν δε το φορτίσω το βράδυ να είμαι αναγκασμένος να το κάνω μέχρι το μεσημέρι της επόμενης μέρας.

Το lg g2 και το xperia z2 έχουν πολύ καλή αυτονομία, αλλά πιο ακριβά.
Αν αποφασίσεις να πας για το Motorola, να το δεις νωρίτερα από κοντά ( αυτό ισχύει για όλα). Ο ενδοιασμός μου για το Motorola είναι η μέγιστη φωτεινότητα της οθόνης.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Από χαρακτηριστικά φαίνεται καλό.
Μήπως γνωρίζουμε πόσο κρατάει περίπου η μπαταρία του με απλή χρίση.

Με απλή χρήση σχεδόν 2 ημέρες. Με έντονη χρήση θέλει φόρτισμα κάθε μέρα. Δες και εδώ...http://www.phonearena.com/reviews/Motorola-Moto-G-Review_id3788/page/4

Είμαι μεταξύ του MOTO G 1st gen k του LG l90 ,μια μικρή βοήθεια παρακαλώ...
Επιλέχτηκαν λόγου τιμής ( γύρω 145 Ε) κ λόγου μπαταρίας

Δεν παίρνει κάρτα μνήμης ,δεν έχει ακουστικά κ φορτιστή. με τα 2 τελευταία να ανεβάζουν το κόστος ....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το moto g 2nd είναι πολύ καλύτερο από το 1st.. Αν μπορείς να πας σε αυτό...

Το έχω υπόψιν αλλά ξεφεύγω από το οικονομικό όριο τον 150Ε, που δεν θέλω να υπερβώ

Στα 150 παίρνεις από Κίνα τούμπανο.
Δες το θέμα για κινητά από Κίνα και ρώτα εκεί ότι θέλεις.

Re: Motorola Moto G ή LG G2 mini;;

Για το ετερον μισο να παω στο Samsung S3 neo ή στο Motorola G ?

Ιδια λεφτα αλλα το πρωτο εχει λιγη παραπανω RAM που μπορει να ειναι κρισιμη...

Αν υπαρχουν κι αλλες προτασεις πολυ ευχαριστως.

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος το επίσημο φόρουμ της MIUI (en.miui.com) διοργανώνει διαγωνισμό για τα καλύτερα επίσημα Fan Sites. Στον διαγωνισμό αυτό, στους νικητές θα δοθούν αρκετά δωράκια, τα οποία με την σειρά μας, σε περίπτωση που πετύχουμε να είμαστε στην κατάταξη των νικητών, θα τα χαρίσουμε μετά από κλήρωση σε εσάς. Βέβαια, γνωρίζουμε πως έχουμε να παλέψουμε με μεγάλες σε αριθμό μελών κοινότητες, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να εξασφαλίσουμε μία καλή θέση στην γενική κατάταξη. Όλοι μας λοιπόν που έχουμε ήδη λογαριασμό στην Xiaomi, μπορούμε να συνδεθούμε και να δώσουμε την ψήφο μας, έτσι ώστε η χώρα μας να εκπροσωπηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα..

Συνδεθείτε εδώ και ψηφίστε => 2014 MIUI Global Fan Sites Awards: Vote for Your Favorite Fan Site! - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum

Μόλις 7 ψήφοι μας χωρίζουν από την 3η θέση!!! Μπράβο σε όλους!!! Άντε λίγο ακόμα....

Σε αντικατασταση του LG L9 ii θελω την γνωμη σας .
Ειμαι μεταξυ LG G3 και Samsung Galaxy Alpha.
Ποια ειναι η προταση σας και γιατι.

Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Σε αντικατασταση του LG L9 ii θελω την γνωμη σας .
Ειμαι μεταξυ LG G3 και Samsung Galaxy Alpha.
Ποια ειναι η προταση σας και γιατι.
Το κινητό που είχες με αυτά που λες, έχουν την διπλάσια τιμή (330-400 τα βλέπω στο skroutz). Κάτι από Κίνα θα σε ενδιέφερε ή θέλεις μόνο Ελλάδα!?