Αγορά Android κινητού

https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=10220&idPhone2=10437&idPhone3=10473

To pro εχει σιγουρα καλυτερη καμερα.

Το απλο και το poco f2 την ιδια.

Το poco σιγουρα εχει καλυτερη οθονη και απο τα δυο , εχει jack για ακουστικα που δεν εχουν τα δυο Mi10T , δεν εχει ομως στερεοφωνικα ηχεια οπως και τα δυο Mi10T.

Ελαφρως καλυτερη μπαταρια στα χαρτια εχουν τα δυο Mi10T απο το Poco.

Το οποιο παρελαβα χτες και ακομα σεταρω.

Εχω παθει ψιλοπλακα παντως. Δεν περιμενα με τιποτα να βγαλει ποτε τετοιο τηλεφωνο η xiaomi.

Αυτο το jack για ακουστικα με χαλαει πολυ ομως....δηλαδη μονο με bluetooth μπορεις να ακους σε αυτο?
ΚΑμερα δεν με πολυνοιαζει και οθονη ξερω οτι εχει καλυτερa Hz

Αυτο το jack για ακουστικα με χαλαει πολυ ομως....δηλαδη μονο με bluetooth μπορεις να ακους σε αυτο?
ΚΑμερα δεν με πολυνοιαζει και οθονη ξερω οτι εχει καλυτερa Hz

A !!! και κατι ακομα .

Τα Μι10 Τ ειναι σιγουρα κανονικα 5g.

Eχουν αρκετες συχνοτητες για να θεωρηθουν future proof.

Το Poco ειναι ψευτο5G εχει δυο μπαντες που αναθεμα και αν θα ταιριαξουν στα ευρωπαικα δικτυα.

Άμα πας σε καλά κινητά Ναθ. δεν έχεις θέμα (πχ S10-S20 series, Galaxy Note 10&20, iPhone 11&12 κτλ.).

Το καλύτερο -για μένα- είναι το "Huawei P40 Pro" αλλά αν δεν βάλει google services απλά το ξεχνάμε ότι υπάρχει.

Καλά το να κουβαλάω έξτρα και φωτογραφική μηχανή σαν ανέκδοτο θα ήταν (για εμένα) :flipout:

Σε καταλαβαινω ειναι αλλος κοσμος για εσενα πλεον αν εχεις συνηθισει οτι αυτη η συσκευη στην τσεπη σου τα κανει ΟΛΑ και εξαιρετικα.

Και οντως το Ρ40 θαταν σουπερ λυση αν και τσιμπημενο αλλα αν ειναι να το παρεις και να μην εχεις κινητο οπως το ξερουμε τι να το κανεις ? Να κουβαλας και κατι αλλο ακομα ? δεν λεει.

Κατσε να κανω κανα τεστακι και εγω με την καμερα του Poco και θα επανερθω.

Παντως για 2υομιση κατοσταρικα ειναι κλοπη.

Σε καταλαβαινω ειναι αλλος κοσμος για εσενα πλεον αν εχεις συνηθισει οτι αυτη η συσκευη στην τσεπη σου τα κανει ΟΛΑ και εξαιρετικα.

Και οντως το Ρ40 θαταν σουπερ λυση αν και τσιμπημενο αλλα αν ειναι να το παρεις και να μην εχεις κινητο οπως το ξερουμε τι να το κανεις ? Να κουβαλας και κατι αλλο ακομα ? δεν λεει.

Κατσε να κανω κανα τεστακι και εγω με την καμερα του Poco και θα επανερθω.

Παντως για 2υομιση κατοσταρικα ειναι κλοπη.

2μιση κατοσταρικα!?
Στειλε κανα link... να το τσιμπισουμε και εμεις αν γινεται.

2μιση κατοσταρικα!?
Στειλε κανα link... να το τσιμπισουμε και εμεις αν γινεται.

Με επαγγελματικό ΑΦΜ του βγήκε τόσο φίλε μου.
Εγώ το πήρα 325ε (από την προσφορά που είχε το Ισπανικό Amazon)!

TCL 10 Pro 6GB 128GB

6,47" FHD+ AMOLED Refresh rate 90 Hz
Always-On Display
Peak brightness - 986 cd/m
Snapdragon 675
64MP Samsung Bright S5KGW1+16MP+5MP+2MP, Front 24MP
MicroSD
Loudspeaker
3.5mm jack
4.500 mAh
Fast charging 18W
Android 10 αναβαθμίσιμο σε Android 11
Τουλάχιστον 2 εγγυημένες σημαντικές αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος και τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας κάθε 60 ημέρες.

313

www.amazon.es/TCL-Pro-Smartphone-NXTVISION-Procesador/dp/B086QCJXDS

Καλή η συμβουλή σου, φίλε, αν και για το 2021 θα πληρώσω πολύ λιγότερο φέτος, αφού έδωσα 2 παλιά (17 και 12 ετών) και πήρα ένα νέας τεχνολογίας.

Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

339 με τα μεταφορικα ερχεται (χωρις φπα με τιμολογιο) απο το αμαζον

https://www.amazon.it/dp/B08HJHP6Y6?tag=haggle-web-it-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1

Δεν έχουν όλοι απαλλαγή από την ΦΑΠΑ.

Μάκη αστειεύομαι για τους φόρους.
Δώστα στο κινητό να τα ευχαριστηθείς.
Για τα αυτοκίνητα καλά έκανες, γερνάνε γρήγορα και μετά κανείς δε τα θέλει.