Αγορα απο Play.com

Η Αγροτική εκδίδει cashcard (debit-visa) με τσιπάκι και απλά χρειάζεται να ανοίξεις ενα λογαριασμό εκεί. Μετά μπορείς να τον τροφοδοτείς μέσω ΑΤΜ όταν θες να κάνεις αγορές, χωρίς χρεώσεις και λοιπά κερατιάτικα. Επίσης, νομιζω οτι έχει και η Marfin μια electron visa σαν cashcard για απλούς λογαριαμούς, με την ίδια χρήση.

και μόλις πριν λίγο έγινε dispatched η παραγγελία.Άρα μάλλον δεν τους δημιούργησε πρόβλημα η κάρτα.
@ trisalon Πραγματικά κρίμα που δε σου τη δέχονται.

Αυτό που υποψιάζομαι ειναι πως η δικιά μου κάρτα έγινε verified σε κάποια φάση στο παρελθόν χωρίς να το πάρω χαμπάρι.(το μυαλό μου πάει στο paypal)

δεν πειραζει αλλωστε θα την δοκιμασω στο ps store θελω να κατεβασω καποια πραγματακια απο κει
να ρωτησω χρεωνει προμηθεια το psn store στην καρτα αν αγορασεις κατι απο κει , η κραταει καποιο εικονικο ποσο και μετα το επιστρεφει οπως οι αλλοι ?

δουλευει ως εξης. Βάζεις λεφτά στο account σου το οποιο συνδέεις με την πιστωτική σου.Τα λεφτά τα βάζεις απο πριν και όχι όση είναι η αξία αυτου που θες να αγοράσεις.
πχ θες να αγορασεις το elefunk (στο προτείνω είναι φοβερό) το οποίο κάνει 7.99 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Το psstore σου τραβαει απο την κάρτα συγκεκριμένα ποσά και έτσι αναγκαστικά σου χρεώνει 10.Έτσι κατεβάζεις το παιχνίδι, και σου μένουν 2,01 στο account που μπορουν να συμψηφιστούν για επόμενη αγορά.
ηλίθιο σύστημα κατά τη γνώμη μου αλλλα είναι μικροποσά αυτά που μένουν μέσα.

έχει κανένα πάγιο ή άλλη χρέωση αυτή της αγροτικής?ebanking εχει?
Ούτε πάγιο έχει, ούτε άλλες χρεώσεις υπάρχουν για την debit - επίσης web banking υπάρχει αλλά δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πώ τι λέει.

τον μικρομέγαλο πλανήτη... χρεώθηκα σε λίρες (~38 ευρω με βαση τη σημερινη ισοτιμία) και όχι στην τιμή που είχαν για ευρω´(~41).Μένει να δω πόσα θα αφαιρεθούν απο την πιστωτική
:guitarist::guitarist::guitarist:
Μολις είδα ότι πραγματι με χρέωσαν στην πιστωτική την τιμή σε λίρες
19/11/2008 20/11/2008 37,58 ΑΓΟΡΑ SHOPTO.NET 0,47 0,00 EUR
και όχι τα 41 που ήταν η τιμή σε ευρώ.(τα 0,47 μου τα αναφέρει ως έξοδα συναλλαγματος.)
:grinning-smiley-043

Σε περίπου 20 παραγγελίες που έχω κάνει από το Play.com δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα... μερικές φορές αργεί να έρθει αλλά μπρος στη φθήνια τι είναι 2-3 μέρες αναμονής παραπάνω;

αλλά μπρος στη φθήνια τι είναι 2-3 μέρες αναμονής παραπάνω;

καλο ανεκδοτο και αυτο που την ειδες την φτηνια αφου ειναι το ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ uk shop, και απο οτι ειδα εχει και περιορισμο παραγελλιων σε τιμες για ελλαδα πλεον

Και ποιο είναι κατα τη γνώμη σου Trisalon το φθηνοτερο UK shop για να ψωνίζουμε από εκεί ? (εκτός απο e-bay)! :grandpa:

δε νομιζω ότι υπάρχει ένα απόλυτο κατάστημα που να είναι πανάκιο.Ψάξιμο θέλει.ισως θα ήταν καλή ιδέα να γίνει ένα sticky στη σελίδα με τα games που να εχει στο πρωτο ποστ μια λίστα με όσα καταστήματα ξέρουμε ότι στέλνουν ελλάδα.
πχ νιώθω μεγάλη δικαίωση σαν καταναλωτής που ηθελα αυτο το παιχνίδι
και τελικά το πηρα απο το shopto.net με 38 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και παράδοσης.

Shoptonet (το μονο μειονεκτημα ειναι οτι θελει ειδικη καρτα να ψωνισεις απο κει)

blah

game

Πάντως εγώ βρήκα το Little Big Planet (with exclusive gamespot.com Narico character) στα 41 ευρω στο play.com, την στιγμη που εδω στην πολη που μενω αλλα και στην Αθηνα στα μεγαλα μαγαζια δεν το βρηκα πουθενα κατω απο 64-70 ευρω...

Επίσης και το Tomb Raider Underworld PS3 (with exclusive gamespot.com Artbook) στα 54,50 ευρω... Επισης καλη τιμη.... (εψαχνα στο ebay.uk και μαζι με μεταφορικα μου εβγαινε απο 61 ευρω και πανω... )

Τα παραγγειλα και τα δύο σήμερα. Τωρα δεν εχω και πολυ χρονο αλλα με αυτα τα δυο παιχνιδακια και με το Pro 2009 θα περασω ωραια Χριστούγεννα :a0210: :popcorn:

Το θεμα ειναι οτι στο πρωτο email που μου εστειλαν σαν επιβεβαιωση αναφερει δύο κωδικους παραγγελίας ενω εγω τα παραγγειλα μαζί... Τι σημαινει αυτό ? Ότι θα μου τα στειλουν ξεχωριστά ???

Τα φωτα σας please... :grandpa:

Last edited:
Ναι, αλλα αν στο δρομο χαθει καποιο απο τα δυο πακετα και λαβω μονο το ενα, πως θα τους πω οτι δεν ελαβα το δευτερο απο τη στιγμή που τα παραγγειλα και τα δυο μαζι?

Και πληρώνεις και ξεχωριστά μεταφορικά (δεδομένου οτι η play τα χρεώνει μέσα στην τιμή των προϊόντων).

Όντως παιδιά το επιβεβαίωσα κι εγώ...
Μόλις τωρα μου εστειλαν e-mail ότι ταχυδρόμησαν το Tomb Raider Underworld , ενώ για το Little Big Planet ΔΕΝ μου εστειλαν τιποτε ακόμα....

(Δουλεύουν και την Κυριακή απ' ότι φαίνεται! :a0210: )

Μακάρι να πανε ολα καλα και να τα λαβω και τα δυο παιχνιδια κανονικά.... Δεν εχω χασει ποτε κατι απο play.com απο τις λιγες φορες που εχω παραγγειλει, αλλά ο ταχυδρόμος της περιοχης μου είναι λίγο γκα-γκα, και τα αφηνει όπου κι όπου με κίνδυνο να το παρει κανεις.... :BDGBDGB53:

Το καλυτερο θα ηταν να έστελναν ειδοποίηση από το ταχυδρομείο και να πήγαινα μονος μου να τα παραλάβω....

Εκανα την πρωτη παραγγελια απο game.co.uk χθες το πρωι. Χθες το βραδυ πηρε την εγκριση η καρτα και περιμενω να πακεταριστει και να φυγει.

Αργει λιγο ή επειδη ειναι η πρωτη φορα καθυστερει? Στο Play.com σε 2-3 ωρες μετα την παραγγελια τσεκαρουν την καρτα και ειναι ετοιμο για πακεταρισμα.

Καλησπέρα παιδιά

Το play.com εδώ και 2 χρόνια που παραγγέλνω από αυτούς είναι άψογοι.

Ακόμα και σε μία περίπτωση που η παραγγελία δεν ήρθε τελικά, ξαναστείλανε το προιόν χωρίς δεύτερη κουβέντα...