Φιλε ChrisK4 καλημερα, λοιπον αυτο που ψαχνω ειναι εναν ενισχυτη.Αυτα που εχω τωρα ειναι τα εξης! yamaha RX-V592, onkyo EQ-540, onkyo DX-6550, τα ηχεια ειναι, MBQUART QLS830, τα πισω yamaha NS-E60, το κεντρικο yamaha NS-C105 και sup yamaha YST-SW40. Επειδη λοιπον ο ενισχυτης μου εχει αρχισει να κολλαει ειπα να τον αλλαξω, ασε που πηρα περασμενη βδομαδα καινουρια tv και δεν μπορω να τα συνδεσω πλεον.Ποιον ενισχυτη λοιπον να παρω? οσο για τα υπολοιπα(ηχεια) σιγα,σιγα δεν βιαζομαι!ο onkyo 608 κανει? ο 609? κατι αλλο ποιο φτηνο?Θελω να ακουω τη μουσικουλα μου και να βλεπω καμια ταινια σε ενταση δωματιου ...αυτα!
αλλη μια ερωτηση, αντι να παω στον 609 ή στον DENON avr-1611 5.1,να παω στον 608 onkyo που ειναι και σε καλη τιμη(εξωτερικο)?
Αν ειναι να αγορασεις απο το εξωτερικο, ιδια τιμη με τον 608 εχουν και οι denon 1911 και yamaha 667 (~380-400 ευρο). Επισης στα ιδια λεφτα παιρνεις τον pioneer 920 απο ελλαδα, που εχει μεν μικροτερο τροφοδοτικο απο τους αλλους, αλλα εχει το καλυτερο συστημα ισοσταθμισης + την εγγυηση απο ελλαδα.
Προσωπικα στο ιδιο δυλλημα βρισκομαι, αλλα χωρις να εχω τον 608 στο παιχνιδι λογο οτι φοβαμαι την θερμοκρασια του και την αξιοπιστια του... Ακομα ακρη δεν εχω καταφερει να βγαλω βεβαια.. Διαβαζω και ξαναδιαβαζω ολη την ωρα, παω τους ακουω, αλλα οι διαφορες που αντιλαμβανομαι ειναι μικρες... Μαλλον μεταξυ 1911 και 920 βρισκομαι, αλλα ολο αλλαζω γνωμη.. :damnyou:
Εχω φαει τα μαλλια μου να τους ψαχνω αδερφε.. Οπως το λες παντως για τους pioneer. Και εγω εχω μια συμπαθεια σε αυτη την εταιρεια απο μικρος. Οτι ειχα/εχω απο Pioneer, θα λεγα πως ακομα παιζει. Τρελη αξιοπιστια σαν ονομα για μενα, τιμια μηχανηματα με δυνατοτητες και.. μπλιμπλικια! Απο την αλλη ομως, διαβαζα κατι comments χθες στο αμαζον και για τους 3 av (pioneer, denon, yamaha) και προς μεγαλη μου εκπληξη o pioneer ειχε αρκετο ποσοστο σε κοσμο που ειχαν παραπονα.. ο denon ειχε λιγα comments για να κρινεις και στους yamaha ηταν σχεδον ολοι happy! Και εκει που ειχα αποφασισει για τον 920 μου μπηκαν τα διαβολια μεσα μου.. Στο αμαζον λενε για προβληματα με κονσολες και εγω εχω σαν player το ps3! Εχανε λενε την εικονα, χαλαγε τα χρωματα και κατι τετοια, δεν τα διαβασα ολα γιατι με πονεσε η ψυχη μου.! Επι τις ευκαιριας, αν καποιος μπορει να μου πει πως δεν υφισταται τετοιο θεμα με τους pioneer θα του ημουν ευγνωμων..
Καλη περιπτωση μου εχει φανει παντως και ο yamaha.. θα τον χαρακτηριζα ως μεση λυση.. Εχει αξιοπιστια yamati, εχει 400 watt τροφοδοτικο (460 ο denon, 245 o pioneer) και εχει και μπλιμπλικια.. πχ εχει GUI με overlay οταν ο denon εχει για osd ενα old school text τρομου!![]()
Το θεμα βεβαια με μενα δεν ειναι τα watts και τα μπλιμπλικα, ειναι οτι δινω μεγαλο βαρος στο συστημα ισοσταθμισης γιατι δεν κατεχω το αθλημα και ελπιζω πως το MCACC θα βοηθησει πολυ την περιπτωση μου στο setup.. Τα watts μαλλον δεν θα πρεπει να με απασχολουν τοσο μιας και εχω πολυ μικρο χωρο να καλυψω (8-9 τετραγωνικα), οποτε πιστευω πως ο 920 θα με καλυψει και με το παραπανω. Μουσικα παντως, απο οσο τους συγκρινα με τα αυτια μου, o denon μου φανηκε καλυτερος, πιο "σωστος" θα λεγα, αλλα αυτο δεν παει να πει πως ο pionner δεν μου φανηκε καλος.. Μια χαρα ηταν, δεν με χαλαγε, γιαυτο και τον εχω ακομα νο1 στην λιστα μου.
Ο ονκυο (για τον φιλο sofnik69) τα εχει ολα και συμφερει (600ποσα watts, ΤΗΧ πιστοποιηση, μπλιμπλικια, osd με gui κλπ..), αλλα διαβαζω οτι εχει ισως το χειροτερο συστημα ισοσταθμισης απο τους αλλους 3 και επισης δεν τον εμπιστευομαι σε αξιοπιστια απο αυτα που ακουω και διαβαζω.. χωρις ωστοσο να ειχα ποτε καποιον στην κατοχη μου ωστε να μπορω να στο επιβεβαιωσω.. Προσωπικα δεν το ρισκαρω με onkyo για τον φοβο των ιουδαιων..
:a0210: ετσι ChrisK4..
Μολις ειδα super προσφορα για τον 667.. http://www.quantumelectronics.co.uk/acatalog/Yamaha_RXV667.html
300 λιρες + 30 τα μεταφορικα = 380euro συνολο.. πφφφφφ.... Με κραταει το MCACC ρε γαμωτο, αλλιως θα τον επαιρνα αμεσως.. Ελπιζω να μου βγει σε καλο τουλαχιστον, τι να πω..
Παντως αυτο που λες για χειροτερη αποδοση στην εικονα ειναι ενα θεμα που με απασχολει αρκετα. Δηλαδη θα καταλαβω διαφορα στην εικονα του ps3? Δεν υπαρχει τροπος να γινει bypass το upscale του 920? Να μου δειχνει δλδ την εικονα, οπως την βλεπω τωρα που το εχω συνδεδεμενο με hdmi στην tv απευθειας?
Οπως τα λες αυτη η ρημαδα η στενοτητα!Πριν 2 βδομαδες περιπου αγορασα tv samsung 46D7000 (για ποιο οικονομικη πηγαινα,αλλα μπηκε η γυναικα στη μεση) γιαυτο τωρα δε μου περισσευουν και πολλα για ενισχυτη!αλλα μαλλον θα κανω λιγο υπομονη και θα παω η onkyo 609-608 η denon 1911 και το πολυ ψαξε ψαξε σε μπερδευει! τι αλλο να πω,ενισχυτες βλεπω στον υπνο μου! lol
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.