εγώ φιλέ μου σε αυτό το διλημμα θα έπαιρνα αυτά χωρίς δεύτερη σκέψη
http://www.orpheusaudiostock.gr/product_view.php?id=608
(εγώ έπαιζα βιργκο σε 13 τετραγωνκα με γυψοσανίδα πίσω και πέφταν σαγόνια)
ΕΥΚΑΙΡΙΑΑΑΡΑΑΑΑΑ!!!!!
εγώ φιλέ μου σε αυτό το διλημμα θα έπαιρνα αυτά χωρίς δεύτερη σκέψη
http://www.orpheusaudiostock.gr/product_view.php?id=608
(εγώ έπαιζα βιργκο σε 13 τετραγωνκα με γυψοσανίδα πίσω και πέφταν σαγόνια)
Sony και καλά ψάχνω το 5400ES αλλά πουθενά..Μόνο από Ε-Bay Αμερικάνικο και ο Θεός βοηθός..Πάντως τα Tempo που εκθειάζει ο συμπατριώτης είναι μεγάλο δέλεαρ αλλά..μετά πέφτουμε σε βαθιά νερά χωρίς αναπνευστήρα (ευρά). Σε κάθε περίπτωση όμως ευχαριστώ για τις απαντήσεις..Το tweeter παιδιά σε τόσο μικρό χώρο θα κάνει διαφορά ή είναι διαφημιστικά παπατζιλίκια; Και κάτι άλλο.Πώς είναι δυνατόν ένα μοντέλο σφραγισμένο να είναι σε προσφορά όταν το ίδιο μοντέλο τρέχει με κανονική τιμή στα 2450Ε ;Μήπως κάνω κάπου λάθος;
Αρρωστησα..Δεδομενο πλεον δεν ειναι τιποτα( το γυρισα στο διαλογισμο).Οταν παρουσιαζονται ευκαιριες ανατρεπονται ολα..
Λοιπον με τη βοηθεια ολων σας και ειδικα του Πανου και του Πετρου κατεληξα στα Tempo..Eνισχυτικα οχι ο,τι ονειρευομουν.Primare 30.2 τελικος μεσω benchmark usb.Δεν πειραζει..
Ωραία πράγματα. Τα ηχεία αυτά τα ζαχάρωνα κι εγώ σε κάποια φάση αλλά λόγω χώρου σε μένα θα είχα προβλήματα κατά πάσα πιθανότητα. Άσε που θα έπρεπε να γδυθώ οικονομικά. Για αυτό που δεν είμαι και πολύ σίγουρος είναι για τον τελικό. Αν κατάλαβα καλά θα χρησιμοποιείς τα προενισχυτικά του benchmark? Είχες την ευκαιρία να ακούσεις σε αντιπαράθεση το benchmark ως καθαρό dac με τον αντίστοιχο ολοκληρωμένο της primare πάνω στα ηχεία και να αντιπαραθέσεις με το σεταπ που επέλεξες? Ξαναλέω πως δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το πως μπορεί να ακούγεται αλλά έχω διαβάσει εδώ μέσα από προηγούμενο ιδιοκτήτη πως τα προενισχυτικά του benchmark παραείναι αδιάφορα (όχι βρώμικα, αδιάφορα). Επίσης από το mdac έχω συνειδητοποιήσει πως τα προενισχυτικά του δε λένε και έχω κατασταλλάξει πως τέτοια μηχανάκια είναι dac και τίποτα παραπάνω σε τέτοιου επιπέδου συστήματα. Προφανώς βέβαια ο τελικός θα έχει άλλη ικανότητα οδήγησης και τα ηχεία το χρειάζονται αυτό και μπορείς πάντα να αγοράσεις σε δεύτερη φάση μετά από κανένα εξάμηνο έναν πιο σοβαρό προενισχυτή είτε τον ομόσταυλο είτε κάποιον άλλο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.