Αγορά ενισχυτή για audiophysic step 25

Sony και καλά ψάχνω το 5400ES αλλά πουθενά..Μόνο από Ε-Bay Αμερικάνικο και ο Θεός βοηθός..Πάντως τα Tempo που εκθειάζει ο συμπατριώτης είναι μεγάλο δέλεαρ αλλά..μετά πέφτουμε σε βαθιά νερά χωρίς αναπνευστήρα (ευρά). Σε κάθε περίπτωση όμως ευχαριστώ για τις απαντήσεις..Το tweeter παιδιά σε τόσο μικρό χώρο θα κάνει διαφορά ή είναι διαφημιστικά παπατζιλίκια; Και κάτι άλλο.Πώς είναι δυνατόν ένα μοντέλο σφραγισμένο να είναι σε προσφορά όταν το ίδιο μοντέλο τρέχει με κανονική τιμή στα 2450Ε ;Μήπως κάνω κάπου λάθος;

Όχι, πούλα το BENCHMARK και πάρε καλύτερα ένα ΜΥΤΕΚ με τα ίδια λεφτά που θα έπαιρνες το μτχ SONY (+την πώληση του Benchmark) το οποίο είναι ανώτερο (το Mytek) απο το SONY το οποίο πολύ καλό είναι αλλα ξεπερασμένο πιά.

Ο μόνος λόγος να πάρεις SACD player είναι αν έχεις πολλά Sacd και δεν έχεις τρόπο να τά ριπάρεις στον υπολογιστή.

Last edited:
Tempo και εισαι super. Ειμαι ευτυχης κατοχος Tempo VI και Primare I30. Τα tempo ειναι αλλο ηχειο απο τα sitara.

Και επίσης, θα αλλάξεις και τα ηχεία τα οποία υποτίθεται ότι αποτελούσαν το δεδομένο βάσει του οποίου προτείναμε ενισχυτές;

Αρρωστησα..Δεδομενο πλεον δεν ειναι τιποτα( το γυρισα στο διαλογισμο).Οταν παρουσιαζονται ευκαιριες ανατρεπονται ολα..

Απάντηση: Re: Αγορά ενισχυτή για audiophysic step 25

Αρρωστησα..Δεδομενο πλεον δεν ειναι τιποτα( το γυρισα στο διαλογισμο).Οταν παρουσιαζονται ευκαιριες ανατρεπονται ολα..

Σε καταλαβαίνω,γρήγορα ν'αναρρώσεις-bye-

Κατανοητό, αλλά χωρίς ακροάσεις... Από τη στιγμή φίλε lagnik που είσαι ...επιρρεπής, κάνε την αβαρία κι έλα μια βόλτα στην Αθήνα!

Μπορεί να αρρωστήσεις χειρότερα, αλλά μπορεί και να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα προς τα λιγότερα έξοδα.

:ernaehrung004:

Αμα ειναι να αρρωστησω χειροτερα καλυτερα να μη γυρισω πισω..Θα μεινω Αθηνα..Ευχαριστω πολυ παντως παιδια για το ενδιαφερον.Και μια ερωτησουλα-απορια: ακουσε κανεις burmester rondo 991; (οι καρπαζιες επιτρεπονται..)

Αν και τελευταία μίλησα τηλεφωνικά με τον φίλο Νίκο δυστυχώς τώρα διάβασα όλο το νήμα.

Λοιπόν δαγκωτό για Tempo! Πλήρες ηχείο με αρετές και πολλές ικανότητες. Επένδυση που θα κρατήσει στον χρόνο αφού από ότι κατάλαβα από τα λεγόμενα του Νίκου το ηχείο αυτό θα υπερκαλύψει τις ανάγκες του! Όσο για το θέμα του ενισχυτή ο Νίκος ψάχνει καθαρά για ένα πολύ μουσικό μηχάνημα. Εύχομαι να παν όλα καλά και να καταλήξει με μια συστηματάρα να ευχαριστιέται την μουσική του! Και από ενισχυτή όπως του είπα να κοιτάξει πραγματικά τι θέλει και τι μπορεί και να διαλέξει. Λυπάμαι που είδα τώρα το νήμα και δεν συμμετείχα στην συζήτηση νωρίτερα...

Δεν πειράζει.

Νίκο περιμένουμε τα νέα σου και είμαστε πάντα στη διάθεσή του.

Όσο για το θέμα ακροάσεων είναι δύσκολο εκεί που βρίσκεται ο Νίκος και δεν είναι και ότι πιο εύκολο να πάρει το καράβι για να ακούσει συστήματα στην Αθήνα, να βρει κάπου να μείνει κλπ....

Λοιπον με τη βοηθεια ολων σας και ειδικα του Πανου και του Πετρου κατεληξα στα Tempo..Eνισχυτικα οχι ο,τι ονειρευομουν.Primare 30.2 τελικος μεσω benchmark usb.Δεν πειραζει..

Αυτο που εχει σημασια ειναι το ταξιδι οπως ειπε κι ενας φιλος.Σιγα σιγα με εμπειρια θα χτισουμε..

Αυτο που κυριως εχει σημασια ειναι οτι στην Ελλαδα του σηερα ακομη υπαρχουν παιδια με φιλοτιμο και στον ιδιωτικο και στον επαγγελματικο χωρο.Ευχαριστω και θα στειλω εντυπωσεις

Λοιπον με τη βοηθεια ολων σας και ειδικα του Πανου και του Πετρου κατεληξα στα Tempo..Eνισχυτικα οχι ο,τι ονειρευομουν.Primare 30.2 τελικος μεσω benchmark usb.Δεν πειραζει..

Μπράβο Νίκο!

Να ξέρεις ότι έχεις μπει πολύ δυνατά, με ένα σύστημα αξιώσεων. Ο τελικός τις Primare που διάλεξες είναι πολύ σοβαρή υλοποίηση και κάποτε τον χαλβάδιαζα κι εγώ! Θα δεις ότι θα μείνεις τρομερά ευχαριστημένος και το καλό της υπόθεσης είναι ότι ήδη έχεις για πηγή το τρομερό benchmarc, που σημαίνει ότι είσαι πλήρης!

Δώσε όμως λίγο χρόνο στα Tempo να στρώσουν και σιγά σιγά να δεις που θα φτάσουν! Εξαιρετικό ηχείο για τα λεφτά του και δεν το λέω επειδή έχω κι εγώ Audio Physic αλλά επειδή έτσι είναι! Αν χρειαστείς κάτι, εδώ είμαστε όλοι!

Περιμένουμε εντυπώσεις και φωτό! Με γειές Νίκο και να τα χαίρεσαι! Καλά μουσικά ταξίδια!

Ωραία πράγματα. Τα ηχεία αυτά τα ζαχάρωνα κι εγώ σε κάποια φάση αλλά λόγω χώρου σε μένα θα είχα προβλήματα κατά πάσα πιθανότητα. Άσε που θα έπρεπε να γδυθώ οικονομικά. Για αυτό που δεν είμαι και πολύ σίγουρος είναι για τον τελικό. Αν κατάλαβα καλά θα χρησιμοποιείς τα προενισχυτικά του benchmark? Είχες την ευκαιρία να ακούσεις σε αντιπαράθεση το benchmark ως καθαρό dac με τον αντίστοιχο ολοκληρωμένο της primare πάνω στα ηχεία και να αντιπαραθέσεις με το σεταπ που επέλεξες? Ξαναλέω πως δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το πως μπορεί να ακούγεται αλλά έχω διαβάσει εδώ μέσα από προηγούμενο ιδιοκτήτη πως τα προενισχυτικά του benchmark παραείναι αδιάφορα (όχι βρώμικα, αδιάφορα). Επίσης από το mdac έχω συνειδητοποιήσει πως τα προενισχυτικά του δε λένε και έχω κατασταλλάξει πως τέτοια μηχανάκια είναι dac και τίποτα παραπάνω σε τέτοιου επιπέδου συστήματα. Προφανώς βέβαια ο τελικός θα έχει άλλη ικανότητα οδήγησης και τα ηχεία το χρειάζονται αυτό και μπορείς πάντα να αγοράσεις σε δεύτερη φάση μετά από κανένα εξάμηνο έναν πιο σοβαρό προενισχυτή είτε τον ομόσταυλο είτε κάποιον άλλο.

Ωραία πράγματα. Τα ηχεία αυτά τα ζαχάρωνα κι εγώ σε κάποια φάση αλλά λόγω χώρου σε μένα θα είχα προβλήματα κατά πάσα πιθανότητα. Άσε που θα έπρεπε να γδυθώ οικονομικά. Για αυτό που δεν είμαι και πολύ σίγουρος είναι για τον τελικό. Αν κατάλαβα καλά θα χρησιμοποιείς τα προενισχυτικά του benchmark? Είχες την ευκαιρία να ακούσεις σε αντιπαράθεση το benchmark ως καθαρό dac με τον αντίστοιχο ολοκληρωμένο της primare πάνω στα ηχεία και να αντιπαραθέσεις με το σεταπ που επέλεξες? Ξαναλέω πως δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το πως μπορεί να ακούγεται αλλά έχω διαβάσει εδώ μέσα από προηγούμενο ιδιοκτήτη πως τα προενισχυτικά του benchmark παραείναι αδιάφορα (όχι βρώμικα, αδιάφορα). Επίσης από το mdac έχω συνειδητοποιήσει πως τα προενισχυτικά του δε λένε και έχω κατασταλλάξει πως τέτοια μηχανάκια είναι dac και τίποτα παραπάνω σε τέτοιου επιπέδου συστήματα. Προφανώς βέβαια ο τελικός θα έχει άλλη ικανότητα οδήγησης και τα ηχεία το χρειάζονται αυτό και μπορείς πάντα να αγοράσεις σε δεύτερη φάση μετά από κανένα εξάμηνο έναν πιο σοβαρό προενισχυτή είτε τον ομόσταυλο είτε κάποιον άλλο.

Ο Νίκος στο μέλλον θα πάρει και προενισχυτή από ότι μου είπε. Αλλά επειδή και αυτός δεν μπορεί να γδυθεί οικονομικά πήρε μόνο τον τελικό που θα τον οδηγήσει με το DAC και αργότερα θα μπει και προ. Σιγά σιγά γίνονται όλα με υπομονή. Ο τελικός αυτός έχει ίδια ονομαστική ισχύ με το ολοκληρωμένο I30 αλλά την διπλάσια χωρητικότητα σε πυκνωτές!