Σε ευχαριστώ κι εγώ εκεί κατέληξα στο λίγο πιο ακριβό μοντέλο από τα 2 που ψάχνω. Δέχομαι πιέσεις για το Α26, αλλά τουλάχιστον στα χαρτιά είναι υποδεέστερο.Motorola Edge 50 Fusion απο εμενα.
Αν το αδειάζεις συχνά πάρε το 256gb που είναι και σαν καινούριο....δεν θα έπαιρνα το 512gb με σχεδόν 2 χρόνια χρήσης, είναι ταλαιπωρημένο και η μπαταρία του είναι δεδομένο ότι θα την αλλάξεις αργά ή γρήγορα, ενώ το 256 πιθανότατα θα βγάλεις 3-4 χρόνια χωρίς αλλαγή μπαταρίας.Πάντα μιλάμε αν αξίζει σε σχέση με το κόστος γιατί όσο πιο πολλά GB έχεις τόσο καλύτερα. Δεν τίθεται θέμα.
Οπότε η κουβέντα γίνεται για τα 50 ευρω διαφορά που ζητάει το 512.
Συγκεκριμένα έχω βρει μεταχειρισμένο το s24 ultra 512 GB αλλά με 22 μήνες χρήση (έχει υπόλοιπο εγγύησης 2 μηνες) και το ίδιο τηλέφωνο με 256 GB 50 ευρώ φθηνότερα αλλά με 3 μήνες χρήση (έχει υπόλοιπο εγγύησης 21 μήνες)
Το σίγουρο είναι ότι θα το κρατήσω 3-4 χρόνια τουλάχιστον.
Απλά επειδή έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μου, δεν βγάζω πλέον τις πολλές φωτό, βίντεο.
Και τώρα που δεν θα έχω sd κάρτα, αναγκαστικά ούτως ή άλλως πρέπει να κάνω συχνά back up, γιατί αν χαλάσει το κινητό, τέλος.
Την μπαταρία την αλλάζεις. Την μνήμη ΟΧΙ.Μετά σκέφτομαι ότι και την μπαταρία να την αλλάξω, ένα 50αρικο θα κοστίσει, δεν χαθηκε και ο κόσμος.
Θα παω να δω το 512 απο κοντα κι αν είναι ταλαιπωρημένο (στις φωτο δεν φαινεται. Ειναι οντως σαν καινουργιο εξωτερικα), θα πάω για το 256
Πριν την αλλάξεις, έκανες κάποια διαδικασία ώστε να μην φανούν τα δεδομένα;Την μπαταρία την αλλάζεις. Την μνήμη ΟΧΙ.
Την άλλαξα την μπαταρία εγώ στα 2 χρόνια σε επίσημο samsung μαγαζί (γλυφάδα). 60 ευρώ. Σιγά τα ωά.
Μπα όχι. Απλα έκανα backup το οποίο δεν χρειάστηκε.Πριν την αλλάξεις, έκανες κάποια διαδικασία ώστε να μην φανούν τα δεδομένα;
Εξαρτάται την εταιρεία. samsung το έχει παρακάνει. xiaomi , oppo , huawei είναι σχεδόν όσο λέειΜην ξεχνάς ότι δεν ξεκινάς με 256 ή 512 όταν ανοίγεις το κινητό. Χειρότερα και από windows έχουν γίνει.
O ανθρωπος Samsung ήθελε να πάρει οπότε του είπα τι κάνει η Samsung για να μην εκπλαγείΕξαρτάται την εταιρεία. samsung το έχει παρακάνει. xiaomi , oppo , huawei είναι σχεδόν όσο λέει
Back up με της Samsung το προγράμα?Μπα όχι. Απλα έκανα backup το οποίο δεν χρειάστηκε.
Πάρε backup και κάνε reset όλο το τηλεφωνο αν θες να σιγουρευτείς για τα δεδομένα σου.
Ναι το smart switch.Back up με της Samsung το προγράμα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.