Αγορα απο Play.com

Και εγω κανενα προβλημα απο το Play εκτος απο 2 φορες που εκανε 2 εβδομαδες να ερθει.

Αλλα δοκιμαζω τωρα το game γιατι εχει καλυτερες τιμες. Το νεο prince of persia, 56 στο play, γυρω στα 42 στο game.

3 του μηνος η παραγγελια, 4 εφυγε και σημερα μου ηρθε. Μια εβδομαδα ακριβως. Πρωτη εντυπωση θετικη απο το Game:a0210:

το Game ειναι το πιο αξιοπιστο Online store αλλωστε ειναι ολοκληρη αλυσιδα καταστηματων σε πολλες χωρες του εξωτερικου

To play δεν μας τα λέει καλά τον τελευταίο καιρό αναφορικά με τις μετατροπές λίρες-ευρώ. Οι τιμές που βγάζει είναι κουκουρούκου σε ευρώ , την ισοτιμία (πτώση της λίρας) την έχει κάνει γαργάρα.....

Re: Απάντηση: Αγορα απο Play.com

To play δεν μας τα λέει καλά τον τελευταίο καιρό αναφορικά με τις μετατροπές λίρες-ευρώ. Οι τιμές που βγάζει είναι κουκουρούκου σε ευρώ , την ισοτιμία (πτώση της λίρας) την έχει κάνει γαργάρα.....

οταν τα λεμε , φουσκωνει την ισοτημια λυρας ευρω για να χρεωνει τα αθλια μεταφορικα που εχει :argue: , και απο την αλλη λεει οτι ειναι και δωρεαν
Στην ουσια το Play ειναι απο τα ακριβοτερα shops αν εξαιρεσεις καποιες λιγες προσφορες που εχει με πολυ ασχημες υπηρεσιες παραδοσεις μεσω βουδαπεστης:flipout:

Ο λογος που αποφασισα να δοκιμασω το Game και να αφησω το play ηταν οι εξης:
  • Οι τελευταιες παραγγελιες εφταναν απο 10 μερες και πανω
  • 2 θηκες ηρθαν σπασμενες (οκ, ισως φταει και το ταχυδρομειο)
  • 3 θηκες ηρθαν χωρις ζελατινες
  • και κυριως οι ακριβοτερες τιμες του play
Ε δεν ηθελα πολυ και το παρατησα. Πλεον μονο ταινιες blu ray απο κει εκτος και αν βρεθει κατι αλλο.

Last edited:
Εδώ που τα λέμε, για πολλά χρόνια ήταν εντάξει. Και ειδικά όταν μπορούσες να αγοράσεις με λίρες ήταν μια χαρά, ακόμα και όταν πρωτοξεκίνησε η αλλαγή σε ευρώ η διαφορά ήταν 1-2 ευρώ. Αλλά πλέον με την σημερινή ισοτιμία, οι τιμές σε λίρες και σε ευρώ είναι αλλού γι αλλού.

Κι εμενα τωρα τελευταια οι παραγγελιες απο play.com κανουν παραπάνω από 14-15 μερες να έρθουν, σε σημειο που νομιζω οτι καπου χαθηκε το δεμα και κρατιεμαι με τα δόντια για να ΜΗΝ τους στειλω e-mail παραπονων για να μου το ξαναστειλουν !!! (- ΑΝ και θα τους άξιζε εδώ που τα λέμε .... -)

Εν τω μεταξύ, δυο παιχνιδια που τα παραγγειλα στην ΙΔΙΑ παραγγελία και έφυγαν ξεχωριστά με ΜΟΝΟ ΜΙΑ μερα διαφορα το ενα απο το άλλο, τα ελαβα στο σπιτι με διαφορά 2 εβδομάδων!

Έλεος....:violent-smiley-030:

Και αυτο με τη μετατροπή λύρας σε ευρώ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟΤΑΤΟ όπως λέει και ο Τάσος... Εχει φθασει μερα που βαζουν τη λιρα να κοστιζει σχεδόν 2 ευρώ!!! (Δεν κανω ΚΑΘΟΛΟΥ πλάκα! )

Σκεφτομαι να δοκιμασω κι εγω το Game και να παραγγειλω το Prince of Persia για PS3... Ξερετε αν δεχεται κανονικά prepaid καρτες όπως και το play.com ???

Ευχαριστώ! :a0210:

Last edited:
Pre paid της Κυπρου την δεχτηκε χωρις προβλημα:a0210:
Thanks my friend! -bye-
Αυτην έχω κι εγώ...

(υ.γ. Καλο το prince ??? Τι λες ? Αξιζει να το παρω? )

Δείτε μέρος από το history μου και βγάλτε συμπεράσματα.
Θέλω να πιστεύω πως το προβληματικό ταχυδρομείο της περιοχής μου έκανε πάλι το θαύμα του. Αλλά γιατί να έγινε μόνο στους Microsoft Points και όχι σε κάποιο παιχνίδι ?

play.JPG

Περιμένω μέχρι τις 14/12 να περάσουν οι 21 ημέρες από την παραγγελία για να ζητήσω να το στείλουν πάλι.

1)game
2)amazon.uk
3)blah
4)eshop tonet

και τα 4 ειναι ταχυτητα στους χρονους παραδοσης το πολυ μια βδομαδα τα 3 δεχονται ολες τις καρτες (Eurobank, attikis, webuy) , με εξαιρεση το τελευταιο που ζηταει καρτες με Securecode για οποιον εχει

οσο για το play καλο να επιλεγεται μονο για προσφορες οπως εδω

http://www.play.com/Games/PlayStation3/4-/6170402/Soul-Calibur-IV/Product.html?cur=258

Να κάνω μία ερώτηση?
Έχω ρίξει παραγγελία απο 01/12 και ακόμη είναι στο order placed.
Ξέρετε τι παίζει?

Να κάνω μία ερώτηση?
Έχω ρίξει παραγγελία απο 01/12 και ακόμη είναι στο order placed.
Ξέρετε τι παίζει?

Καλύτερα να τους πάρεις τηλέφωνο. Αν το αντικείμενο είναι διαθέσιμο, είναι πιθανόν να έχουν κάποιο πρόβλημα στο billing και με το τηλέφωνο μπορούν να το λύσουν απ ευθείας...

παραγγελία από play εδώ και 9 εργάσιμες (5νθήμερο δικό μας). Είναι νωρίς ακόμα ή να ανησυχώ;

Μετά τις 12-14 μερες (δικές μας) θα πρεπει να ανυσυχεις.... Ειδικά τώρα που είναι και γιορτές αργει ακομα περισσοτερο...:grandpa:

τελικά εμένα ήρθαν και οι Microsoft Points.
Αχ αυτό το ταχυδρομείο μας τι να πω πάλι γμτ τι να πώ και είναι και γιορτές !!!